Skip to main content

Πρωτομαγιά 2017 στον Όλυμπο από 145,00

3 ημέρες
29/04

EARLY BOOKING

1η ημέρα: 29/04, Αθήνα – Ραψάνη – Λεπτοκαρυά
Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση κατευθυνόμαστε σε ένα ορεινό – παραδοσιακό χωριό την Ραψάνη, τον τόπο που σύμφωνα με την μυθολογία, παραγόταν το νέκταρ των θεών του Ολύμπου. Στο χωριό θα περιπλανηθούμε στα πέτρινα δρομάκια και θα θαυμάσουμε τα γραφικά σπίτια, τα περίφημα αρχοντικά και την πλατεία με τα μαγαζιά και τα αιωνόβια πλατάνια. Στα ταβερνάκια του χωριού θα γευτούμε το παραδοσιακό ραψανιώτικο κρασί, παρέα με τοπικές νοστιμιές. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Λεπτοκαρυά και το ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο σε πλούσιο μπουφέ & διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 30/04, Λιτόχωρο – Δίον – Ελατοχώρι
Πλούσιο πρωινό και σήμερα θα κινηθούμε στα ενδότερα του βουνού των Δώδεκα Θεών κατά τη μυθολογία, του επιβλητικού Ολύμπου. Πρώτα θα επισκεφτούμε την κωμόπολη του Λιτόχωρου. Το Λιτόχωρο είναι δημοφιλής πόλη για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν αναρρίχηση στον Όλυμπο, καθώς από εκεί ξεκινούν όλες οι προσπάθειες για την κατάκτηση της κορυφής του μυθικού βουνού. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, την ιερή πόλη των Μακεδόνων σε μια περιοχή κατάφυτη, που κατακλύζεται από νερά. Τέλος θα επισκεφτούμε ένα ορεινό χωριό, από τα πιο δημοφιλή της περιοχής, το Ελατοχώρι. Βρίσκεται σε υψόμετρο 780μ. και τόσο ο νέος όσο και ο παλιός οικισμός έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα ορεινά θέρετρα της Πιερίας. Ελεύθερος χρόνος για παραδοσιακό φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 01/05, Λεπτοκαρυά – Παλαιός Άγιος Παντελεήμονας – Βόλος – Αθήνα
Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, τον παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Ο αναπαλαιωμένος και διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ., με εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στη φύση και να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Έπειτα θα πραγματοποιήσουμε στάση στον Βόλο για φαγητό σε κάποιο από τα αναρίθμητα τσιπουράδικα της πόλης. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.


Περιλαμβάνονται:

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Poseidon Palace 4* superior
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 04/04 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου                       

3ημέρες/2 νύχτες

Δίκλινο

145 €

3ο άτομο ενήλικας

125 €

3ο άτομο παιδί έως 12

65 €

4ο άτομο παιδί έως 6

65 €

4ο άτομο παιδί 7 - 12

105 €

Μονόκλινο

195 €