Skip to main content

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ από 125,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - ΑΡΤΑ - ΜΕΝΙΔΙ


1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., ημίωρη στάση στον Ισθμό και συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη της 'Αρτας με το ιστορικό γεφύρι. Ενώ λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνιτή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο σημείο που ήταν το ιστορικό γεφύρι της πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ και ήταν ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια (γεύμα προαιρετικά) και η περιήγηση μας στα Τζουμέρκα κλείνει με στάση στο ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ, ένα ακόμη όμορφο ορεινό χωριό σε υψόμετρο 760 μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο πάνω σε νησίδα και λίγο αργότερα στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Στο γραφικό ψαροχώρι ΜΕΝΙΔΙ θα γευματίσουμε προαιρετικά με σαρακοστιανά. Η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ συνεχίζεται από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, εθνικής οδού ΠΑΤΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Arta Palace 4*

 

120€

170€

125€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο ARTA PALACE 4*.
  •  2 πρωινά σε μπουφέ.
  •  2 δείπνα, το ένα εορταστικό, αποκριάτικη βραδιά.
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.