Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ! ΑΠΟ 269,00

Το «ανεξερεύνητο» Αιγαίο

Χώρα - Γύρος Νησιού - Αρχαιολογικό & Λαογραφικό μουσείο Φαλτάιτς - Σκυριανά αλογάκια

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:00

 

M. Παρασκευή: Αθήνα - Κύμη - Σκύρος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για Κύμη, όπου φθάνοντας θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ με προορισμό το λιμάνι της Σκύρου, Λιναριά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια. Αναχώρηση για το Skiros Palace 4* στα Γυρίσματα ή το Nefeli 4* στη Χώρα. Τακτοποίηση και μεταφορά για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Χώρα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χώρα, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα, περπατώντας στα στενά σοκάκια με τα παραδοσιακά καταστήματα και τα Βυζαντινά μνημεία. Θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό και Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και στη συνέχεια θα δούμε την Πλατεία Ελευθερίας ή «πλατεία αιώνιας ποίησης», αφιερωμένη στον Βρετανό ποιητή Ρόμπερτ Μπρουκ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα τοπικά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπριάτικο γεύμα - Νότιο τμήμα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, προσφέροντας ουζάκι με μεζεδάκι στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι! Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στο νότιο τμήμα του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα: Γύρος νησιού - Σκυριανά αλογάκια - Κύμη

Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, όπου, μέσα από μια δενδροσκέπαστη πευκόφυτη διαδρομή και αφού περάσουμε το χωριό Ατσίτσα με τα παραδοσιακά σπιτάκια, φθάνουμε στο παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο. Πριν αποχαιρετίσουμε το θαυμάσιο νησί με το παραδοσιακό του «χρώμα», θα επισκεφθούμε τη Φάρμα με τα Σκυριανά αλογάκια, μία από τις πιο σπάνιες φυλές που υπάρχουν στον κόσμο. Μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ για την Κύμη. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

SKIROS PALACE 4*

Γυρίσματα, Σκύρος

Απλότητα, χαλάρωση, άνεση, ευγένεια χαρακτηρίζουν το φιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου Skiros Palace. Bρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, 2,5 χλμ. από τη Χώρα και 14χλμ. από το λιμάνι Λιναριά. Διαθέτει 80 δωμάτια σε έξι κτίρια, εξοπλισμένα με κλιματισμό, TV, ψυγείο και μπαλκόνι.

NEFELI HOTEL 4*Χώρα, Σκύρος

Το ξενοδοχείο Nefeli 4* είναι η ποιοτική επιλογή διακοπών στην Σκύρο. Ειναιι διακοσμημένο με βάση οικολογικά υλικά, αποτελεί ένα πρότυπο, το οποίο συνδυάζει την άψογη φιλοξενία, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την διακριτική πολυτέλεια. Βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Σκύρου.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

 

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

2o παιδί 2-12

29/4 NEFELI

4 μέρες

€ 295

€ 205

€ 365

€ 199

€ 199

29/4 SKIROS PALACE

4 μέρες

€ 269

€ 200

€ 345

€ 135

€ 175

Περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια πλοίου Κύμη - Σκύρος - Κύμη • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Skiros Palace 4* ή Nefeli 4* • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείων • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα