Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΣΚΥΡΟΣ!ΑΠΟ 295,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/06/2016

4ΗΜΕΡΕΣ

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30 Π.Μ.

1η μέρα: Κύμη - Σκύρος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για Κύμη, όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ με προορισμό το λιμάνι της Σκύρου, Λιναριά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ και αναχώρηση για το ξενοδοχείο Nefeli Hotel 4*, στη Χώρα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Χώρα - Μαγαζιά

Πρωινό και περιήγηση στη Χώρα, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα περπατώντας στα στενά σοκάκια με τα παραδοσιακά καταστήματα και τα Βυζαντινά μνημεία, που κοσμούν τις πλατείες του νησιού. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και στη συνέχεια θα δούμε την πλατεία Ελευθερίας ή πλατεία Αιώνιας Ποίησης, αφιερωμένη στον Βρετανό ποιητή Ρόμπερτ Μπρουκ. Μεταφορά στην περιοχή Μαγαζιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Βόρειο Τμήμα (γύρος νησιού)

Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, μέσα από μια δενδροσκέπαστη πευκόφυτη διαδρομή και υπέροχο τοπίο με πανέμορφες παραλίες. Στάση για καφέ στη γραφική Ατσίτσα, ένα βορειοδυτικό χωριό με φυσικό λιμάνι και πλούσια βλάστηση που φθάνει σχεδόν μέχρι τη θάλασσα. Στησυνέχεια θα μεταβούμε στο παραθαλάσσιο Πεύκο, στη δυτική πλευρά περίπου στο κέντρο του νησιού, για μπάνιο στα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά που «αγκαλιάζουν» φαινομενικά τα πεύκα και το πράσινο. Γεύμα σε κάποιο από τα ταβερνάκια και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Νότιο Τμήμα - Σκυριανά αλογάκια - Κύμη

Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού, μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το πούλμαν, περνώντας από την Καλαμίτσα. Πριν αποχαιρετίσουμε το παραδοσιακό νησί θα επισκεφθούμε τη φάρμα με τα Σκυριανά αλογάκια, μία από τις πιο σπάνιες φυλές που υπάρχουν στον κόσμο. Μεταφορά στο λιμάνι όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ για την Κύμη. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΛΟΙΟ

Aναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3 άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

17/6

4

€ 295

€ 205

€ 365

€ 199

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Nefeli Hotel 4* στη Χώρα • Ημιδιατροφή καθημερινά • Εισιτήρια πλοίου Κύμη- Σκύρος - Κύμη • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα