Skip to main content

Mama mia! ΠΑΣΧΑ 2016 Σκόπελος! ΑΠΟ 339,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/04/2016
4 μέρες στη Σκόπελο με διαμονή στο SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA 5* με πούλμαν και πλοίο με ημιδιατροφή*, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Βόλος - Σκόπελος
  Αναχώρηση από Αθήνα 8:00 για την πανέμορφη πόλη του Βόλου. Χρόνος για βόλτα και φαγητό σε κάποιο από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα. Το μεσημέρι 15:30 απόπλους για Σκόπελο. Μεταφορά στο SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL 4* στη χώρα της Σκοπέλου. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Επιταφίου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Xώρα και μετά θα έχουμε δείπνο με νηστίσιμα σε ταβέρνα της περιοχής.
Ημέρα 2 Μεγ.Σάββατο: Γνωριμία με το νησί
  Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για γνωριμία με το νησί της Σκοπέλου, για πολλούς το πιο πράσινο νησί της Μεσογείου. Στη Χώρα θα επισκεφθούμε το οίκημα Βακρατσά, όπου φυλάσσονται παλιές τοπικές φορεσιές και αντικείμενα από την καθημερινή ζωή των Σκοπελιτών. Συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, το Κλίμα και καταλήγουμε στην περίφημη Γλώσσα, το δεύτερο λιμάνι τού νησιού. Χρόνος για βόλτα στα καλντερίμια με τα μαγαζάκια και καφεδάκι. Οι επισκέψεις μας κορυφώνονται στο ‘’Mamma Mia Chapel’’, τον Άγιο Ιωάννη στο Καστρί, το υπέροχο εκκλησάκι πάνω στο βράχο που έγινε διάσημο από τα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας του Hollywood. Χρόνος για γεύμα στην περιοχή του Νέου Κλίματος και επιστρέφουμε για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και δείπνο σε ταβέρνα της περιοχής με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και τοπικά εδέσματα.
Ημέρα 3 Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Σκόπελο - Ι.Μ.Αγίου Προδρόμου
  ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ! Μέρα χαράς, μέρα γιορτινή που αρχίζει με μπουφέ πρόγευμα και προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Προδρόμου. Συνεχίζουμε για την περιοχή του Αγνώντα, όπου Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή παραθαλάσσια ταβέρνα της περιοχής. Το απόγευμα απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας ή μία βόλτα στα στενά δρομάκια της Χώρας.
Ημέρα 4 Δευτέρα: Σκόπελος - Μαντούδι Ευβοίας - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Γλώσσα, απ’όπου επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για Μαντούδι Ευβοίας. Μέσω πανέμορφης διαδρομής στην καταπράσινη φύση, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Δρομολόγια πλοίων: 
Βόλος - Σκόπελος 15:30 - 20:15 
Γλώσσα - Μαντούδι 11:00 - 13:30

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν και πλοίο με ημιδιατροφή*, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Ξενοδοχείο: SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA
 29/04/2016 εώς 02/05/2016
Δίκλινο € 339.00
3ο άτομο € 265.00
3ο άτομο 
1-10 ετών
€ 235.00
Μονόκλινο € 425.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Εισιτήρια πλοίου Βόλος-Σκόπελος-Μαντούδι (οικονομική θέση)
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL 4*
  • Πρόγευμα μπουφέ στο ξενοδοχείο και ένα κύριο φαγητό καθημερινά σε τοπικά εστιατόρια (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.