Skip to main content

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* Dlx στη Σκαφιδιά Πύργου Ηλείας Πάσχα 2017 από 345,00

Αναχώρηση: 14 Απριλίου

4 μέρες με πούλμαν Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα - Ανδρίτσαινα - Κρέστενα - Κάστρο Xλεμούτσι - Παλιά πόλη Κυπαρισσίας - Παλιός Νερόμυλος. Διαμονή στο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* Dlx στη Σκαφιδιά Πύργου Ηλείας με ALL INCLUSIVE καθημερινά στο ξενοδοχείο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.
 
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
 
Ημέρα 1 Μεγ.Παρασκευή: Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα - Aldemar
  Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 για την αλπική Λίμνη Τσιβλού στο νομό Αχαΐας, μία από τις ελάχιστες που υπάρχουν στην ορεινή Πελοπόννησο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε για την γραφική Ζαρούχλα, με τον κεντρικό πλακόστρωτο δρόμο, τα ταβερνάκια αριστερά και δεξιά, όλα πέτρινα όπως και τα σπιτάκια της. Άφιξη και τακτοποίηση στο περίφημο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* Lux. Το βραδάκι δείπνο μπουφέ και παρακολούθηση του Επιταφίου, επιστροφή και διανυκτέρευση.
Ημέρα 2 Μεγ.Σάββατο: Ανδρίτσαινα - Κρέστενα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα γραφικά χωριά του Νομού Ηλείας. Προσπερνώντας τη Ζαχάρω και το Θολό, κατευθυνόμαστε προς τη Νέα Φιγαλεία. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, στην τοποθεσία Βάσσες. Η γραφικότατη αρκαδική κωμόπολη της Ανδρίτσαινας, χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού σε μαγευτικό ορεινό τοπίο, εντυπωσιάζει με τα μεγαλόπρεπα διώροφα και τριώροφα αρχοντικά και τα πλακόστρωτα δρομάκια της. Στο κέντρο της κωμόπολης είναι η γραφική πλατεία σκεπασμένη με πλατάνια και με όμορφη θέα. Η "Τρανή Βρύση", χτισμένη το 1724 είναι η παλαιότερη χρονολογημένη κρήνη της Πελοποννήσου. Στην συνέχεια θα κάνουμε στάση στην γραφική Κρέστενα με την εντυπωσιακή είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και γεύμα. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Απολαύστε την θέα και τις υπέροχες εγκαταστάσεις. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο και διανυκτέρευση.
Ημέρα 3 Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιά - Κάστρο Xλεμούτσι
  Χριστός Ανέστη! Μπουφέ πρόγευμα και ελάτε να γιορτάσουμε την Πασχαλιά ψήνοντας αρνιά στην παραλία. Ευχηθείτε με ουζάκι και μεζεδάκια που θα προσφέρονται κατά το σούβλισμα. Το Πασχαλινό παραδοσιακό γεύμα με γλέντι και διασκέδαση. Το απόγευμα θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στο κάστρο Χλεμούτσι του Πριγκιπάτου της Αχαΐας που βρίσκεται στον οικισμό με σημερινό όνομα Κάστρο Κυλλήνης. Το κάστρο παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο καλοδιατηρημένα φρούρια της Ελλάδας και αποτελεί εξαιρετικό δείγμα φρουριακής αρχιτεκτονικής της εποχής της Φραγκοκρατίας στην Πελοπόννησο. Δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 4 Δευτέρα: Παλιά πόλη Κυπαρισσίας - Παλιός Νερόμυλος - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι για να απολαύσετε τις ανέσεις του υπέροχου Aldemar. Γεύμα μπουφέ και αναχώρηση για την παλιά πόλη της Κυπαρισσίας. Έχει κηρυχθεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός από το υπουργείο Πολιτισμού με καλντερίμια και παλιούς λιθόστρωτους δρόμους, που αποτελούν ένα εντυπωσιακό σε μήκος οδικό δίκτυο. Θα συνεχίσουμε για τον “Παλιό Νερόμυλο” στο χωριό Μύλοι ο οποίος μετά την ανακατασκευή του με παραδοσιακές τεχνικές, στεγάζει ξανά τις τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς ήταν και στο παρελθόν: νερόμυλο, παραδοσιακό καφενείο και μαγαζάκι με παραδοσιακά προϊόντα! Χρόνος για καφέ και επιστροφή στην Αθήνα μέσω του αυτοκινητοδρόμου Τριπόλεως.
 
ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* Deluxe
Σκαφιδιά  - Ηλεία

H Aldemar ανανεώνεται και μας εκπλήσσει...
Το πολυτελές Οlympian Village familly beach resort, χτισμένo σε μια έκταση 900 στρεμμάτων με ιδιαίτερα φροντισμένους κήπους και με μια πανέμορφη χρυσή αμμουδιά σας περιμένουν για ονειρικές διακοπές... Εδώ που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, σε μια περιοχή γεμάτη από μνήμες, αρχαίους ναούς και μοναστήρια ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Το Πασχαλινό πρόγραμμα All Inclusive
Σε όλα τα γεύματα και δείπνα περιλαμβάνεται κρασί, βαρελίσια μπύρα, αναψυκτικά, συμπυκνωμένοι χυμοί και νερό.
07:30 - 10:30 Πλούσιο buffet αμερικάνικο πρωινό
Γεύμα και Δείπνο
12:00 - 16:00 και 19:00 - 21:30 Kαθημερινά ο chef και το επιτελείο του ετοιμάζουν για εσάς εκλεκτές νηστίσιμες γαστρονομικές δημιουργίες για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Μεγάλο Σάββατο μεσάνυχτα
Αναστάσιμο δείπνο (αντικαθιστά το δείπνο της ημέρας) με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, τσουρέκια,
κουλούρια και άλλες τοπικές παραδοσιακές νοστιμιές
Κυριακή του Πάσχα
Στις 11:30 ελάτε στον κήπο και βοηθήστε στο ψήσιμο αρνιών με μεζεδάκια, ούζο και κρασάκι
13:00 - 15:30 Λαμπριάτικο μπουφέ BBQ με αρνί σούβλας και συνοδεία ελληνικής μουσικής από την ορχήστρα μας
APOLLO BAR 10:00 - 01:00
KIOSKI & DOLPHIN BAR 10:00 - 18:00
Δικαιούστε να απολαύσετε τον καφέ σας - εσπρέσο, καπουτσίνο, φραπέ και φίλτρου. Επίσης, αναψυκτικά, βαρελίσια μπύρα, χυμοί (συμπυκνωμένοι), κοκτέιλ καταλόγου, μεταξά, ούζο, ρακί, λικέρ, τζιν, βότκα, ρούμι, τεκλιλα, ουίσκι (δεν περιλαμβάνονται οι premium μάρκες) και ποτήρι κρασί

O Βαγγέλης Κονιτόπουλος με την εννεαμελή Ορχήστρα του, θα «ντύσουν» με τραγούδια και τους πιο
χαρούμενους ήχους το μεσημεριανό σας, την Κυριακή του Πάσχα!

ΜΙΝΙ CLUB “ALDY”
Προορισμός και για παιδιά για παιδιά 4 - 12 χρονών, ωράριο λειτουργίας : 10:00 - 18:00

Ιδανικός προορισμός για παιδιά, αφού προσφέρει δραστηριότητες όλων των ειδών, καθώς και mini
club, όπου ειδικό προσωπικό θα επιβλέπει τους μικρούς μας καλεσμένους, που θα βιώνουν τη
διασκέδαση σε όλο της το μεγαλείο. Εξωτερικές πισίνες για παιδιά με νεροτσουλήθρα, o φίλος μας
ο «Aldy» με τα mini clubs του και τους mini buffets καθώς και 2 παιδότοποι, αποτελούν μερικά από
τα κομμάτια που θα χτίσουν τις τέλειες διακοπές των παιδιών σας, στην Πισίνα και στην παραλία,
(εφόσον ο καιρός το επιτρέπει) και εσωτερική πισίνα για μικρούς και μεγάλους!

Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ΄άτομο με πούλμαν με ALL INCLUSIVE καθημερινά στο ξενοδοχείο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE
  14/04/2017 εώς 17/04/2017
Δίκλινο € 345.00
3ο άτομο € 290.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 95.00
Μονόκλινο € 475.00
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυ- τελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE 5* Lux
  • ALL INCLUSIVE καθημερινά
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Φ.Π.Α.
  • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση των αντίστοιχων της ημέρας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση