Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΧΩΡΙΑ ΖΗΡΕΙΑΣ – ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ!ΑΠΟ 170,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/06/2016

3ΗΜΕΡΕΣ

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 08:00Π.Μ.

ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ

 

1η μέρα: Αθήνα - Χωριά Ζήρειας - Ρίο

Πρωινή αναχώρηση για Ρίο. Καθ’ οδόν θα περάσουμε από τα χωριά της Ζήρειας, τη Στυμφαλία λίμνη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, περνώντας από την Καστανιά (μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο 920μ.) και τον Φενεό, θα φθάσουμε στην τεχνητή Λίμνη Δόξα και στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού, Βυζαντινού ρυθμού που χτίστηκε το 17ου αιώνα, τριώροφο, επιβλητικό και εντυπωσιακό. Επιστροφή στην Καστανιά για το μεσημεριανό προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο Porto Rio Casino 4*. Δείπνο.

2η μέρα: Οδοντωτός: Διακοφτό - Καλάβρυτα

Πρωινό και αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο.Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα της χώρας μας. Θα θαυμάσουμε το πράσινο, τα πλατάνια και το τρεχούμενο νερό, ενώ μικρά παλιά πετρόχτιστα σπιτάκια συμπληρώνουν την παραμυθένια εικόνα. Άφιξη στα Καλάβρυτα, σε υψόμετρο 756μ., στη σκιά του Χελμού, ανάμεσα στα έλατα, με πολλά και σημαντικά θρησκευτικά, ιστορικά, αρχαιολογικά, φυσιολατρικά αξιοθέατα. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Τσιβλού, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων και δημιουργήθηκε στις 24 Μαρτίου 1913, από μια μεγάλη κατολίσθηση που έγινε στην περιοχή και έφραξε την κοίτη του ποταμού Κράθη. Έχει έκταση 200 στρέμματα και βάθος 80 μέτρα. Περιήγηση στη λίμνη, που θα μας εντυπωσιάσει το βαθύ πράσινο χρώμα της. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Ζαρούχλα, σε έναν από τους ορεινούς οικισμούς της Αχαΐας που γνωρίζουν σημαντική τουριστική ακμή, ιδίως ως χειμερινός προορισμός διακοπών. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε κάποιο από τα ταβερνάκια του χωριού. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Aναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

18/6

3

€ 170

€ 165

€ 210

€ 90

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Porto Rio 4*, στο Ρίο • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αρχηγός/συνοδός • Εισιτήριο για τον οδοντωτό • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα