Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ!ΑΠΟ 439,00

Το πιο πλήρες πρόγραμμα σε κεντρικά ξενοδοχεία

Ηράκλειο - Χανιά - Ακρωτήρι - Φαράγγι Σαμαριάς - Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Αρκάδι - Σπιναλόγκα - Ελούντα - Άγιος Νικόλαος - Ιεράπετρα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 28/04/2016

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 28/4

28/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ «BLUE GALAXY» 12:00-20:00

3/5 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ «KYDON» 21:00-06:00

Μ. Πέμπτη: Πειραιάς - Χανιά

Πρωινή συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο για Χανιά. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Kydon 4*. Το βράδυ περιήγηση στην παλιά πόλη των Χανίων και στο καταπληκτικό Ενετικό λιμάνι με τον περίφημο φάρο και αργότερα προαιρετική παρακολούθηση της λειτουργίας των Αχράντων Παθών στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης. Δείπνο.

M. Παρασκευή: Νέα Πόλη - Ακρωτήρι - Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς

Μετά το πρωινό αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη: κατοικία Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανάκτορο του Πρίγκιπα Γεωργίου, τάφοι Βενιζέλων στο Ακρωτήρι. Συνεχίζουμε για το οροπέδιο του Ομαλού, σε υψόμετρο 1.050μ., όπου θα φθάσουμε μέχρι το Ξυλόσκαλο, είσοδο του Φαραγγιού Σαμαριάς. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Ακολουθία του Επιταφίου στο Μοναστήρι Χρυσοπηγής.

Μ. Σάββατο: Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Αρκάδι - Ηράκλειο

Αναχώρηση από τα Χανιά, αφού επισκεφθούμε την κεντρική αγορά τους. Στάση στη νοτιότερη λίμνη της Ευρώπης, τη λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για Ρέθυμνο. Άφιξη, περιήγηση και ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, γεύμα. Στη συνέχεια επίσκεψη στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis 5*. Αναστάσιμη λειτουργία - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Τάφος Καζαντζάκη - Ενυδρείο Κρήτης Πλούσιο πρόγευμα.

Το μεσημέρι θα ακολουθήσει το Πασχαλινό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα επίσκεψη στον Τάφο του Καζαντζάκη και στη συνέχεια στο ενυδρείο, τον «Θαλασσόκοσμο», μοναδικό πάρκο έρευνας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αναψυχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Ελούντα - Σπιναλόγκα - Άγιος Νικόλαος - Ιεράπετρα

Πρώτη στάση για επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο στο Σεληνάρι. Συνεχίζουμε για Ελούντα. Στάση για καφέ ήη προαιρετική επίσκεψη στο «Νησί των Δακρύων», την Σπιναλόγκα. Ακολουθεί γνωριμία με την πρωτεύουσα του νομού, τον Άγιο Νικόλαο. Τελευταίος σταθμός η Ιεράπετρα, η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης στο Λιβυκό πέλαγος. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Κνωσός - Φαιστός - Γόρτυνα - Μάταλα - Αρχαιολογικό Μουσείο - Ηράκλειο - πλοίο

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, γνωστό για τους μοναδικούς θησαυρούς που φιλοξενεί. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, το κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού. Αργότερα, από τη Γόρτυνα, μία από τις ισχυρότερες πόλεις της Δωρικής Κρήτης, θα πάμε στη Φαιστό και στα Μάταλα. Παραμονή για γεύμα στην παραλία που τη δεκαετία του ’70 υπήρξε διεθνές κέντρο χιπισμού. Μεταφορά στο λιμάνι. Αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

Τετάρτη: Ηράκλειο - Πειραιάς Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Ηράκλειο, Κρήτη

Ανακαινισμένο το 2013, πολυτελές ξενοδοχείο, μέσα στο κέντρο του Ηρακλείου. Διαθέτει 158 δωμάτια και 6 σουίτες, επιμελώς διακοσμημένα, με λειτουργική διαρρύθμιση και υπέροχη θέα. Για τη χαλάρωσή σας υπάρχουν εστιατόριο, μπαρ, πισίνες.

KYDON HOTEL 4*

Χανιά, Κρήτη

Ζεστό και φιλόξενο, στο κέντρο των Χανίων, απέναντι ακριβώς από την ιστορική αγορά. Δωμάτια με αυτόνομο κλιματισμό, μίνι μπαρ, δωρεάν ασύρματο Internet. Επιπλέον διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, δωρεάν ποδήλατα για τους πελάτες.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΛΟΙΟ

 

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

Παιδί 2-12

28/4

7 μέρες

€ 439

€ 324

€ 589

€ 269

Επιβάρυνση για δίκλινη εσωτερική καμπίνα στην επιστροφή € 15 το άτομο

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά με ημερήσιο δρομολόγιο σε οικονομική θέση και επιστροφή 3/5 σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες • Διαμονή στο ξενοδοχείο Kydon 4* στα Χανιά και Aquila Atlantis 5* στο Ηράκλειο • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα σε μενού στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα