Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ '15!! ΑΠΟ 184,00

Καρναβάλι Δημητσάνας: Αναβίωση του εθίμου του «Μακαρονά»

Καστάνιτσα - Αγία Θεοδώρα Βάστας - Σπήλαιο Κάψια - Βυτίνα - Λαγκάδια - Χιονοδρομικό Μαινάλου

ΑΝΑΧ. 21 Φεβρουαρίου, 3 μέρες

1η μέρα: Αγία Θεοδώρα Βάστας - Σπήλαιο Κάψια

Πρωινή αναχώρηση. Πρώτος σταθμός το χωριό Βάστα, όπου βρίσκεται το μοναδικό θολωτό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας. Ο προσκυνητής δύσκολα μένει ασυγκίνητος μπροστά στο θέαμα των 17 τεράστιων δέντρων που έχουν φυτρώσει στη σκεπή της μικρής εκκλησίας του 9ου αιώνα, καθώς και των κρυστάλλινων υδάτων που αναβλύζουν από τα θεμέλιά της. Μετά θα μεταβούμε στο Σπήλαιο Κάψια, από τα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. Άφιξη στην Τρίπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ArcadiaHotel 3* Sup. Δείπνο.

2η μέρα: Βυτίνα - Λαγκάδια - Δημητσάνα

Αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1033μ. στο Μαίναλο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Λαγκάδια, χωριό χτισμένο σε απότομη πλαγιά βουνού. Επόμενος σταθμός η Δημητσάνα όπου με ιδιαίτερο τρόπο γιορτάζεται κάθε χρόνο η Αποκριά, με την αναβίωση του εθίμου του Μακαρονά, με καρναβαλική παρέλαση, σοκολατοπόλεμο και μεγάλο γλέντι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Χιονοδρομικό Μαινάλου - Καστάνιτσα - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για το Χιονοδρομικό του Μαινάλου μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Συνεχίζουμε για την Καστάνιτσα με τα καστρόσπιτα 300 και πλέον χρόνων για να καταλήξουμε στο Άστρος Κυνουρίας (στάση). Πορεία επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο με Ημιδιατροφή, με Πούλμαν

 

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

21/2

3 μέρες

€ 184

€ 145

€ 223

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται

• Διαμονή στο ξενοδοχείο ArcadiaHotel 3* Sup

• Ημιδιατροφή καθημερινά

• Αρχηγός/συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης για εκδρομείς έως 75 ετών