Skip to main content

ΝΑΞΟΣ Πάσχα 2017 από 315,00

4,5 Ημέρες 
14/04 

1η ημέρα :14/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΘΗΝΑ-ΝΑΞΟΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, αναχώρηση για Νάξο στις 07.25 Άφιξη στη Νάξο στις 12.30  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  NAXOS RESORT 4*. Το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη της Νάξου ( Χώρα ), ελεύθερος χρόνος  για έναν περίπατο στην κοσμική παραλία. Προαιρετικά σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα τοπικό έθιμο όπου κατά την διάρκεια της  περιφοράς συναντιούνται  και οι τρείς επιτάφιοι από τις τρείς εκκλησίες της Χώρας:  Παντάνασσα , Μητρόπολη και του Αγίου Νικοδήμου όπου στέκονται για λίγο μαζί , προσφέροντας  ένα ωραίο θέαμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση .

2η ημέρα:15/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση  για μια περιήγηση στην κεντρική Νάξο . Πρώτη στάση το χωριό Χαλκί , το παλαιό κέντρο του νησιού. Περιήγηση στα πλακόστρωτα στενά με τα αρχοντικά σπίτια και επίσκεψη στο πρώτο αποστακτήριο κίτρου, του παραδοσιακού ποτού της Νάξου.  Ακολουθεί στάση στο χωριό Μονή και στο Βυζαντινό μοναστήρι  της  παναγίας  της  Δροσιανής. Στη συνέχεια αναχώρηση στο Σαγκρί που είναι γνωστό για την όμορφη αρχιτεκτονική  του, τα διάσπαρτα μοναστήρια και τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Δήμητρας στην περιοχή Γύρουλας. Θα καταλήξουμε στην παραλία της Αγίας Άννας Η θρυλική παραλία της Αγίας Άννας στη Νάξο, φυσική συνέχεια της παραλίας του Αγίου Προκοπίου, είναι μια από τις διασημότερες παραλίες της Νάξου. 

Η ατέλειωτη χρυσή αμμουδιά της φιλοξενεί δάσος με κέδρους που χαρίζουν φυσική σκιά στους επισκέπτες της και διακόπτεται από το γραφικό λιμανάκι των ψαράδικων της περιοχής. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μεταφορά για την παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως.  Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η  ημέρα: 16/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ

 Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, τον πλούσιο μπουφέ με κρασί και μεζεδάκια και το Πασχαλινό γεύμα . Ελεύθερο το απόγευμα στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:  17/04 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την ορεινή Νάξο. Πρώτη στάση στο Φιλότι , το μεγαλύτερο χωριό της Νάξου, στη συνέχεια στάση στο στολίδι της ορεινής Νάξου, την Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», όπου και θα γευματίσουμε(προαιρετικά).  Θα καταλήξουμε την περιήγηση μας στον σταυρό Κεραμωτής . Η Κεραμωτή είναι ορεινό παραδοσιακό χωριό, χαμένο μέσα σε πλούσια βλάστηση, στο βάθος της λαγκαδιάς που σχηματίζεται ανάμεσα στα βουνά Κόρωνος, Ατραλίκη και Βουνό.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: 18/04  ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΧΩΡΑΣ

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για το κάστρο της χώρας της  Νάξου. Βασική ιδιαιτερότητα του κάστρου είναι ότι το τείχος του αποτελείται από τους τοίχους των περιμετρικών σπίτιών της ίδιας της πόλης. Ο μεσαιωνικός οικισμός του κάστρου δεν ήταν μόνο τόπος κατοικίας αλλά και διοικητικό, εκπαιδευτικό και θρησκευτικό κέντρο των Ενετών κατακτητών. Στο κέντρο της τειχισμένης πόλης βρίσκεται η κεντρική πλατεία με την καθολική μητρόπολη και τα ερείπια του κεντρικού πύργου που η παράδοση θέλει να είναι το παλάτι του Σανούδου. Αφού κάνουμε μια στάση για καφέ θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Πειραιά στις 18.00. Άφιξη  στην Αθήνα στις 23.15.      

*Σημείωση: στο τετραήμερο πρόγραμμα  δεν θα παραλειφθεί τίποτα και οι ξεναγήσεις τις 2ης και 4ης    ημέρας θα πραγματοποιηθούν μαζί.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρείς/Τέσσερις διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο NAXOS RESORT 4*.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά ( οικονομική θέση )– Νάξο ( αριθμημένη θέση )  -Πειραιά  με την Blue Star Ferries  
  • Ημιδιατροφή (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα .
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατά άτομο

 14-17/04/2017

2/κλινο

3ο άτομο

1o Παιδί  έως 6 ετών

1o  Παιδί έως

 7- 12 ετών

Μονόκλινο

4ημερες/3 νυχτες

360

310

120  €

160

450

5ημερες/4 νυχτες

315 €

285€

110 €

150 €

390 €