Skip to main content

Αλσατία - Μέλανας Δρυμός Φεβρουάριος-Μάρτιος 2017 από 499,00

4 μέρες Φρανκφούρτη - Μπάντεν Μπάντεν - Στρασβούργο - Κολμάρ - Μέλανα Δρυμός - λίμνη Τίτιζε - Triberg.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.


Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Φρανκφούρτη - Μπάντεν Μπάντεν - Στρασβούργο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA. Άφιξη και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν. Η ξακουστή αυτή λουτρόπολη είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά & το Καζίνο, κτίριο “κόσμημα” της πόλης, με τους ολάνθιστους κήπους & τον ποταμό Όος που την διαρρέει. Τέλος, άφιξη στο Στρασβούργο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup. (www.hilton.com ) ή παρόμοιο.
Ημέρα 2 Στρασβούργο περιήγηση πόλης … δρόμος του κρασιού Εγκισέμ, Κολμάρ & Ρίκβιρ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη περιήγηση της πόλης. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της Notre Dame με ύψος 142 μ. αλλά & το εντυπωσιακό Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στην γνωστή κουκλίστικη “Μικρή Γαλλία” με τα ξύλινα σπιτάκια. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Eguisheim στη βόρειο-ανατολική Γαλλία. Βρίσκεται «απλωμένο» γύρω από ένα φρούριο του 8ου αιώνα και έχει αλλάξει ελάχιστα τους τελευταίους πέντε αιώνες. Το κλίμα της περιοχής είναι ιδανικό για αμπελοκαλλιέργεια. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας στη καρδιά της Αλσατίας, θα φτάσουμε στην γοητευτική πόλη του Κολμάρ, που είναι πλούσια σε μεσαιωνική και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική, και για την περίφημη Μικρή Βενετία. Τέλος θα καταλήξουμε στο χωριό Ρίκβιρ. Έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό κυρίως για την αρχιτεκτονική των κτιρίων του 16ου αιώνα, που μοιάζουν ανέπαφα, και των τειχών που το περιβάλλουν. Επιστροφή στο Στρασβούργο
Ημέρα 3 στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού, λίμνη Τίτιζε, καταρράκτες & Triberg
Πρόγευμα & προορισμός μας ο Μέλανας Δρυμός και το σπάνιας ομορφιάς Μαύρο Δάσος με την καταπληκτική φύση. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες & πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου & θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Το οδοιπορικό μας περνώντας από γραφικές κοιλάδες θα καταλήξει αρχικά στην “πνιγμένη” στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στη συνέχεια στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας στην περιοχή Τρίμπεργκ.
Ημέρα 4 Στρασβούργο - Φρανκφούρτη - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη και το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: HILTON STRASBOURG

  24/02/2017 εώς 27/02/2017  24/03/2017 εώς 27/03/2017
Δίκλινο € 499.00 € 499.00
3ο άτομο € 499.00 € 499.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 399.00 € 399.00
Μονόκλινο € 629.00 € 629.00

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Φ.Π.Α.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup ή παρόμοιο
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 170 € περίπου, φόροι πόλεων, check point - parking 20 ευρώ κατ άτομο, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.