Skip to main content

Πάσχα 2017 Χαλκιδική από 180,00

4 ημέρες

Early Booking έως 20/3! Αναχώρηση 14/4.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. και μέσω ΛΑΜΙΑΣ, στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ γεύμα προαιρετικά, Θεσσαλονίκης, φθάνουμε το απόγευμα στη Χαλκιδική. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής, στη Σιθωνία θα κλείσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Tο βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και λίγο αργότερα ξεκινά το πασχαλινό γλέντι και το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά συγκροτήματα δημοτικών χορών. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή στις γραφικές ακρογιαλιές της Κασσάνδρας θα κλείσει με υπέροχα χρώματα την Πασχαλινή μας ημέρα.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό, επίσκεψη στα ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Η όμορφη νύφη του Θερμαϊκού θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της για να επισκεφθούμε τον AΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ, θα κάνουμε αντίστοιχες στάσεις για γεύμα προαιρετικά και καφέ, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ATHOS PALACE 4* στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ της Χαλκιδικής.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα σε μπουφέ τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο.
  • Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
Athos Palace 4*  

1ο παιδί ΔΩΡΕΑΝ

2ο παιδί 95€

250€
180€*
* Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/3