Skip to main content

ΣΥΡΟΣ Πάσχα 2017 από 270,00

4,5 ημέρες
14-17/04/2017
13-17/04/2017


1η ημέρα: 14/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά . 12.45 άφιξη στο λιμάνι της Σύρου . Θα επισκεφτούμε τη Ιερά Μονή της Αγίας Βαρβάρας που δεσπόζει εντυπωσιακά στο λόφο του Κινιού εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Βιομηχανικό Μουσείο ένα πρότυπο μουσειακό - πολιτιστικό συγκρότημά που κοσμεί την Ερμούπολη . Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια . Γεύμα στις 19.30 και αναχώρηση για Ερμούπολη –πλατεία Μιαούλη. Παρακολούθηση περιφοράς του καθολικού επιταφίου και στην συνέχεια των τριών ορθόδοξων ενοριών της πόλης. Αναχώρηση από την Ερμούπολη στις 23.15. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: 15/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Θα ξεκινήσουμε με τον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου ,όπου και βρίσκεται η περίφημη εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου , ένα από τα πρώτα έργα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (EL GRECO). Η εικόνα βρίσκεται στην εκκλησία από τον 19ο αιώνα, αλλά πριν από 20 χρόνια αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο του ζωγράφου. Θα συνεχίσουμε στο θέατρο Απόλλων , το έμβλημα της πολιτιστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης. Έπειτα θα δούμε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από εργασίες 61 ετών. Συνεχίζουμε για το μνημείο του άταφου στρατιώτη, την πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο, ένα μνημειώδες και ρητορικό έργο αστικής αρχιτεκτονικής. Ολοκληρώνοντας θα περάσουμε από το μουσείο Κυκλαδικής τέχνης (εφόσον είναι ανοιχτό ) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στις 23.00 αναχώρηση για τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Ποσειδωνία για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία και 00.15 επιστροφή στο ξενοδοχείο για την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
3η ημέρα: 16/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε με γιορτινή διάθεση το ψήσιμο του οβελία. Πλούσιος μπουφές με μεζέδες και ούζο κατά την διάρκεια του ψησίματος. Γλέντι και χορός. Ελεύθερο το απόγευμα στην διάθεση σας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: 17/04 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΣΥΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και ελεύθεροι στο νησί για μια τελευταία βόλτα. Μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για Πειραιά στις 16.00 . Άφιξη 19.45

 

Σύρος 5 ημέρες 13-17/04/2017
1η ημέρα: 13/04 Μ.ΠΕΜΠΤΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Συγκέντρωση το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά . 11.15 άφιξη στο λιμάνι της Σύρου θα ξεκινήσουμε με την επίσκεψη στο κόλπο του Φοίνικα και τον οικισμό Ποσειδώνιας η Ντελαγράτσια . Έπειτα θα συναντήσουμε τον Μέγα γιαλό , την Βάρη και την Αζόλιμνο. Η βόλτα μας συνεχίζει με τον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου όπου θα δούμε τον καθεδρικό ναό των καθολικών αφιερωμένο στον Αγίου Γεώργιο την μονή των Καπουκκίνων . Κλείνοντας θα επισκεφθούμε το μουσείο του Μ. Βαμβακάρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ημέρα: 14/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρόγευμα μας Θα επισκεφτούμε τη Ιερά Μονή της Αγίας Βαρβάρας που δεσπόζει εντυπωσιακά στο λόφο του Κινιού εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Βιομηχανικό Μουσείο ένα πρότυπο μουσειακό - πολιτιστικό συγκρότημά που κοσμεί την Ερμούπολη . Γεύμα στις 19.30 και αναχώρηση για Ερμούπολη –πλατεία Μιαούλη. Παρακολούθηση περιφοράς του καθολικού επιταφίου και στην συνέχεια των τριών ορθόδοξων ενοριών της πόλης. Αναχώρηση από την Ερμούπολη στις 23.15. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: 15/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Θα ξεκινήσουμε με τον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου ,όπου και βρίσκεται η περίφημη εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου , ένα από τα πρώτα έργα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (EL GRECO). Η εικόνα βρίσκεται στην εκκλησία από τον 19ο αιώνα, αλλά πριν από 20 χρόνια αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο του ζωγράφου. Θα συνεχίσουμε στο θέατρο Απόλλων , το έμβλημα της πολιτιστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης. Έπειτα θα δούμε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από εργασίες 61 ετών. Συνεχίζουμε για το μνημείο του άταφου στρατιώτη, την πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο, ένα μνημειώδες και ρητορικό έργο αστικής αρχιτεκτονικής. Ολοκληρώνοντας θα περάσουμε από το μουσείο Κυκλαδικής τέχνης (εφόσον είναι ανοιχτό ) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στις 23.00 αναχώρηση για τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Ποσειδωνία για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία και 00.15 επιστροφή στο ξενοδοχείο για την παραδοσιακή μαγειρίτσα
4η ημέρα: 16/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε με γιορτινή διάθεση το ψήσιμο του οβελία. Πλούσιος μπουφές με μεζέδες και ούζο κατά την διάρκεια του ψησίματος. Γλέντι και χορός. Ελεύθερο το απόγευμα στην διάθεση σας. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα: 17/04 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΣΥΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και ελεύθεροι στο νησί για μια τελευταία βόλτα. Μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση για Πειραιά στις 16.00 Άφιξη 19.45

Περιλαμβάνονται:

  • Τρείς/τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Dolphin Bay 4*
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Σύρο – Πειραιά με την εταιρεία Blue Star Ferries (οικονομική θέση στο δρομολόγιο Πειραιά – Σύρο Αριθμημένη θέση στο δρομολόγιο Σύρο – Πειραιά )
  • Ημιδιατροφή καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ αναψυκτικά , μπύρα , κρασί ( κόκκινο , λευκό ) κατά τη διάρκεια των γευμάτων και γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο το οποίο θα συνοδεύει το group εν πλω σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατά άτομο

 

2/κλινο

SDT

3ο άτομο

SDT

1ο  παιδί  & 2Ο παιδί  έως 6  ετών

1ο  παιδί  & 2Ο παιδί  έως 6 -12  ετών

Μονόκλινο

4ημερες/3 νυχτες

270 €

235 €

75  €

110 €

360 €

5ημερες/4 νυχτες

290 €

245 €

95 €

130 €

375 €

 

 

 

 

 

 

Ημιδιατροφή  με Ζωντανή μουσική τη Κυριακή του Πάσχα  ΔΩΡΕΑΝ αναψυκτικά , μπύρα , κρασί Ι λευκό και κόκκινο ) κατά τη διάρκεια των γευμάτων . 

Επιβάρυνση Δωματίου τύπου SUP. SV +10 €   Ημερησίως 

 

 

Μενού

Πρόγραμμα Πασχαλινής Ημιδιατροφής Καθημερινά:
Πρωινό σε μπουφέ Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή: Μπουφές Δείπνο με νηστίσιμα και αρτήσιμα
Μ. Σάββατο: Αναστάσιμο Παραδοσιακό Δείπνο μετά την ανάσταση με κρέας, μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και τσουρέκια
Κυριακή Πάσχα: Μπουφές με ούζο και μεζέδες κατά την διάρκεια του ψησίματος των αρνιών, πασχαλινό γεύμα με ορεκτικά, αρνί σούβλας, κοκορέτσι και άλλους μεζέδες με την συνοδεία από τοπική ορχήστρα του ξενοδοχείου.
Το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα σερβίρεται σε αντικατάσατση του δείπνου ως ημιδιατροφή.
Δευτέρα Πάσχα: Δείπνο σε μπουφέ
Δωρεάν αναψυκτικά post mix, μπύρα draft, κρασί χύμα λευκό ή κόκκινο και νερό κατά την διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου.