Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΣΠΕΤΣΕΣ-ΎΔΡΑ-ΠΟΡΟΣ! ΑΠΟ 169,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 17 & 18/06/2016

3 & 4ΗΜΕΡΕΣ

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 08:00 Π.Μ.

1η μέρα: Αθήνα - Ερμιόνη

Αναχώρηση και μέσω της γραφικής διαδρομής Λουτρών Ωραίας Ελένης θα φθάσουμε στην Κοιλάδα, το γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι δυτικά του Κρανιδίου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και βόλτα. Στη συνέχεια μετάβαση στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι για μεσημεριανό γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Ermioni Club 3*. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου. Δείπνο.

2η μέρα: Ύδρα

Πρωινό και αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για τη γραφική, αρχοντική και κοσμοπολίτικη Ύδρα. Τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, το παλιό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα πέντε μοναστήρια, οι 300 εκκλησίες, η Ναυτική Σχολή, όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα του νησιού με την τόσο μεγάλη ιστορική σημασία. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τον καφέ σας, το γεύμα σας ή το μπάνιο σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Σπέτσες

Πρωινό και αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για τις Σπέτσες, έναν εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες, αλλά και ονομαστό ηρωικό νησί της Επανάστασης του 1821, γενέτειρα πολλών καπεταναίων και προσωπικοτήτων του αγώνα. Θα επισκεφθούμε το μουσείο με το περήφανο όνομα, αυτό της ηρωίδας της Επανάστασης του 1821 Μπουμπουλίνας, που στεγάζεται στο επιβλητικό αρχοντικό της. Ελεύθερος χρόνος για περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια και γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Γαλατάς - Πόρος - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον Γαλατά, προαιρετικό πέρασμα με καραβάκι στον Πόρο και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί. Πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα.

Συνοπτικό 3ήμερης:

Δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Aναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3 άτομο

1κλινο

18/6

3

€ 169

€ 149

€ 195

17/6

4

€ 229

€ 199

€ 270

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Ermioni Club 3*, στην Ερμιόνη • Ημιδιατροφή καθημερινά •Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται: •Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Το καραβάκι για τον Πόρο • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα