Skip to main content

ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ Καθαρά Δευτέρα 2017 από 135,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 25/2.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ (ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ) - ΝΗΣΑΚΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης συναντάμε και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALLADIO των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ξεκούραση, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ανάβαση στα όμορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθμός το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, για να ακολουθήσει το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο με τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα και επιστρόφη στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφθούμε το νησάκι (με τουριστικό πλοιάριο, έξοδα ατομικά) με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ - ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ. Το βράδυ περίπατοι στην κεντρική πλατεία και παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος της πόλης. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα επιστροφής, με μία ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή, να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, με ενδιάμεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Palladio 3*

 

130€

175€

135€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  •  2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
  •  2 πρωινά σε μπουφέ.
  •  Εορταστικό αποκριάτικο δείπνο με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα των Ιωαννίνων και γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.