Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 Σκιάθος!ΑΠΟ 293,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/04/2016.... η “κοσμική” των Σποράδων!
4 μέρες Σκιάθος με πούλμαν και πλοίο. Διαμονή στο ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE HOTEL 4* με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Βόλος - Σκιάθος
  Αναχώρηση από Αθήνα για την πανέμορφη πόλη του Βόλου. Χρόνος για βόλτα και φαγητό σε κάποιο από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα. Το μεσημέρι 15:30 απόπλους για Σκιάθο όπου θα φτάσουμε μετά από δυόμισι περίπου ώρες. Μεταφορά στο SKIATHOS PALACE HOTEL 4* στις Κουκουναριές. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στη Xώρα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το νηστίσιμο δείπνο.
Ημέρα 2 Μεγ.Σάββατο: Ι. Μ. Ευαγγελίστριας - Ξενάγηση πόλης
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για το λιμάνι με τη χερσόνησο Μπούρτζι η οποία το χωρίζει στα δύο. Πάνω της υπάρχουν μόνο λίγα από τα ερείπια του φρουρίου που έκτισαν, όταν κατέλαβαν το νησί, οι αδερφοί Γκίζι το 1207. Αργότερα θα κινηθούμε προς το κέντρο του νησιού της Σκιάθου όπου είναι η ομώνυμη πόλη. Θα επισκεφθούμε το σπίτι - μουσείο του λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, όπου σώζονται πολλά έπιπλα και προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια περίπατος στα σοκάκια της πόλης θαυμάζοντας κάτασπρα σπίτια, με τις κεραμοσκεπές, τα χαγιάτια και τα μπαλκόνια, αμφιθεατρικά κτισμένα το ένα πλάι στο άλλο με μικρές αυλές γεμάτες με πολύχρωμα λουλούδια. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή νωρίς το απόγευμα για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλές ακόμα λιχουδιές.
Ημέρα 3 Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι & απογευματινή βόλτα στην Χώρα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πρωϊνό ξεκούρασης στις βεράντες του ξενοδοχείου μας με τη μαγευτική θέα. Ψήσιμο του οβελία και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό! Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφτούμε την χώρα για περίπατο και καφέ. Προαιρετικό φαγητό και επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 4 Δευτέρα: Σκιάθος - Μαντούδι Ευβοίας - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Χώρα για έναν τελευταίο περίπατο. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για Μαντούδι Ευβοίας. Μέσω πανέμορφης διαδρομής στην καταπράσινη φύση, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν και πλοίο με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Ξενοδοχείο: SKIATHOS PALACE
 29/04/2016 εώς 02/05/2016
Δίκλινο € 293.00
3ο άτομο € 255.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 155.00
4ο άτομο 
1-12 ετών
€ 225.00
Μονόκλινο € 365.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές - εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Βόλος-Σκιάθος-Μαντούδι (οικονομική θέση)
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο SKIΑTHOS PALACE 4*
  • Πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το πλούσιο Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική, γλέντι, χορό στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας