Skip to main content

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ, 3 ΗΜΕΡΕΣ Καθαρά Δευτέρα 2017 από 115,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.
ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ (ΠΛΑΣΤΗΡΑ) & ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φθάνουμε για επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ, αμέσως μετά στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ (ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ) γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη καταπράσινη διαδρομή μας συνεχίζεται με το γύρο της λίμνης, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μ., έχει έκταση περίπου 25.000 στρεμμάτων, μήκος 14 χλμ., πλάτος 4 χλμ. και βάθος περίπου 65 μ., ενώ το φράγμα, όπου θα έχουμε και μικρή στάση, έχει μήκος 220 μ. και ύψος 83μ. Με μία ακόμη στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, ολοκληρώνεται μία ξεχωριστή διαδρομή, που μας οδηγεί στο βόρειο τμήμα της λίμνης και από εκεί μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα τακτοποιηθούμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το γνωστό ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Γεύμα προαιρετικά στην ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ, που θυμίζει ελβετικό τοπίο, αφού είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μ. στο όρος Κόζιακας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για παρακολούθηση των εκδηλώσεων που οργανώνει ο τοπικός δήμος, με το κάψιμο του καρνάβαλου. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές ΒΑΡΛΑΑΜ και ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γιορτάσουμε τα κούλουμα και να γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Kosta Famissi 3*

 

110€

155€

115€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχείο 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.
  •  2 πρωινά.
  •  2 δείπνα.
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.