Skip to main content

ΛΕΥΚΑΔΑ Πάσχα 2017 από 255,00

4 , 5 ημέρες
14/04
ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ


1η ημέρα: 14/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΘΗΝΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ
Αναχώρηση για το καταπράσινο νησί της Λευκάδας μέσω της γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Άφιξη στο ξενοδοχείο TESORO HOTEL 3*(περιοχή Νικιανά)και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Μητρόπολη της πόλης για την ακολουθία του Επιταφίου . θα παρακολουθήσουμε την περιφορά , όπου στην κεντρική πλατεία συναντιούνται οι Επιτάφιοι και των άλλων ενοριών. Στην διάρκεια της περιφοράς ι φιλαρμονική ορχήστρα Λευκάδας θα παίζει πένθιμα εμβατήρια δημιουργώντας μια κατανυκτική ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: 15/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για μια μαγευτική κρουαζιέρα. Θα ξεκινήσουμε στις 10.00 το πρωί από το Νυδρί. Πρώτη στάση στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου Πόρτο Κατσίκι & Εγκρεμνοί. Επόμενη στάση το μαγευτικό Φισκάρδο, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό στην φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο σπήλαιο Παπανικολή-Μεγανήσι για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση στον Σκορπιό και Μαδούρι το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στις 18.00 μεταφορά στο ξενοδοχείο ξεκούραση . Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε για την εκκλησία της Νικιάνας Μεταμόρφωση της Σωτήρος ( μόλις 800 μέτρα από το ξενοδοχείο ) για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 16/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
Πρωινό και ετοιμαζόμαστε για το Πασχαλινό γεύμα και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Μέτα από το πασχαλινό γεύμα και αφού ξεκουραστούμε το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Μονή Φανερωμένης, όπου υπάρχει η εικόνα της Παναγίτσας της Φανερωμένης, που είναι και πολιούχος του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα: 17/04 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ- ΚΑΡΥΑ
Πρωινό και αναχωρούμε για την Καρυά, η οποία είναι ορεινό χωριό. Το χωριό είναι σκαρφαλωμένο στο όρος Ελάτη, σε υψόμετρο 500 και άνω μέτρων ενώ στα ριζά του χωριού βρίσκεται μικρό οροπέδιο. Η Καρυά είναι ξακουστή για τα παραδοσιακά υφαντά και κεντήματα που φτιάχνονται εδώ και αιώνες με χρήση μιας ειδικής τεχνικής (Καρσάνικη βελονιά). Κάθε καλοκαίρι λαμβάνει χώρα το παραδοσιακό δρώμενο του "Χωριάτικου Γάμου" που προσελκύει πλήθος επισκεπτών. Ανήκει διοικητικά στο Δήμο Καρυάς του οποίου αποτελεί και έδρα.
5η ημέρα: 18/04 ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με τις πιο όμορφες αναμνήσεις από το καταπράσινο νησί του Ιονίου. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

*Σημείωση: στο τετραήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η τέταρτη ημέρα του προγράμματος.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις/Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TESORO HOTEL 3*
  • Ημιδιατροφή (3 βραδινά περιλαμβάνει το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα Κυριακή μεσημέρι με μουσική με DJ.
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 

ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατά άτομο

 14-18/04/2017

2/κλινο

3ο άτομο

1ο παιδί  έως 12 ετών

Παιδί 5 έως 12 ετών

Μονόκλινο

4ημερες/3 νυχτες

255 €

205 €

110  €

160 €

325 €

5ημερες/4 νυχτες

305 €

250 €

125 €

195 €

395 €

 

 

 


2ο Παιδί έως 4 ετών ΔΩΡΕΑΝ
3 Βραδινά & Κυριακή μεσημέρι με μουσική DJ