Skip to main content

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, 3 ΗΜΕΡΕΣ Καθαρά Δευτέρα 2017 από 145,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΡΟΥΣΟΣ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ
ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και συνεχίζουμε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, με μία μικρή παράκαμψη για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, που βρίσκεται στις βορεινές πλαγιές του όρους ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ σε υψόμετρο 740 μέτρων, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με μοναδική θέα στο Μαλιακό. Η διαδρομή μας ακολούθως από τις ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ μας οδηγεί στην όμορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο και διασκέδαση το βράδυ σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Η Μονή Προυσού βρίσκεται 31 χιλιόμετρα νότια του Καρπενησίου και δύο χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνών Χελιδονά, Καλιακούδα και της οροσειράς του Τυμφρηστού, η οποία είναι κατάφυτη από Έλατα. Επόμενος σταθμός το Μεγάλο Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720 μέτρων. Η πλατεία του χωριού με το πλατάνι προσφέρει εκπληκτική θέα προς την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη και τις κορυφές του όρους Χελιδώνα, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο με πλούσια εκθέματα λαϊκής τέχνης, εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το Μικρό Χωριό και θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και στην πόλη με την αποκριάτικη ατμόσφαιρα, περίπατοι στην κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα, με τοπικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης. Προαιρετικά δείπνο το βράδυ, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο γραφικό χωριό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, 3 μόνο χιλιόμετρα από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, μία από τις πιο όμορφες και γαλήνιες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα, να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά αναχώρηση για την περιοχή του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα έχουμε γεύμα με σαρακοστιανά προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Anesis 3*

155€

140€

195€

145€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο Anesis 3*.
  •  2 πρωινά σε μπουφέ.
  •  2 δείπνα (το ένα εορταστικό).
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.