Skip to main content

Χαλκιδική & κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος Πάσχα 2017 από 205,00

4, 5 ημέρες
13/04

EARLY BOOKING

1η ημέρα: 13/04, Μεγάλη Πέμπτη (Αθήνα – Χαλκιδική)
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Χαλκιδική, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας στο πρώτο πόδι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 14/04, Μεγάλη Παρασκευή (Σπήλαιο Πετραλώνων – Μουδανιά – Νέος Μαρμαράς)
Πρόγευμα σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για το σπήλαιο των Πετραλώνων σε υψόμετρο 800 μέτρων στους πρόποδες του βουνού Κατσίκα. Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε το 1959 από κατοίκους του χωριού και είναι ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο χωριό Μουδανιά έχοντας ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Νέο Μαρμαρά με αρκετό ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου. Αμέσως μετά δείπνο στο ξενοδοχείο με νηστίσιμα και μη φαγητά. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 15/04, Μεγάλο Σάββατο (Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος)
Πρωινό και αναχώρηση για το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής όπου θα επισκεφτούμε την Ουρανούπολη, τον τελευταίο κοσμικό τόπο όπου φτάνει ο επισκέπτης για να περάσει τα υδάτινα σύνορα της Μοναστικής Πολιτείας. Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα με έξοδα ατομικά για όσους θέλουν να κάνουν μια κρουαζιέρα στα μοναστήρια του Αγίου Ορούς. Γίνεται σε κοντινή απόσταση από την ακτή και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ώρες με ξενάγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ εντός του ξενοδοχείου στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Αμέσως μετά ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και πολλές ακόμα λιχουδιές. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 16/04, Κυριακή του Πάσχα (Πασχαλινό γλέντι & ημέρα ελεύθερη)
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να ετοιμαστούμε για το μεγάλο γλέντι. Το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, το κοκορέτσι, οι διάφοροι ουζομεζέδες κατά την διάρκεια του ψησίματος με μουσική συνθέτουν το αξέχαστο Πασχαλινό γλέντι μας. Το απόγευμα ξεκούραση και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: 17/04, Δευτέρα του Πάσχα (Χαλκιδική – Θεσσαλονίκη – Αθήνα)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη όπου θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση στην πρωτεύουσα του βορρά. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στην παραλία της πόλης και το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις ή τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Athos Palace 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική)
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  • Αναστάσιμη λαμπάδα
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Το εισιτήριο του καραβιού της κρουαζιέρας αξίας 20€ το άτομο

Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και τετραήμερο με αναχώρηση την Μεγάλη Παρασκευή 14/04. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται η εκδρομή της 2ης ημέρας.

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 17/03 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου

4 ημέρες / 3 νύχτες

5 ημέρες / 4 νύχτες

Θέα
βουνό

Θέα θάλασσα

Θέα
κήπος

Θέα θάλασσα

Δίκλινο

205 €

215 €

245 €

259 €

3ο άτομο ενήλικας

175 €

185 €

209 €

219 €

3ο άτομο παιδί έως 12

85 €

85 €

105 €

105 €

4ο άτομο παιδί έως 12

125 €

125 €

160 €

160 €

Μονόκλινο

255 €

--

309 €

--