Skip to main content

Βερολίνο Special!!! Φεβρουάριος-Μάρτιος 2017 από 295,00

4 ημέρες

Γενικά
Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Bερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη “αριστοκρατική” με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια από τον περασμένο αιώνα, έγινε μέσα με μία δεκαετία η “μεταμοντέρνα” πρωτεύουσα της Eυρώπης με φουτουριστικά κτίρια που υψώνονται επιβλητικά και αποτελούν πρότυπο για τις πόλεις του μέλλοντος. Tο Bερολίνο είναι μια πόλη με χίλια πρόσωπα. Mια επίσκεψη στα μουσεία του, ένας περίπατος στα πάρκα του, μια εκδρομή στο Πότσνταμ, είναι μερικές από της δραστηριότητες που δεν πρέπει να παραλείψετε.

Πτήσεις Aegean Airlines
Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων Θεσσαλονίκη-Αθήνα +85€
Θεσσαλονίκη-Αθήνα 06.30 – 07.25
Αθήνα-Βερολίνο 08.30 – 10.25
Βερολίνο-Αθήνα 16.50 – 20.50
Αθήνα-Θεσσαλονίκη 22.30 – 23.20

Η ροή των ημερησίων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα

Απαραίτητα

  • Tαυτότητα τελευταίας δεκαετίας (όχι κομμένη) ή το διαβατήριο σας. Aπαραίτητο το διαβατήριο σε περίπτωση ανταπόκρισης μέσω χώρας εκτός συνθήκης Σένγκεν.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

1η μέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Βερολίνο

Πρωινή αναχώρηση με την Aegean Airlines για την πρωτεύουσα της Γερμανίας. Αφιξη στο Βερολίνο και απευθείας ξενάγηση της πόλης. Θα θαυμάσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Κοινοβούλιο με τον γυάλινο θόλο, την μοντέρνα πλατεία Ποτσντάμερ, την μισογκρεμισμένη εκκλησία στην γνωστή λεωφόρο Κούνταμ, τον πύργο της τηλεόρασης στην πλατεία Αλεξάντερ, και θα επισκεφθούμε εσωτερικά το μουσείο της Περγάμου όπου φιλοξενούνται οι Πύλες της Βαβυλώνας και ο περίφημος ομώνυμος ναός. (Σημείωση: Η αίθουσα με τον Βωμό της Περγάμου είναι κλειστή για κοινό λόγω ανακαίνισης που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019. Επισκέψιμα εκθέματα είναι η πύλη της αγοράς της Μιλήτου, οι Πύλες της Βαβυλώνας, το ξύλινο δωμάτιο από τη Συρία και η πρόσοψη του κάστρου της Ιορδανίας). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Βερολίνο

Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα μουσεία της πόλης, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην περιοχή «νησί των Μουσείων», ακόμη τον περίφημο ζωολογικό κήπο της πόλης ή να περπατήσετε σε μία από τις κεντρικές λεωφόρους (Κουρφύρστενταμ Φρίντριχστρασε) με τα μεγάλα πολυκαταστήματα, στην λεωφόρο Ούντερ ντερ Λίντεν ή στην πολύ εντυπωσιακή περιοχή της Πότσνταμερπλατς.

3η μέρα: Βερολίνο (προαιρετική εκδρομή στο Πότσδαμ, κόστος 50€)

Ημέρα ελεύθερη και προτείνουμε προαιρετικά μια εκδρομή μισής μέρας στο Πότσδαμ, 30χλμ νότια του Βερολίνου, την επίσημη πρωτεύουσα των Αυτοκρατόρων της Γερμανίας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα θρυλικά ανάκτορα Σανσουσί του Κάιζερ Γουλιέλμου, που χρονολογούνται από την εποχή του Φρειδερίκου του Μεγάλου. Επιστρέφοντας στο Βερολίνο θα δείτε το ιστορικό Σεσίλιενχοφ, όπου το 1945 υπογράφτηκε η συνθήκη του Πότσνταμ χωρίζοντας το Βερολίνο σε 5 τομείς.

4η μέρα: Βερολίνο – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Αναχωρήσεις & Τιμές
Πέ 26/01/2017
Πέ 02/02/2017
Πέ 09/02/2017
Πέ 16/02/2017
Πέ 23/02/2017
Πέ 02/03/2017
Πέ 09/03/2017
Πέ 16/03/2017
Πέ 23/03/2017
Διαμονή: 4* Marriott Courtyard, 4* Berlin ή παρόμοια - BONUS PRICE. Δίκλινο: 295€, Μονόκλινο: 420€, Φόροι: 150€

Παρατηρήσεις:

  • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
  • Όπου εμφανίζονται τιμές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης.
  • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Aegean Airlines 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά
  • Διαμονή: 4* Marriott Courtyard/Berlin ή παρόμοιο
  • Διατροφή: Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές: από/προς το αεροδρόμιο του Βερολίνου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ελληνόφωνη ξενάγηση του Βερολίνου
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Τοπικός ελληνόφωνος αντιπρόσωπος
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες