Skip to main content

Πανοραμικός γύρος Κρήτης Φθινόπωρο 2015 από 399,00

Ηράκλειο - Χανιά - Ακρωτήρι - Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς - Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο -Αρκάδι - Τάφος Καζαντζάκη - Ενυδρείο Κρήτης - Οροπέδιο Λασιθίου - Δικταίο Άντρο - Ελούντα - Σπιναλόγκα - Άγιος Νικόλαος - Ιεράπετρα - Κνωσός - Φαιστός - Γόρτυνα - Μάταλα

Ημ/νίες Αναχώρησης  09/09, 24/09
7 ημέρες

 

1η ΗΜΕΡΑ
Πειραιάς - Χανιά
Συγκέντρωση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.
2η ΗΜΕΡΑ
Νέα Πόλη - Ακρωτήρι - Ομαλός - Φαράγγι Σαμαριάς
Πρωινή άφιξη στα Χανιά και ξεκινάμε για περιήγηση στην πόλη. Αφού επισκευθούμε τους τάφους των Βενιζέλων συνεχίζουμε για το οροπέδιο του Ομαλού και φθάνουμε μέχρι το Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του Φαραγγιού Σαμαριάς. Παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στα Χανιά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Κydon 4*. Δείπνο.
3η ΗΜΕΡΑ
Λίμνη Κουρνά - Ρέθυμνο - Αρκάδι
Πρωινή αναχώρηση για τη λίμνη Κουρνά. Συνεχίζουμε για Ρέθυμνο - περιήγηση και γεύμα. Στη συνέχεια επίσκεψη-προσκύνημα στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
4η ΗΜΕΡΑ
Τάφος Καζαντζάκη - Ενυδρείο Κρήτης - Οροπέδιο Λασιθίου - Δικταίο Άντρο
Πρωινό και αναχώρηση για τον τάφο του Ν. Καζαντζάκη, το Ενυδρείο Κρήτης και αργότερα μεταβαίνουμε από το οροπέδιο Λασιθίου στο Δικταίο Άντρο για να δούμε το σπήλαιο του Ψυχρού. Παραμονή για γεύμα. Άφιξη στο Ηράκλειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Capsis Astoria 4*. Δείπνο.
5η ΗΜΕΡΑ
Ελούντα - Σπιναλόγκα - Άγιος Νικόλαος - Ιεράπετρα
Πρώινό και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο στο Σεληνάρι. Συνεχίζουμε για την Ελούντα, στάση για καφέ, προαιρετική επίσκεψη στη Σπιναλόγκα. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο, στάση και αναχωρούμε για Ιεράπετρα (γεύμα). Επιστροφή στο Ηράκλειο. Δείπνο.
6η ΗΜΕΡΑ
Κνωσός - Φαιστός - Γόρτυνα - Μάταλα - Αρχαιολογικό Μουσείο - Ηράκλειο
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και έπειτα αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Ακολουθούν Γόρτυνα, Φαιστός, Μάταλα. Προαιρετικό γεύμα στην παραλία και μεταφορά στο λιμάνι για αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο, διανυκτέρευση εν πλω.
7η ΗΜΕΡΑ
Άφιξη στην Αθήνα
Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά.
 
Κόστος κατ΄ άτομο με Ημιδιατροφή, με Πλοίο
  Διάρκεια 2κλινο 3ο άτομο 1κλινο
9/9, 24/9 7 μέρες € 399 € 329 € 499

Περιλαμβάνονται: • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς-Χανιά & Ηράκλειο-Πειραιάς • Διαμονή 2 νύχτες στο Kydon 4* στα Χανιά & 2 νύχτες στο Capsis Astoria 4* στο Ηράκλειο • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο • Αρχηγός/συνοδός • Μεταφορές-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Επιβάρυνση για 2κλινη εσωτερική καμπίνα: € 31 το άτομο