Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2016 ΚΑΒΑΛΑ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ! ΑΠΟ 219,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/03/2016

4 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: 11/03, Αθήνα – Καβάλα

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό θα φθάσουμε στην Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 12/03, Φίλιπποι – Αγία Λυδία – Σπήλαιο Αλιστράτης

Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τον Νομό της Καβάλας. Στο μέσον της διαδρομής από Καβάλα προς Δράμα, θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, του Μακεδόνα Βασιλιά Φίλιππου με το αρχαίο θέατρο και την αγορά, εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος. Από τους Φιλίππους ξεκίνησε και την περιοδεία του στην Ευρώπη ο Απόστολος Παύλος με τον μαθητή του Απόστολο Σίλα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Νομό Σερρών και επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, το σπήλαιο Αλιστράτης με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 13/03, Μουσείο Καπνού Καβάλας – Ξάνθη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το μοναδικό Μουσείο Καπνού Καβάλας. Θα θαυμάσουμε από κοντά τα εκθέματα και θα ενημερωθούμε για την βιομηχανία του καπνού, που έκανε γνωστή την πόλη πανελλαδικά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη όπου θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το τοπικό καρναβάλι, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει θεσμός σε όλη τη Θράκη. Μετά τη σύντομη περιήγησή μας στην πόλη θα παρακολουθήσουμε την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Καβάλα. Το βράδυ μας ελεύθερο δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 14/03, Καβάλα – Βόλος – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος για σαρακοστιανό φαγητό στα τσιπουράδικα της πόλης και αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο LucyHotel 5* στην Καβάλα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε μπουφέ
  • Αποκριάτικος χορός την Κυριακή το βράδυ με ζωντανή μουσική
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου, Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό