Skip to main content

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 Κέρκυρα - Ιωάννινα! ΑΠΟ 275,00

ΟΔΙΚΩΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 08/08 & 12/08/2016

5 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: Αθήνα – Καμένα Βούρλα – Μέτσοβο - Ιωάννινα
Αναχώρηση το πρωί για τα  Ιωάννινα με πρώτη μας ενδιάμεση στάση τα Καμένα Βούρλα για καφέ.  Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή  μας όπου  περνώντας την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα & την Καλαμπάκα φτάνουμε στο πανέμορφο Μέτσοβο,  κοιτίδα διάσημων Ελλήνων και μεγάλων ευεργετών του έθνους με μεγαλύτερη συμβολή τους την δημιουργία του Εθνικού  Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το Μέτσοβο είναι ακόμα γνωστό για την παρασκευή δυο τυριών, με την ονομασία μετσοβόνε και μετσοβέλα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα στα πανέμορφα  ταβερνάκια και ψώνια. Συνεχίζουμε για την πόλη των Ιωαννίνων που είναι χτισμένη στην όχθη της λίμνης Παμβώτιδας και σε υψόμετρο 500 μέτρων. Άφιξη στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μουσείο Π. Βρέλλη – Σπήλαιο Περάματος – Κέρκυρα
Πρωινό και στην συνέχεια γνωριμία με την πόλη των Ιωαννίνων. Θα επισκεφθούμε το περίφημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλλη. Τα σημαντικότερα πρόσωπα της ελληνικής ιστορίας βρίσκονται εκεί για να σας θυμίσουν μερικές από τις μορφές που σημάδεψαν τον τόπο. Επόμενη επίσκεψη το περίφημο σπήλαιο του Περάματος, που η φύση το έκτιζε σταγόνα - σταγόνα χιλιάδες χρόνια και θεωρείται το μεγαλύτερο των Βαλκανίων. Έπειτα θα μεταβούμε με καραβάκι στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης, με τα πολλά μοναστήρια.   Συνεχίζουμε για Κέρκυρα μέσω Ηγουμενίτσας. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο,  διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ελεύθερη ημέρα – Απογευματινή βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα
Σήμερα η μέρα μας θα είναι ελεύθερη ώστε να χαρούμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας και την θάλασσα.  Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αχίλλειο – Κανόνι – Μπενίτσες
Πρωινό και στην συνέχεια  θα επισκεφθούμε το ανάκτορο της  Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Μπορείτε να θαυμάσετε τους εξαιρετικούς πίνακες καθώς και τα εκθέματα του παλατιού – μουσείου. Συνεχίζουμε για το γραφικό και κοσμοπολίτικο Κανόνι που προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το Ποντικονήσι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών. Ακολουθεί στάση στις Μπενίτσες για μπάνιο. Μικρή, καλυμμένη με άμμο και χαλίκι με πεντακάθαρα νερά, η παραλία Μπενίτσες βρίσκεται μπροστά από το ομώνυμο φημισμένο τουριστικό θέρετρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο,  διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κέρκυρα – Αθήνα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βουτιά.  Το μεσημέρι  μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας– Αμφιλοχίας, Αντίρριο- Ρίο & Ισθμό.  Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ. 

Τιμές κατ' άτομο
Τύπος Δωματίου   Corfu Divani /
 Byzantio Hotel
 Corfu Divani /
 Essence Hotel  
 08/08/2016  12/08/2016 
Δίκλινο 275 €  285 € 
3ο άτομο ενήλικας 245 € 245 €
3ο άτομο παιδί έως 6 85 € 85 €
Μονόκλινο  340 €  350 € 

Περιλαμβάνονται

  • Τρεις διαν/σεις στην Κέρκυρα στο ξενοδοχείο DivaniPalace 4* με ημιδιατροφή
  • Μία διαν/ση στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Byzantio 3* ή Essencehotel 4* με πρωινό
  • Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό