Skip to main content

Διπλό Καρναβάλι 2017! Κοζανίτικο & Μπουρανί στον Τύρναβο! ΑΠΟ 169,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/02/2017

3 μέρες με πούλμαν Λάρισα - Σαραντάπορο - Χάνι Χατζηγώγου - Σιάτιστα - Κοζανίτικο Καρναβάλι - Τύρναβος (Μπουρανί). Διαμονή στο Grecotel Larissa Imperial 5* Lux με ημιδιατροφή/Αποκριάτικο γλέντι στις 26/2 με DJ.

Οι υπηρεσίες του Imperial Health Spa, δεν παρέχονται σε άτομα κάτω των 14 ετών. To Imperial Health Spa λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 13:00-21:00.

 

Πρόγραμμα (3 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Θεσσαλικός κάμπος - Λάρισα
  Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ, προς Λαμία-Δομοκό και την απέραντη Θεσσαλική πεδιάδα. Στάση στα Φάρσαλα, ονομαστά για τον περίφημο χαλβά τους και συνεχίζουμε για την κοντινή Λάρισα όπου εγκατάσταση στο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Lux. Στη συνέχεια περιήγηση στο κέντρο της πόλης, τους πεζόδρομους και δίπλα στην κεντρική πλατεία με τα εντυπωσιακά σιντριβάνια και τα μέγαρα, το αρχαίο θέατρο του 3ου αι. π.Χ., το φρούριο και το Ναό του Αγίου Αχιλλείου στον ομώνυμο λόφο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε τους υπέροχους χώρους και τις ανέσεις του ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 2 Σαραντάπορο - Χάνι Χατζηγώγου - Σιάτιστα - Κοζανίτικο Καρναβάλι
  Πρόγευμα μπουφέ και υπέροχη ημέρα που αρχίζει με επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου με πλήθος εκθεμάτων της εποχής των Βαλκανικών πολέμων και το Χάνι Χατζηγώγου που υπήρξε το στρατηγείο του τότε διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της λίμνης του Πολυφύτου (Αλιάκμονα) που συνδέει τα Σέρβια με το Νομό Κοζάνης. Το τοπίο είναι θεαματικό! Προορισμός μας η αρχοντική Σιάτιστα, γνωστή από τα παλιά χρόνια για τις γούνες, τα παραδοσιακά κελάρια με το λιαστό κρασί, τα επιβλητικά αρχοντικά, το Παλαιοντολογικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός μας η πόλη της Κοζάνης που αυτές τις μέρες ζει στους ρυθμούς της Αποκριάς. Αφού επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγ.Νικολάου και το λαογραφικό μουσείο, θα καταλήξουμε (πεζοί) στην κεντρική πλατεία με το Ρολόι (τον Μαμάτσιο στα Κοζανίτικα). Απολαύστε την μεγάλη παρέλαση με τα άρματα και τα πολλά γκρούπ των σύγχρονων καρναβαλιστών αλλά και τα πολλά παραδοσιακά στοιχεία και φορεσιές, τα Σούρδικα τραγούδια που συνοδεύονται από μπάντες με πολλά χάλκινα πνευστά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Το βράδυ, αποκριάτικο γλέντι-ξεφάντωμα με δείπνο μασκέ, μουσική από DJ, χορό ως αργά!
Ημέρα 3 Τύρναβος (Μπουρανί) - Αθήνα
  Πρόγευμα μπουφέ και η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο “διαφορετικό” και πιο “πικάντικο” μέρος του καρναβαλιού, του παραδοσιακού Μπουρανί στον Τύρναβο! Διασκεδάστε με τα πειράγματα και το αστείρευτο κέφι, τα ερωτικά σύμβολα και τα σατυρικά τραγούδια. Μην παραλείψετε μαζί με τα νηστίσιμά σας να γευθείτε και το φημισμένο τοπικό τσίπουρο. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ με αναμνήσεις πραγματικά μοναδικές.

 

Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή/ Αποκριάτικο γλέντι στις 26/2 με DJ.


Ξενοδοχείο: GRECOTEL LARISSA IMPERIAL

  25/02/2017 εώς 27/02/2017
Δίκλινο € 169.00
3ο άτομο € 134.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 80.00
Μονόκλινο € 230.00

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο γλέντι με DJ
  • Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
  • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, χαμάμ, σάουνας και γυμναστηρίου, wi-fi σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.