Skip to main content

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 MONAXO! ΑΠΟ 499,00

   EARLY BOOKING Εως 21/2

5ΜΕΡΕΣ

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την LUFTHANSAγια το Μόναχο . Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο . Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις στα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά) όπως η πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek που με αίθουσες γεμάτες αριστουργήματα παλαιών δασκάλων της Αναγέννησης από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα είναι το μουσείο που πλέον συναγωνίζεται το Λούβρο. Απέναντι βρίσκεται η Νέα Πινακοθήκη, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και έπειτα να συνεχίσετε τη μέρα σας στο Deutches Museum που καλύπτει κάθε διάσταση της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο COURTYARDbyMARRIOTTCITYCENTER 4* sup.  (www.marriott.com).

2η μέρα: Ίννσμπρουκ & Μουσείο Σβαρόφσκι

Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο μουσείο Σβαρόφσκυ, για ένα ταξίδι σε έναν μαγικό κρυστάλλινο κόσμο γνωστών καλλιτεχνών όπως Νταλί και πολλοί άλλοι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, με τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον καθεδρικό ναό και το παλάτι.

3η μέρα: Ρέγκενσμπουργκ & Νάος Βαλχάλα 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Ρέγκενσμπουργκ , τη πόλη ων αυτοκρατόρων και των βασιλιάδων. Στο μεγαλύτερο άνοιγμα του Δούναβη βόρεια, όποιος πιστεύει ότι μια μεσαιωνική πόλη με 2.000 χρόνια ιστορίας μπορεί να είναι κάπως ανιαρή, απατάται. Η πόλη με τις περισσότερες μπυραρίες στη Γερμανία, την καλύτερη μουστάρδα του κόσμου και το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco το ιστορικό της κέντρο, είναι αδύνατον να μην σας συγκινήσουν. Η εκκλησία St. Ulrich με το μουσείο Diözesan, μέχρι τις πλατείες,την πύλη Porta Praetoria και τους πύργους των γενεών, είναι μερικά από τα μαγευτικά μέρη που αξίζει να δείτε. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ναό Βαλχάλα . Κοντά στις όχθες του Δούναβη, πάνω σε ένα λόφο, αστράφτει κατάλευκο ένα αντίγραφο του ελληνικού Παρθενώνα. Ακόμη και να μην ξέρετε, υποψιάζεστε πως πίσω από αυτό το επιβλητικό οικοδόμημα κρύβεται ο Λουδοβίκος, ο αυτοκράτορας που μετέτρεψε το Μόναχο σε κέντρο γραμμάτων και τεχνών δίνοντας ένα ελληνικό χαρακτήρα στα μνημειακά κτίρια της πόλης.

4η μέρα: προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη πόλη του Σάλτσμπουργκ( έξοδα ατομικά(, διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας. Θα ξεκινήσουμε από το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του και αφού διασχίσουμε το ποτάμι θα δούμε την Γκέτρεϊντγκάσε, που είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, και σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Προτείνουμε μία στάση για βιεννέζικο καφέ και την παραδοσιακή σοκολάτα στο cafe Scaher.

5η μέρα: Μόναχο - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και μέρα ελεύθερη . Σήμερα σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στη προαιρετική εκδρομή στο εκπτωτικό χωριό του Ingolstadtμε πάνω από 120 επώνυμες μάρκες στο χώρο υπόσχεται να σας καλύψει απόλυτα. Αργά το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο & πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 24 Μαρτίου 5 μέρες

                                    Εως 21/2

Τιμή Κατά άτομο                                     

Δίκλινο                              499              569     

3ο άτ έως 12 ετών              399              469

Μονόκλινο                          679            749

 Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 170 

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με τη LUFTHANSA

ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΧΟ 06:00 07:35

ΜΟΝΑΧΟ ΑΘΗΝΑ 18:40 22:00

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARDbyMARRIOTTCITYCENTER 4* sup

• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.