Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ - ΛΟΥΒΡΟ - ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΜΟΝΜΑΡΤΗ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 από 468,00

5 μέρες
Αναχωρήσεις: 24-03-2017

 

1. ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ - ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΜΑΡΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός μας. Μεταφορά στην πόλη και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό, όπου θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ (Πλατεία Ομονοίας), το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους Grands Boulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η επιβλητική Notre Dame (Παναγία των Παρισίων) καθεδρικός γοτθικού ρυθμού, με τα περίφημα γλυπτά και το εντυπωσιακό βιτρώ, το Πάνθεον, οι πολύχρωμοι κήποι του Λουξεμβούργου, η περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, όπου θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε την τέχνη των γαλλικών αρωμάτων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ, θα δώσουμε ραντεβού με τον ξεναγό μας στο μετρό της Μονμάρτης (η μετάβασή σας στο σημείο συνάντησης μπορεί να γίνει με μετρό ή με τα πόδια) για να απολαύσουμε μια βόλτα με ξενάγηση στην μποέμ συνοικία της πόλης που είναι χτισμένη πάνω στο λόφο: θα θαυμάσουμε την εκκλησία Sacre Coeur (Bασιλική της Ιερής Καρδίας), θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια, θα επισκεφτούμε την Πλατεία με τους ζωγράφους και θα πάρουμε μια γεύση από το καλλιτεχνικό Παρίσι. Η Μονμάρτη ήταν η γειτονιά που έζησαν ο Βαν Γκογκ, ο Τουλούζ Λοτρέκ, ο Πικάσσο, των οποίων θα δούμε τα ατελιέ (εξωτερικά γιατί πλέον είναι κατοικημένα σπίτια). Χρόνος ελεύθερος να συνεχίσετε για ποτό ή φαγητό σε κάποιο από τα όμορφα bistrot, μπαράκια και boites της περιοχής.


2. ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ – KHΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα, θα απολαύσουμε την ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό. Τα ανάκτορα-πρότυπο των περισσοτέρων παλατιών στην Ευρώπη μας περιμένουν. Θα επισκεφτούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70 μέτρων. Στις οροφές και στους τοίχους δεσπόζουν οι τοιχογραφίες και άλλα διάφορα έργα τέχνης από τους καλύτερους ζωγράφους της Ευρώπης εκείνης της εποχής, με ανεκτίμητη αξία. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών είναι γνωστά και για τους τεράστιους κήπους του μαζί με πολλά συντριβάνια και αγάλματα. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, θα ξεκινήσουμε με τους πανέμορφους Κήπους που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Μουσείο (Κήπους Κεραμικού - Jardin de Tuileries) και περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα και στα λουλούδια, θα φτάσουμε στην είσοδο του Λούβρου. Εκεί, θα απολαύσουμε μια ξενάγηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με περισσότερα από 30 χιλιάδες εκθέματα και περισσότερους από 10 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο! Θα ξεναγηθούμε στην Ελληνική πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιπλέον, θα θαυμάσουμε πίνακες της Αναγέννησης, έργα νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Συνεχίστε αν θέλετε και στις άλλες πτέρυγες του Μουσείου. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη. Ανεβείτε και στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Αϊφελ και αν θέλετε περπατήστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο d’ Orsay, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1898 ως κτίριο κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Εκεί, στεγάζονται εκθέματα γλυπτικής, ζωγραφικής, αντικειμένων έργων τέχνης (Objets d' Art), αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και γραφικών τεχνών. Στις αναχωρήσεις που δεν περιλαμβάνονται οι Βερσαλλίες, δίνετε ραντεβού με τον ξεναγό σας έξω από το Μουσείο του Λούβρου για την ξενάγησή σας.


3. ΠΑΡΙΣΙ - (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα, προαιρετικά θα επισκεφτούμε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες! Πανέμορφο θέαμα η παρέλαση, όπου σκορπώντας χρώμα, μουσική και μαγεία, ο Μίκυ και οι φίλοι του διασχίζουν το πάρκο μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα, για να κλείσουν την παρέλασή τους με ένα φαντασμαγορικό φινάλε γεμάτο λάμψη. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘'Χώρα της Περιπέτειας'’, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο ‘'Βουνό του Διαστήματος'’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘'Καρουσέλ του Λάνσελοτ'’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘'Χώρα της Φαντασίας'’. Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνευλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’ n’ Roller Coaster, κ.ά. Επιστροφή στο Παρίσι με όμορφες αναμνήσεις!


4. ΠΑΡΙΣΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΗΚΟΥΑΝΑ - ΑΓΟΡΕΣ – ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα. Σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια που σας έχουμε δώσει για να κάνετε την όμορφη κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα Bateaux Parisiens. Τα πλοιάρια φεύγουν κάθε μία ώρα μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Μπορείτε να κάνετε την κρουαζιέρα όποια μέρα και ώρα θέλετε (μέρα ή βράδυ). Θα κυλήσετε απαλά κάτω από θρυλικές γέφυρες και θα δείτε γωνιές ιστορικές που δεν βλέπονται, παρά μόνο με πλοιάριο! Θα κάνετε το γύρο από το νησάκι Ιλ ντε λα Σιτέ και θα θαυμάσετε την επιβλητική Παναγία των Παρισίων (Notre Dame de Paris), θαυμαστό αρχιτεκτονικό μνημείο γοτθικού ρυθμού γνωστό και από το ομώνυμο μυθιστόρημα με τον Κουασιμόνδο. Επίσης, μπορείτε να γνωρίσετε τη γοητευτική αγορά του Παρισιού. Αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα Galleries Lafayette και Printemps αξιοποιώντας και τις εκπτωτικές κάρτες που σας έχουμε δώσει. Οι βιτρίνες τους είναι τόσο εντυπωσιακά στολισμένες που θυμίζουν πανέμορφο θεατρικό σκηνικό, με ζωηρά χρώματα και κινούμενες φιγούρες.


5. ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έχετε χρόνο ελεύθερο αναλόγως την ώρα πτήσης σας, για αγορές, φωτογραφίες, κατ’ ιδίαν επισκέψεις σε μουσεία, κλπ. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του όμορφου ταξιδιού σας.

Tιμή κατ΄άτομο σε Δίκλινο

Tιμή κατ΄άτομο σε Μονόκλινο

Tιμή Παιδική (2-12 ετών)

Κατηγ. Ξενοδοχείου

€ 468

€ 598

€ 358 (1 ή 2 παιδιά ως 12 ετών)

3* Ibis Berthier

€ 498

€ 678

€ 358 (1 παιδί ως 12 ετών)

3* B. Western Ronceray Opera

€ 518

€ 698

€ 378 (1 παιδί ως 12 ετών)

4* Regina OperaGrands Boulevards


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Η σειρά των εκδρομών / υπηρεσιών του πιο πάνω προγράμματος είναι ενδεικτική και αλλάζει, ανάλογα με την ημερομηνία άφιξης, τις ώρες πτήσεων.
  • Προαιρετική εκδρομή στη Ντίσνευλαντ (μεταφορές) : € 35 το άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων. Δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου στο πάρκο.
  • Η είσοδος στο πάρκο της Ντίσνευλαντ κοστίζει περίπου € 70 - € 78 το άτομο (για 1 πάρκο) / περίπου € 85 - € 90 (για 2 πάρκα).
  • Ενδεικτικές Τιμές εισόδων : Λούβρο / Βερσαλλίες : € 17 – 23 κατ΄ άτομο. Τα παιδιά κάτω των 17 ετών δεν πληρώνουν.

Φαντασμαγορικό ... Paradis Latin !!
Σας προτείνουμε να συμμετέχετε σε μια Παριζιάνικη βραδιά. Φαντασμαγορικό υπερθέαμα με επιθεώρηση πίστας, καν-καν, μπαλέτο, τραγουδιστές, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργoί με :
Show και φαγητό : € 105 κατ’ άτομο, Παιδική τιμή: € 60 (02-12 ετών).
Το μενού περιλαμβάνει:
Apéritif
Σαλάτα Νιcoise
Rib Steak με τηγανιτές πατάτες
Sorbet
Ποτά : 1/2 μπουκάλι κρασί Bordeaux, 1/4 μπουκάλι σαμπάνια, 1/2 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό.
Το παιδικό μενού περιλαμβάνει αναψυκτικά απεριόριστα (αντί κρασιών και σαμπάνιας).
Show με ποτό : € 85 (show στις 21.30 μμ. + 1/2 μπουκάλι σαμπάνια) / Παιδική τιμή : € 65 (02-12 ετών ) με αναψυκτικά μόνο.

Προσοχή ! Oι παραπάνω τιμές για το Paradis Latin είναι ειδικές και ισχύουν μόνο με προ-αγορά από το Γραφείο μας, με την κράτησή σας. ΟΙ μεταφορές γίνονται με δικό σας μέσον.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Παρίσι – Αθήνα με κατευθείαν τακτικές πτήσεις της Air France
  • 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας 3* / 4*
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο
  • Πανοραμική Ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Eπίσκεψη στο Μουσείο Αρωμάτων
  • Eισιτήριο για Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα
  • Βόλτα με ξενάγηση στη γραφική Μονμάρτη
  • Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Ξενάγηση εσωτερικά στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Εκπτωτικά κουπόνια αγορών για τα πολυκαταστήματα '‘Galleries Lafayette΄'’
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού
  • ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας, fuel surcharge, ασφάλεια ατυχημάτων € 165. Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, πάρκα (πληρώνονται επιτόπου), γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Ο Nέος φόρος πόλης (city tax) € 1,65 κατ’άτομο τη διαν. για 3* ξενοδοχείο / € 2,48 κατ’ άτομο τη διαν. για 4* ξενοδοχείο, είναι υποχρεωτικά και πληρωτέα στο ξενοδοχείο. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Ντίσνεϋλαντ με μεταφορές € 35 άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων. Η είσοδος στο πάρκο της Ντίσνευλαντ περίπου € 70 - € 78 το άτομο (για 1 πάρκο) / € 85 - € 90 (για 2 πάρκα)
  • Οι τιμές εισόδου σε Λούβρο / Βερσαλλίες: € 17 – 23 κατ΄ άτομο. Τα παιδιά κάτω των 17 ετών δεν πληρώνουν