Skip to main content

Πάρος Πάσχα 2017 από 285,00

4 ημέρες
14/04


1η ημέρα 14/04 Μ Παρασκευή : Πειραιάς - Πάρος
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά . Επιβίβαση στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση 07.25 και ταξίδι για το όμορφο κυκλαδονήσι την Πάρο . Άφιξη 11.40 μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Παροικιά . Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στη γραφική Μάρπησσα για το μοναδικό Επιτάφιο και την Αναπαράσταση των Παθών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση .
2η ημέρα 15/04 Μ Σάββατο : Πάρος - Γύρος Νησιού
Μετά το πρωινό, ξεκινάμε να μεταφερθούμε στο χωρόχρονο της Πάρου με πρώτη στάση στην Πρωτεύουσα της Πάρου την Παροικία. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο της Πάρου με τα πιο σημαντικά πρότυπα έργα γλυπτικής της αρχαϊκής και κλασικής εποχής. Στη συνέχεια η "Αγία Σοφία" της Ελλάδας είναι η Εκατονταπυλιανή της Πάρου, μια από τις πιο σημαντικές πρώτο χριστιανικές εκκλησίες, κτίσμα Αγίας Ελένης και Κωνσταντίνου με το καλύτερο σωζόμενο σταυρικό μαρμάρινο βαπτηστήριο. Περπατώντας τα στενά σοκάκια της Παροικιας θα αγναντέψουμε την ομορφιά του Αιγαίου από το Φράγκικο Κάστρο της. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε τα αρχαία λατομεία μαρμάρου είναι ένας σημαντικός γεώτοπος και ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης του νησιού από τα αρχαία χρόνια οφείλεται στα κοιτάσματα μαρμάρου. Έπειτα θα μεταβούμε στο πούλμαν για να μεταφερθούμε στις όμορφες Λευκές, ένα από τα κεφαλοχώρια της Πάρου και το πιο ορεινό της. Σύντομη βόλτα στον οικισμό (και στάση για καφέ). Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Πίσω Λιβάδι για να απολαύσουμε σούμα και ψητό χταπόδι και άλλους παραδοσιακούς μεζέδες. Αργά το μεσημέρι θα μετακινηθούμε νοτιοανατολικά για να δούμε τις δαντελωτές παραλίες του νησιού, κάνοντας μια τελευταία στάση στο γραφικό λιμανάκι της Αλυκής Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία στο κέντρο της Παροικίας στην αγαπημένοι και όχι μόνο των Παριανών εκκλησιάς την παναγία την Εκατονταπυλιανή . Εορταστικό Δείπνο . Διανυκτέρευση .
3η ημέρα 16/04 Κυριακή του Πάσχα : Νάουσα
Γιορτινό πρόγευμα μπουφέ αργά το πρωί και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι εορταστικό γεύμα με πολλά εδέσματα. Το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα να περιπλανηθούμε και να γνωρίσουμε τη γραφική και κοσμοπολίτικη Νάουσα καθώς επίσης και να παραβρεθούμε στο μεγάλο γλέντι που κάθε χρόνο πραγματοποιείτε με μεγάλη επιτυχία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .
4η ημέρα17/04 Δευτέρα του Πάσχα : Αντίπαρος – Πάρος - Πειραιάς
Μετά τα πρωινό μας θα επισκεφτούμε την γραφική Αντίπαρο όπου θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή . Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας το καφέ μας στα παραδοσιακά τις μαγαζάκια .Μέσα στη όμορφη περιήγηση μας θα ανηφορήσουμε και προς το κάστρο για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το αυτό το νησάκι που που κάθε χρόνο είναι πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες . Εν συνεχεία αναχωρήσουμε από την Αντίπαρο για την Πάρο όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και αναχώρηση 19.15 με άφιξη στο Πειραιά 23.25 γεμάτοι όμορφες λευκές κυκλαδίτικες εικόνες .


Περιλαμβάνονται:

  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο High Mill 3* sup
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά ( οικονομική θέση )– Πάρος ( αριθμημένη θέση ) -Πειραιά με την Blue Star Ferries
  • Ημιδιατροφή (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα )
  • Εισιτήρια πλοίου για Αντίπαρο
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 

ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατά άτομο

 14-17/04/2017

2/κλινο

3ο άτομο

Παιδί  έως 5 ετών

 Παιδί έως  6- 12 ετών

Μονόκλινο

4ημερες/3 νυχτες

285 €

240 €

80  €

115 €

310 €