Skip to main content

Πάσχα 2017 στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη από 260,00

4 & 5 ημέρες

Early Booking έως 20/3! Αναχώρηση 14/4.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεσο σταθμό στην περιοχή της Ακράτας. Επιβίβαση στο πλοίο, από Κυλλήνη για Κεφαλονιά, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο 'Αγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση τη μοναδική παραλία του Μύρτου. Συνεχίζοντας θα φθάσουμε στο όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: 'Αγιο Πάσχα, ημέρα χαράς, ημέρα γιορτής, ημέρα ορθοδοξίας. Προαιρετικά, παρακολούθηση της θείας λειτουργίας. Το μεσημέρι πλούσιο εορταστικό πασχαλινό γεύμα με μουσική. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αγάπης σε Μοναστήρι της περιοχής.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Επίσκεψη στη γειτονική Ιθάκη. Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με προορισμό τον Πισαετό. Στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Περιήγηση και στάση στις Καταβόθρες, θα κάνουμε το γύρο της Λάσσης, θα γνωρίσουμε το όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα και συνεχίζουμε για Πόρο - προαιρετικό γεύμα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Υ.Γ. Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η επίσκεψη στην Ιθάκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
  • Εισιτήρια F/B από και προς Κεφαλονιά.
  • Ημερήσια εκδρομή στην Ιθάκη, καθώς και τα εισιτήρια επιβατών και πούλμαν (Μόνο στο 5ήμερο πρόγραμμα).
  • 3 ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο της επιλογής σας (IONIAN PLAZA 3*, MOUIKIS 3*).
  • Αναστάσιμο δείπνο.
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύμα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ημέρες Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
4

Ionian Plaza 3*

Mouikis 3*

  200€ 330€
 
260€*
5

Ionian Plaza 3*

Mouikis 3*

  255€ 395€
 
305€*
* Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/3