Skip to main content

ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017, 3 ΗΜΕΡΕΣ από 130,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ
ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, γεύμα προαιρετικά και αμέσως μετά επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Νωρίς το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στις ΜΗΛΙΕΣ, ολοκληρώνοντας έτσι την "περιπλάνηση" μας στο ΠΗΛΙΟ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστρέφουμε στην πόλη του ΒΟΛΟΥ για να παρακολουθήσουμε δρώμενα και αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διασκέδαση, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον ΤΥΡΝΑΒΟ για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να παρακολουθήσουμε το παλαιό σατυρικό έθιμο 'ΜΠΟΥΡΑΝΙ'. Μετά το μεσημέρι αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Park 4*

 

125€

180€

130€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 4*.
  •  2 πρωινά σε μπουφέ.
  •  2 δείπνα.
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.