Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2016 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ!ΑΠΟ 225,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/03/2016

4 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: 11/03, Αθήνα – Παλαιός Άγιος Παντελεήμονας – Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση κατευθυνόμαστε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, τον παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Μετά το φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα αναχωρούμε και αργά το μεσημέρι θα φθάσουμε στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 12/03, Οχυρό Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη

Μετά το πρόγευμα επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Οχυρό Ρούπελ, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο από τα 21 συγκροτήματα οχυρών που κατασκευάστηκαν σε όλη τη γραμμή Μεταξά και που στις μέρες μας λειτουργεί περισσότερο ως ένα ιστορικό μνημείο. Κατά την επίσκεψή μας θα ξεναγηθούμε από αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού και μέσω οπτικοακουστικού συστήματος διάρκειας είκοσι λεπτών, θα μας γίνει παρουσίαση της μάχης των οχυρών. Επίσης θα πάμε στο μουσείο και τέλος στο περίπτερο των επισκεπτών όπου μπορούμε να αγοράσουμε αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στη τεχνητή λίμνη Κερκίνη, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με αξιοθαύμαστη πανίδα και χλωρίδα. Μετά την περιβαλλοντική μας ξενάγηση θα ακολουθήσει φαγητό σε παραδοσιακό εστιατόριο κοντά στη λίμνη και έπειτα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.  

3η ημέρα: 13/03, Νάουσα – Άγιος Νικόλαος – Βραδινή περιήγηση Θεσσαλονίκης

Μετά το πλούσιο πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Νάουσα όπου θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο "Γενίτσαροι και Μπούλες" το οποίο είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο την περίοδο της αποκριάς. Έπειτα, σε πολύ κοντινή απόσταση θα επισκεφθούμε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της χώρας μας το άλσος του Αγίου Νικολάου. Εδώ ένας περίπατος μέσα στο άλσος περνώντας κάτω από τεράστια, πολυετή πλατάνια και δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού θα μας χαλαρώσει με τον καλύτερο τρόπο. Χρόνος ελεύθερος για παραδοσιακό φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ νωρίς δείπνο στο ξενοδοχείο και επιβίβαση στο πούλμαν για να γνωρίσουμε την νυχτερινή ζωή της πόλης.

4η ημέρα: 14/03, Θεσσαλονίκη – Βόλος – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τον Βόλο. Ελεύθερος χρόνος για σαρακοστιανό φαγητό στα τσιπουράδικα της πόλης και αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία (MediterraneanPalace 5* ή HolidayInn 5*)
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Φαγητά εκτός της ημιδιατροφής & ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα