Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 MONAXO! ΑΠΟ 455,00

...ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΑΝΑΧ. : 28 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!  3 Μαΐου 2016

5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την LUFTHANSAή τηνAEGEANγια το Μόναχο . Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο . Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις στα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά) όπως η πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek που με αίθουσες γεμάτες αριστουργήματα παλαιών δασκάλων της Αναγέννησης από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα είναι το μουσείο που πλέον συναγωνίζεται το Λούβρο. Απέναντι βρίσκεται η Νέα Πινακοθήκη, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και έπειτα να συνεχίσετε τη μέρα σας στο Deutches Museum που καλύπτει κάθε διάσταση της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία COURTYARDbyMARRIOTTCITYCENTER 4* sup. ή CITYEAST  (www.marriott.com).

2η μέρα: Ίννσμπρουκ & Μουσείο Σβαρόφσκι

Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο μουσείο Σβαρόφσκυ, για ένα ταξίδι σε έναν μαγικό κρυστάλλινο κόσμο γνωστών καλλιτεχνών όπως Νταλί και πολλοί άλλοι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον καθεδρικό ναό και το παλάτι.

3η μέρα: Κάστρο Νοισβανστάιν & Όμπεραμεργκάου...Ρομαντικός δρόμος

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου με τα ξύλινα ζωγραφιστά σπιτάκια, παγκόσμια γνωστό για το θέατρο των Παθών του Χριστού, που αναβιώνει κάθε 10 χρόνια για να τιμήσει ένα τάμα που έγινε το 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας που σάρωνε. Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Ρομαντικής Γερμανίας, φθάνουμε στο επιβλητικό και μεγαλειώδες Κάστρο του Νοϊσβανστάιν που δεσπόζει στο λόφο.

4η μέρα: Λίμνη Χέρρεν Κίεμζεε , Παλάτι Κενινγκσλος & Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα κατευθυνθούμε προς την νοτιοανατολική γωνιά της Γερμανίας και θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι Schloss Herrenchiemsee. Χτισμένο σε δικό του νησί, την υπέροχη Κίεμζεε, στο οποίο θα μεταφερθούμε με ferry από το Πρίεν (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια αναχώρηση για τη πανέμορφη πόλη του Σάλτσμπουργκ , διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας. Θα ξεκινήσουμε από το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του και αφού διασχίσουμε το ποτάμι θα δούμε την Γκέτρεϊντγκάσε, που είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, και σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Προτείνουμε μία στάση για βιεννέζικο καφέ και την παραδοσιακή σοκολάτα στο cafe Scaher.

5η μέρα: Μόναχο - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και μέρα ελεύθερη . Αναλόγως με την πτήση σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στη προαιρετική εκδρομή στο εκπτωτικό χωριό του Ingolstadtμε πάνω από 120 επώνυμες μάρκες στο χώρο υπόσχεται να σας καλύψει απόλυτα. Αργά το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο & πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 28 Απριλίου & 3 Μαΐου 5 μέρες

                                

                                      CITY CENTER 4*                     CITY EAST 4*

                                       28 Απρ.- 2 Μαί.                        3 – 7 Μαί.     

Τιμή Κατά άτομο                                     

Δίκλινο                                      555                                       455     

3ο άτ έως 12 ετών                     455                                      355

Μονόκλινο                                 725                                      615

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 170 

Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα )

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με τη LUFTHANSA ή τηνAEGEAN

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* 

• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.