Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΠΥΛΟΣ ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ!ΑΠΟ 165,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ17/06 & 18/06/2016

3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30 Π.Μ.

ΔΩΡΟ H ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ

1η μέρα: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Κυπαρισσία

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Αρχαία Μεσσήνη. Σημαντική αρχαία πόλη με ιερά οικοδομήματα, οχυρώσεις, ταφικά μνημεία και κατοικίες.Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Κυπαρισσία, που βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου με τα ερείπια Ενετικού κάστρου. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο Messina Resort 3* Sup, στο Καλό Νερό. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Αρχαία Ολυμπία

Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας όμορφης διαδρομής για την Ολυμπία, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της Ελλάδας,καθώς παρουσιάζει τη μακραίωνη ιστορική εξέλιξη ενός από τα λαμπρότερα ιερά της αρχαιότητας, αφιερωμένου στον πατέρα των θεών, τον Δία. Το μουσείο περιλαμβάνει τη μόνιμη έκθεση ευρημάτων από τις ανασκαφές στον ιερό χώρο της Άλτεως, τα οποία χρονολογούνται από τα προϊστορικά έως και τα πρώτα Χριστιανικά χρόνια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Πύλος - Μεθώνη - Φοινικούντα

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Πύλο, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους, με ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας στο ψηλότερο σημείο της. Επόμενος σταθμός η Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το Ενετικό κάστρο με το Μπούρτζι (αν είναι ανοιχτό). Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στη γραφική Φοινικούντα για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την Καλαμάτα και το ιστορικό της κέντρο, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αξιοθέατα. Θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις μας με την πολιούχο Υπαπαντή. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στην παλιά πόλη, με τα στενά δρομάκια και τα καταστήματα. Επίσκεψη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, μοναδικό στο είδος του. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Συνοπτικό 3ήμερης:

Δεν περιλαμβάνεται η 2η μέρα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Aναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Stu

3 άτομο Stu

1κλινο Stu

18/6

3

€ 165

€ 135

€ 200

17/6

4

€ 209

€ 170

€ 260

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Messina Resort 3*, στο Καλό Νερό • Ημιδιατροφή καθημερινά• Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: •Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα