Skip to main content

Πάσχα 2017 στις Σέρρες & τη λίμνη Κερκίνης από 170,00

4 ημέρες
Early Booking έως 20/3! Αναχώρηση 14/4.

ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά και προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομα της από το Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος ελεύθερος στην κεντρική πλατεία που δεσπόζει το μεγάλο δένδρο 500 ετών, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο συντριβάνι, αλλά και το γραφικό πεζόδρομο με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Νωρίς το μεσημέρι επιστρέφουμε στον Προμαχώνα και συνεχίζουμε για την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, εορταστικό πασχαλινό γεύμα. Ξεκούραση και το απόγευμα γνωριμία με την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος σταθμός o γραφικός ορεινός οικισμός του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μικρές στάσεις, στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4*, στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο.
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύμα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
Philippos Xenia 4*   155€ 260€
170€*
* Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/3