Skip to main content

Ελούντα - Άγιος Νικόλαος 5 μέρες Πάσχα 2017 από 410,00

Αναχώρηση: 13 Απριλίου

5 μέρες με πλοίο Ηράκλειο - Κνωσός - Ελούντα - Σητεία - Μονή Τοπλού - Οροπέδιο Λασιθίου - Άγιος Νικόλαος - Ενυδρείο Κρήτης. Διαμονή στο πολυτελέστατο AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* στην Ελούντα με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.
 
 
 
Πρόγραμμα (5 μέρες)
 
Ημέρα 1 Μεγ.Πέμπτη: Πειραιάς - Ηράκλειο - Ελούντα
  Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά για όσους επιλέξουν το πλοίο για την μετάβαση τους. Απόπλους 11 πμ και άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου 18:00. Μεταφορά και τακτοποίηση στο υπερπολυτελές AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Deluxe στην Ελούντα. Ένα καλάθι με φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί σας περιμένουν στο δωμάτιο σας! Μπουφέ δείπνο με νηστίσιμα και μη εδέσματα.
Ημέρα 2 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ηράκλειο - Ελούντα / Οροπέδιο Λασιθίου
  Άμεση αναχώρηση για το Όρος Δίκτη. Μπροστά μας αντικρίζουμε μια πανέμορφη και εύφορη έκταση, γεμάτη καρυδιές, μηλιές και σπάνια βλάστηση. Γραφικά χωριουδάκια, εκκλησίες, μοναστήρια που κυριολεκτικά περικυκλώνουν το Οροπέδιο του Λασιθίου. Συνεχίζουμε για τον γραφικό Άγιο Νικόλαο. Ψαροταβέρνες και καφετέριες στο λιμανάκι του και ένα πλήθος κόσμου στους δρόμους του, απολαμβάνοντας τη γραφικότητά του. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.
Ημέρα 3 Μεγ. Σάββατο: Σητεία - Μονή Τοπλού - Βάι
  Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για την Σητεία την πατρίδα του Βιτσέντζου Κορνάρου και του Ερωτόκριτου. Χτισμένη αμφιθεατρικά, στον μυχό του ομώνυμου Κόλπου με το Βενετσιάνικο φρούριο του Καζαρμά και τα ερείπια του μινωικού πολιτισμού. Σήμερα διατηρεί την παράδοση της ενώ ταυτόχρονα εκσυγχρονίζεται. Λίγο έξω από την Σητεία βρίσκεται η Μονή Τοπλού μια από τις πλουσιότερες και μεγαλύτερες Μονές της Κρήτης, με το χαρακτηριστικό κωδωνοστάσιο. Συνεχίζουμε για το φοινικόδασος του Βάι, το λεγόμενο “Αισθητικό Δάσος”, μια καταπράσινη όαση με χιλιάδες φοίνικες που καταλήγουν στην πανέμορφη αμμουδιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα, μέλι, ρακί και πολλά άλλα εδέσματα.
Ημέρα 4 Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά - Προαιρετική εκδρομή στην Σπιναλόγκα
  ΧΡΙ ΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου μας. Πασχαλινές εκπλήξεις με αρνιά, κοκορέτσια και ατελείωτους μπουφέδες. Ορχήστρα με ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γεύματος. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας, είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα. Το απογευματάκι σας προτείνουμε μια μοναδική επίσκεψη στο νησί της Σπιναλόγκα, όπου γυρίστηκε η μοναδική σειρά “Το Νησί”, με καραβάκι και ξεναγό από το λιμάνι της Πλάκας (έξοδα ατομικά)
Ημέρα 5 Δευτέρα: Κνωσός - Αρχάνες - Ηράκλειο - Αθήνα (πτήση) ή Πειραιάς (πλοίο)
  Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το κέντρο του Μινωικού πολιτισμού. Συνεχίζουμε για καφέ στο παραδοσιακό χωριό Αρχάνες και για περιήγηση στην πόλη του Ηρακλείου. Θα δούμε τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη στον προμαχώνα Μαρτινέγκο, την παραλιακή με το ενετικό κάστρο, την κρήνη του Μοροζίνι κ.α. Αργότερα, μεταφορά στο λιμάνι για απόπλου για Πειραιά.
 
 
13 - 17 Απριλίου 2017, 5 μέρες με MINOAN LINES
  • 13/4 Πειραιάς - Ηράκλειο 11:00 - 18:00 (FAISTOS PALACE)
  • 17/4 Ηράκλειο - Πειραιάς 21:30 - 06:00 (KNOSSOS PALACE)
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: AQUILA ELOUNDA VILLAGE HOTEL
  13/04/2017 εώς 17/04/2017
Δίκλινο € 410.00
3ο άτομο € 375.00
Μονόκλινο € 535.00
Περιλαμβάνονται
  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση με MINOAN LINES και Ηράκλειο-Πειραιάς σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Deluxe στην Ελούντα
  • Mπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα είναι στη θέση της ημιδιατροφής της αντίστοιχης μέρας
  • Εκδρομές, μεταφορές όπως αναφέρονται στο ανωτέρω πρόγραμμα
  • Αρχηγός - Συνοδός
  • Πασχαλινό cocktail, τσουρέκι και κόκκινα αυγά
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Ελεύθερη είσοδος στο γυμναστήριο και στην σάουνα
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.