Skip to main content

Μαγευτικό Τυρόλο Φεβρουάριος-Μάρτιος 2017 από 388,00

4 ημέρες, 3 νύχτες
Αναχωρήσεις 09/02 & 16/02, 23/02, 02/03,  16/03 & 23/03

Τυρόλο-Ζέεφελντ

1η Ημέρα : Μόναχο – Ζέεφελντ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μόναχο. Με την άφιξη θα ξεκινήσουμε για μια περιεκτική περιήγηση της Βαυαρικής κοσμόπολης. Θα δούμε μεταξύ άλλων, το εμπορικό κέντρο πέριξ του κόμβου Στάχους, την Όπερα, τον ποταμό Ίζαρ με τις νησίδες, τις πύλες και τους μεσαιωνικούς προμαχώνες του, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, το Ολυμπιακό Χωριό, την οδό του Μαξιμιλιανού, την καλλιτεχνική – φοιτητική γειτονιά Schwabing, τους Αγγλικούς Κήπους και τους εξωτερικούς τομείς των ανακτόρων Νύμφερμπουργκ. Περίπατος σε πεζόδρομούς της παλιάς πόλης για φωτογραφίες, αγορές κλπ.
Στην συνέχεια αναχώρηση οδικώς για μία από τις πιο όμορφες περιοχές των Άλπεων το Ζέεφελντ, με ωραίο κλίμα και πολλές ηλιόλουστες μέρες σε 1.207 υψόμετρο, μόλις 25 χιλιόμετρα απ' το πανέμορφο Ίννσμπρουκ. Πρόκειται για μια περιοχή γνωστή στους Έλληνες ως θέρετρο πολύ υψηλού επιπέδου, με απίθανες χειμερινές πίστες σκι και αθλητικές εγκαταστάσεις για όλες τις εποχές: τερέν τένις, πισίνες, γήπεδα του γκολφ κ.λπ.
Είναι το μέρος που φιλοξένησε δύο φορές μέχρι στιγμής τα αλπικά αγωνίσματα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ίννσμπρουκ, το 1964 και 1976. Γεγονός που εδραίωσε, βέβαια, τη φήμη του. Αλλά διαμόρφωσε και το προφίλ του ως ένα από τα πιο οργανωμένα μέρη χειμερινού τουρισμού στην Ευρώπη. Μοναδική η συνύπαρξη μεταξύ αθλητισμού, περιπέτειας και πολιτισμού.
Με την άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να ανακαλύψετε το μαγευτικό Ζέεφελντ. Στο κέντρο της μικρής αυτής πόλης ανάμεσα, στα μεγάλα ξενοδοχεία, συχνά ιστορικά κτίσματα του 16ου αιώνα, από την εποχή του Μαξιμιλιανού, αντικρίζεις το μεγαλεπήβολο Ολυμπιακό Κέντρο του Ζέεφελντ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : Ζέεφελντ
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για να εξερευνήσετε το πανέμορφο Ζέεφελντ η και να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο σκί. Τα λεωφορεία για τις διάφορες πίστες ξεκινούν σχεδόν μπροστά από το ξενοδοχείο. Για άλλους ενας ζεστός καφές η σοκολάτα σε κάποιο από τα κοσμικά καφέ της πόλης θα είναι αξέχαστη εμπειρία. ToZέεφελντ, με ωραίο κλίμα και πολλές ηλιόλουστες μέρες σε 1.207 υψόμετρο, μόλις 25 χιλιόμετρα απ' το πανέμορφο Ίννσμπρουκ. Πρόκειται για μια περιοχή γνωστή στους Έλληνες ως θέρετρο πολύ υψηλού επιπέδου, με απίθανες χειμερινές πίστες σκι και αθλητικές εγκαταστάσεις για όλες τις εποχές: τερέν τένις, πισίνες, γήπεδα του γκολφ κ.λπ.
Μοναδική η συνύπαρξη μεταξύ αθλητισμού, περιπέτειας και πολιτισμού.
Στο κέντρο της μικρής αυτής πόλης ανάμεσα, στα μεγάλα ξενοδοχεία, συχνά ιστορικά κτίσματα του 16ου αιώνα, από την εποχή του Μαξιμιλιανού, αντικρίζεις το μεγαλεπήβολο Ολυμπιακό Κέντρο του Ζέεφελντ..

3η ημέρα : Ζέεφελντ – (Προαιρετική εκδρομή στα Κάστρα Βαυαρίας, Neuschwastein)
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στο μαγευτικό Ζέεφελντ. Προαιρετικά για οσους το επιθυμούν θα επισκεφθούμε τα Κάστρα της Βαυαρίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ιστορίες από θρυλικούς βασιλιάδες της Γερμανίας. Το Κάστρο Neuschwastein ξεκίνησε να χτίζεται το 1864 και τελείωσε το 1886, 7 εβδομάδες μετά το θάνατο του Βασιλέα Λουδοβίκου Β΄. Σήμερα είναι το πιο διάσημο απ΄ όλα τα κάστρα στην Ευρώπη με πάνω από 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες όλο το χρόνο. Είναι αφιερωμένο στον Richard Wagner και η διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη από μυθικούς ιππότες του Μεσαίωνα. Αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των Γερμανικών κάστρων Ιπποτών. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : Ζέεφελντ –εκδρομή στο Ίννσμπρουκ- Μόναχο – Πτήση επιστροφής
Στην περιοχή που έχει γίνει θρύλος για την ομορφιά της, στο ανέμελο Tυρόλο θα μας οδηγήσει το πούλμαν σήμερα, σε μια ολοήμερη ενδιαφέρουσα οδική εκδρομή για να σας γνωρίσουμε το «διαμάντι των Άλπεων», την πανώρια πολιτεία που η αυτοκράτειρα Mαρία Θηρεσία σφράγισε με την εποχή της. Στο χορταστικό ‘Iννσμπρουκ θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου, το μεγαλόπρεπο Xόφμπουργκ με το Mαυσωλείο του Mαξιμιλιανού, το κτίριο με τη Xρυσή Σκεπή και την παράξενη ιστορία, την κεντρική λεωφόρο Τερεζιενστράσσε και το πανέμορφο γραφικό ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης με τα χιλιάδες μικρομάγαζα και τυρολέζικα καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου και η πτήση της επιστροφής μας.

Δεν περιλαμβάνει κόστος Βαλίτσας 40€ κατ άτομο.
Ελάχιστη συμμετοχη 6 άτομα

 
ΕΚΔΡΟΜΗ
 
ΗΜ.
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
 
ΔΙΚΛΙΝΟ
 
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
 
ΠΑΙΔΙΚΟ
 
ΦΟΡΟΙ
 
ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΥΡΟΛΟ 
KRONENHOTEL SEEFELD TIROL 4*
 
4
ημιδιατροφή
 
09/02 & 16/02
 
 
388,00€
 
+ 80,00€ - 155,00€
LH/Α3
23/02, 02/03,
16/03 & 23/03
398,00€ + 90,00€ - 155,00€
LH/Α3

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με LUFTHANSA– AEGEAN για ΜΟΝΑΧΟ
  • 1 χειραποσκευή ανά άτομο + λάπτοπ.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο σας ( δείπνο)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται.
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (€ 155,00), φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Κόστος βαλίτσας ανά άτομο 40€
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Σημείωση:

  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν, χωρίς καμία παράλειψη.
Πτήσεις με Lufthansa
 Αθήνα – Μόναχο LH 1755 06.25 08.05
Μόναχο – ΑθήναL LH 1754 19.35 23.00

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΝΗΛ. ΠΑΙΔ.
Κάστρα Βαυαρίας, Neuschwastein 75€ 65€