Skip to main content

ΓΙΟΡΤΕΣ 2016-17 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ! απο 595,00

ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΟΝΑΧΟ - ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΑΝΑΧ. : 23,24,29Δεκεμβρίου 2016 & 2 Ιανουαρίου 2017

5 μέρες

 

1η μέρα: Αθήνα - Φρανκφούρτη – Νυρεμβέργη στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη αγορά του κόσμου!!!

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA ή την AEGEAN. Άφιξη και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη. Κατά την περιήγηση μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το επιβλητικό Δημαρχείο και την ιστορική Marktplatz, τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου, το ιστορικό «Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος» στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ και το επιβλητικό κάστρο, Kaiserburg. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Χριστουγεννιάτικη αγορά της Christkindlesmarkt, (έως τις 24 Δεκ. νωρίς το μεσημέρι). Τακτοποίηση στο κεντρικό  στο πολυτελές ξενοδοχείο μας LE MERIDIEN GRAND HOTEL 5* (www.starwoodhotels.com ).

2η μέρα: Χριστουγεννιάτικη αγορά Μονάχου

Πρωινό και αναχώρηση για το Μόναχο.Βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά (ανοιχτή μέχρι στις 24/12 στις 14:00 μ.μ.) που αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα. Δείτε το ρολόι του επιβλητικού Δημαρχείου που χτυπάει δύο φορές, και τις 32 φιγούρες που αναπαριστούν τον γάμο του Δούκα Γουλιέλμου και μπαινοβγαίνουν υπό τους ήχους 40 καμπανών. Εδώ θα δείτε το πανύψηλο 100 μέτρων Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 2500 λαμπιόνια.

3η μέρα: Ρόττενμπουργκ - Μπάμπερκ

Πρωινό και ξεκινάμε για την παραμυθένια πόλη του Ρόττεμπουργκ, ίσως την πιο καλά διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης. Περπατήστε στα  πλακόστρωτα δρομάκια, με τα χαρακτηριστικά σπιτάκια με τις ξυλοδεσιές, θαυμάστε το Αναγεννησιακό Δημαρχείο και επισκεφθείτε τον καθεδρικό του Αγίου Ιακώβου.Συνεχίζουμε για το μαγευτικό Μπάμπεργκ, χτισμένο, όπως η Ρώμη πάνω σε επτά λόφους, με καταστήματα με αντίκες και τις πολυάριθμες ζυθοποιίες που ειδικεύονται στην παρασκευή της διάσημης καπνιστής μπύρας.

4η μέρα: Ρέγκενσμπουργκ… η πρώτη πρωτεύουσα της Βαυαρίας

Πρωινό και αναχώρηση για την πρώτη πρωτεύουσα της Βαυαρίας το μεσαιωνικό Ρέγκενσμπουργκ. Χτισμένη στις όχθες των ποταμών Δούναβη και Ρέγκεν, η πόλη αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 2006.Ανακαλύψτε τη γοητευτική Πέτρινη Γέφυρα, διασχίστε την ρωμαϊκή πύλη της Porta Praetoria, επισκεφθείτε τον καθεδρικό του Αγίου Πέτρου και εξερευνήστε το παλιό Δημαρχείο που αποτέλεσε το Κοινοβούλιο (Reichstag) της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Επίσης μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το παλάτι του «Τhurn &Ταxis». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νυρεμβέργη.

5 μέρα: Νυρεμβέργη - Αθήνα

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος αναλόγως με την πτήση της επιστροφής και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για την Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά,χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 23,24,29Δεκεμβρίου & 2 Ιανουαρίου 5 μέρες

                                                   23-27 Δεκ.                        24-28 Δεκ.& 2-6 Ιαν.      29 Δεκ.- 2 Ιαν.

                                           SMART PRICE                   SMART PRICE

ΤιμήΚατάάτομο                                     

Δίκλινο                                        645                 695               675          695                      595                           

3ο άτ έως 12 ετών                        545                595               575          595                       495                

Μονόκλινο                                   795                 845              835          855                       745

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. ( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα )

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ-ΑΘΗΝΑ ή ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ- ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA ή την AEGEAN

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο LE MERIDIEN GRAND NURNBERG 5*

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

• Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας στον προορισμό σας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς  και  ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.