Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ! ΑΠΟ 279,00

Πασχαλινή «απόδραση» στην καταπράσινη ΣΚΟΠΕΛΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

Μ. Παρασκευή: Αθήνα-Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος Αναχώρηση από Αθήνα για τον Άγιο Κωνσταντίνο. Επιβίβαση στο πλοίο για Σκόπελο. Άφιξη στο ξενοδοχείο Rigas Hotel 3*. Δείπνο, παρακολούθηση Επιταφίου.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού-Ανάσταση Μετά το πλούσιο πρωινό αναχώρηση για τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του νησιού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι παραγωγοί του Hollywood επέλεξαν να γυρίσουν εδώ την ταινία «Mamma Mia», καθιστώντας έτσι το νησί καταξιωμένο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως. Επίσκεψη στα μοναστήρια πάνω από τη Χώρα της Σκοπέλου και συνεχίζουμε για την περιήγηση του νησιού. Βλέπουμε από ψηλά το χωριό Στάφυλος και συνεχίζουμε για Αγνώντα και την παραλία Πανόρμου καθώς βλέπουμε από ψηλά τα χωριά Μηλιά και Καστάνι. Στάση στον Αγιο Ιωάννη-Καστρί για φωτογραφίες. Προχωράμε στην Γλώσσα στο δεύτερο λιμάνι του νησιού και σταματάμε στο Λουτράκι για καφέ. Επιστροφή το απογευματάκι στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης. Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται το έθιμο «Άρατε Πύλας»: ο ιερουργός κληρικός επιστρέφει (μετά την Ανάσταση) για να εισέλθει στον ιερό ναό, όπου και ακολουθεί η στιχομυθία του ψαλμού. Οι Πύλες εν προκειμένω συμβολίζουν τις Πύλες του Κάτω Κόσμου που με την Ανάσταση καταργούνται. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα. Πλούσιο πρόγευμα. Από το πρωί έχει ξεκινήσει το γλέντι, ψήνονται αρνιά, όμορφες μυρωδιές, μεζεδάκια, χορός, πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Ξεκούραση. Το απόγευμα απολαύστε περπατώντας τη γραφική Χώρα της Σκοπέλου.

Δευτέρα Πάσχα: Σκόπελος-Αθήνα Πλούσιο πρωινό. Ελεύθερος χρόνος για να χαλαρώσετε στους όμορφους χώρους του ξενοδοχείου, να περπατήσετε στους υπέροχους κήπους και αν το επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη.

Τρίτη: Ελεύθερο πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στον Άγιο Κωνσταντίνο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

RIGAS HOTEL 3* Χώρα Σκοπέλου

Χτισμένο στη Χώρα της Σκοπέλου με τα 97 ευρύχωρα δωμάτια, στούντιο και σουίτες, άψογα εναρμονισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, προσφέρει τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας ιδιαίτερα ευχάριστη. Πασχαλινή «απόδραση» στην καταπράσινη.

Κόστος κατ’ άτομο Πρωινό + Αναστάσιμο + Πασχαλινό

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί

18-21/4 4ήμερη πλοίο

279€

250€

340€

165€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: √ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται √ Μεταφορές από και προς το λιμάνι της Σκοπέλου √ Εισιτήρια Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος-Άγιος Κωνσταντίνος με Flyingcat √ Πρωινό καθημερινά √ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα √ Γύρος του νησιού √ Αρχηγός/συνοδός