Skip to main content

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΣΟΒΟ, 3 ΗΜΕΡΕΣ Καθαρά Δευτέρα 2017 από 135,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ - ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 7.45 π.μ., στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, γεύμα προαιρετικά στην Καλαμπάκα. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και άλλη μία συναρπαστική ημέρα ξεκινά με την 'περιπλάνηση' μας στο γύρω ορεινό όγκο. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο τη χιονισμένη Πίνδο και ακολουθεί η ξακουστή ΣΑΜΑΡΙΝΑ, ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5.02 μ., από μαστόδοντα ηλικίας 3 εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ και την περιοχή της Λαμίας.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Apollon

 

130€

205€

135€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
  •  2 πρωινά.
  •  2 δείπνα σε παραδοσιακή ταβέρνα.
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.