Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ!!! ΑΠΟ 108,00

4, 5 HMEΡΕΣ

1η ημέρα Μ. Πέμπτη: ΑΘΗΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση το πρωί 06.00 από Αθήνα, μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για Αμφιλοχία και έπειτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με ενδιάμεσες στάσεις, με προορισμό το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο το βράδυ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Μ. Παρασκευή : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΣΙΟΠΗ

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και ξεκινάμε την ημέρα μας για να εξερευνήσουμε το Βόρειο κομμάτι του νησιού. Περνώντας από το εργαστήρι του κουμ – κουάτ, παραδοσιακό γλυκό του νησιού, κάνοντας μικρή στάση, θα κατευθυνθούμε για την πανέμορφη και γραφική Παλαιοκαστρίτσα, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος. Ψηλά στο βράχο προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, ιστορική μονή του 12ου αιώνα. Μικρή παραμονή. Συνεχίζουμε και μέσα από μια εκπληκτική διαδρομή θα φτάσουμε στην Κασσιόπη. Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Κέρκυρας. Στο γραφικό λιμανάκι της θα βρείτε πολλά ταβερνάκια και τοπικά προϊόντα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας και γεύμα με νηστίσιμα και αρτύσιμα. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην πόλη της Κέρκυρας, στην Σπιανάδα και στο Λιστόν , για την παρακολούθηση των επιταφίων, που πυκνώνουν στο ιστορικό κέντρο και σχεδόν διασταυρώνονται, και τον επιβλητικό Επιτάφιο της Μητροπόλης , που βγαίνει πάντα τελευταίος με τη συνοδεία από τις μεγαλοπρεπείς και πολυάριθμες μπάντες και την παρουσία Φιλαρμονικών, τη «Παλαιά» (κόκκινη), τη «Μάντζαρος» (μπλε) και τη «Καποδίστριας» . Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Μ. Σάββατο: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΕΙΟ  

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα και τον Επιτάφιο με την συνοδεία όλων των Φιλαρμονικών. Στις 11.00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος από το παραδοσιακό σπάσιμο των κανατιών, τους ¨μπότηδες¨, ενώ οι καμπάνες να κτυπούν χαρμόσυνα . Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση!!! Συνεχίζοντας τη μέρα μας θα επισκεφθούμε το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο, στο γραφικό Γαστούρι. Μπορείτε να θαυμάσετε τους εξαιρετικούς πίνακες καθώς και τα εκθέματα του παλατιού – μουσείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ συγκέντρωση στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όπου θα γίνει το “παραδοσιακό” μοίρασμα των λαμπάδων και αναχώρηση για την κεντρική πλατεία της πόλης ,Σπιανάδα, για την παρακολούθηση της ονομαστής Κερκυραϊκής Ανάστασης, με τις χορωδίες και τα εντυπωσιακά βεγγαλικά ή για όσους επιθυμούν μια ήσυχη και γραφική Ανάσταση στην εκκλησία του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και πολλές Πασχαλινές νοστιμιές.

4η ημέρα Κυριακή του Πάσχα:       ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

Πρωινό  ακολουθεί Πασχαλινή γιορτή στους κήπους του ξενοδοχείου μας, με την συμμετοχή σας στο ψήσιμο του οβελία απολαμβάνοντας ουζομεζέδες που θα προσφέρονται καθ’ όλη την διάρκεια και διασκέδαση με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Η συνέχεια θα δοθεί στην τραπεζαρία του εστιατορίου με πλούσιους πασχαλινούς μπουφέδες. Το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό και κοσμοπολίτικο Κανόνι, προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με τη Μονή Βλαχερνών του 17ου αιώνα, μπορείτε να κατεβείτε από το μονοπάτι που υπάρχει, και το Ποντικονήσι το πλέον ξακουστό από τα αξιοθέατα στη Κέρκυρα, με το μοναστήρι του Παντοκράτοραόπου μπορείτε να επισκεφθείτεμετα βαρκάκια που πραγματοποιούν πολλά και τακτικά δρομολόγια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα   Δευτέρα του Πάσχα :    ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα μας θα έχουμε αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο για Ηγουμενίτσα με πορεία επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Περιλαμβάνονται:

  • Στην τετραήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στη Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη.
  • Τρείς (3) ή τέσσερεις διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (περιλαμβάνονται το Αναστάσιμο δείπνο καθώς και το Πασχαλινό γεύμα ως μέρος της ημιδιατροφής).
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κέρκυρα
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αναστάσιμη λαμπάδα, Αρχηγός εκδρομής, ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου, Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

CORFU CHANDRIS 4*SUP

ΑΝΑΧ. 9 & 10 Απριλίου, 4, 5   μέρες

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι & ζωντανή μουσική

 

10- 13 Απρ.

4 μέρες

9- 13 Απρ. & 10- 14 Απρ.

             5 μέρες

 

Δίκλινο

285

330

 

3Ο άτομο ενήλικας

235

280

 

1Ο παιδί έως 5 ετών

80

80

 

1Ο παιδί 6-14 ετών

110

120

 

2ο παιδί 2-14 ετών

110

120

 

Μονόκλινο

390

470

 

Τιμή κατ’ άτομο με δικό σας Ι.Χ. ( χωρίς εκδρομές ) με ημιδιατροφή καθημερινή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι & ζωντανή μουσική σε δωμάτια με θέα θάλασσα

 

4 μέρες

3 νύχτες

5 μέρες

4 νύχτες

 

Δίκλινο

210

249

 

3Ο άτομο ενήλικας

159

195

 

1Ο παιδί έως 5 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

 

1Ο παιδί 6-14 ετών

60

80

 

2ο παιδί 2-14 ετών

60

80

 

Μονόκλινο

295

350

 

 

AQUALAND RESORT 4*

ΑΝΑΧ. 9 & 10 Απριλίου, 4, 5   μέρες

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα (μέρος ημιδιατροφής )

 

10- 13 Απρ.

4 μέρες

9- 13 Απρ. & 10- 14 Απρ.

             5 μέρες

 

Δίκλινο

240

330

 

3Ο άτομο ενήλικας

200

280

 

1Ο παιδί έως 14 ετών

80

80

 

2Ο παιδί έως 9 ετών

80

120

 

2ο παιδί 10-14 ετών

110

120

 

Μονόκλινο

375

470

 

Τιμή κατ’ άτομο με δικό σας Ι.Χ. ( χωρίς εκδρομές ) με ημιδιατροφή καθημερινή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι & ζωντανή μουσική (μέρος ημιδιατροφής )

 

4 μέρες

3 νύχτες

5 μέρες

4 νύχτες

 

Δίκλινο

165

220

 

3Ο άτομο ενήλικας

140

180

 

1Ο παιδί έως 14 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

 

2Ο παιδί έως 9 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

 

2ο παιδί 10-14 ετών

100

65

 

Μονόκλινο

330

440

 

MONTANIOLA 3*

ΑΝΑΧ. 9 & 10 Απριλίου, 4, 5   μέρες

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι & ζωντανή μουσική

 

10- 13 Απρ.

4 μέρες

9- 13 Απρ. & 10- 14 Απρ.

             5 μέρες

 

Δίκλινο

200

235

 

3Ο άτομο ενήλικας

175

200

 

Παιδί έως 12 ετών

130

145

 

Μονόκλινο

265

320

 

Τιμή κατ’ άτομο με δικό σας Ι.Χ. ( χωρίς εκδρομές ) με ημιδιατροφή καθημερινή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι & ζωντανή μουσική

 

4 μέρες

3 νύχτες

5 μέρες

4 νύχτες

 

Δίκλινο

108

143

 

3Ο άτομο ενήλικας

80

105

 

Παιδί έως 12 ετών

75

99

 

Μονόκλινο

150

200

 

Corfu Chandris Hotel 4* Sup.

Όλα τα δωμάτια με θέα θάλασσα

Tο Corfu Chandris Hotel, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις πλουσιοπάροχες ανέσεις του, εγγυάται μια εξαιρετική φιλοξενία και πλήρη ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Είναι ό,τι χρειάζεστε για να ευχαριστηθείτε ολοκληρωτικά ένα κλασικό Πάσχα στην πόλη της Κέρκυρας, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Το πολυτελές ξενοδοχείο συνδέεται με έναν από τους ομορφότερους κήπους της Κέρκυρας (ιδανικό για ρομαντικές βόλτες) και προσφέρει υπέροχη θέα στο ζαφειρένιο Ιόνιο. Διαθέτει πολλούς τύπους φιλοξενίας (και για ΑΜΕΑ), με δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με μπαλκόνια και βεράντες, λίγα βήματα από την υπέροχη, αμμώδη ιδιωτική του παραλία.

Κάποιες από τις παροχές του Corfu Chandris Hotel είναι: Δωμάτια με θέα τη Θάλασσα, Πλήρως εξοπλισμένο, σύγχρονο Γυμναστήριο, Σάουνα, 3 Γήπεδα Τένις, 2 Εξωτερικά Υδρομασάζ, Κέντρο Ευεξίας, Παιδική Χαρά & Κλαμπ, 3 Εξωτερικές Πισίνες (1 παιδική), 2 Εστιατόρια με βεράντα, 2 Μπαρ Παραλίας & 2 Πισίνας, Ταβέρνα στην παραλία, Αίθουσα Τηλεόρασης, Ασύρματη σύνδεση Wi-Fi σε κοινόχρηστους χώρους, Θερινός Κινηματογράφος…

Θα το ευχαριστηθείτε!

Πάσχα Εντυπωσιακό και θορυβώδες, με το περίφημο έθιμο “τους μπότηδες” που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης.

ΝΕΟ C Spa (έναρξη άνοιξη του 2014)

Το ολοκαίνουργιο C Spa, ένας σύγχρονος ναός ευεξίας και ομορφιάς, είναι το ΝΕΟ διαμάντι του DASSIA CHANDRIS. Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, που βασίζεται στις μοναδικές θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, για άνδρες και γυναίκες, σχεδιασμένες αποκλειστικά από την Eταιρία Apivita: την ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών. Χαλαρώστε στα χέρια των ειδικών θεραπευτών μας και να βυθιστείτε στον γαλήνια και χαλαρωτική Θερμική σουίτα.