Skip to main content

ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ - ΜΟΝΑΚΟ Αγίου Πνεύματος 2017 από 655,00

ΑΝΑΧ. : 1 Ιουνίου 6 μέρες
ΝΙΚΑΙΑ – ΜΟΝΑΚΟ – ΕΖ – ΚΑΝΝΕΣ –ΑΝΤΙΜΠ - ΕΞ ΑΝ ΠΡΟΒΑΝΣ
ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕ ΒΑΝΣ – ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΣΑΝ ΤΡΟΠΕ – ΠΟΡΤ ΓΚΡΙΜΟ

1η μέρα: Αθήνα - Νίκαια – Αντίμπ – Κάννες
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEAN ή την SWISS INTERNATIONAL για τη Νίκαια. Άφιξη και αμέσως θα αναχωρήσουμε για την Αντίμπ , η πάλαι ποτέ Ελληνική αποικία Σοφία Αντίπολις, πασίγνωστη για το ιστορικό της κέντρο όπου δεσπόζει το κάστρο της και το μουσείο Πικάσο. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο SUITE NOVOTEL 4*(www.suitenovotel.com ) σε απόσταση περιπάτου από την κοσμοπολίτικη παραλία της Croisette.

2η μέρα: Κάννες - Νίκαια - Μόντε Κάρλο
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη περιήγηση της πόλης της Νίκαιας . Θα ξεκινήσουμε από την παλιά πόλη, όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών και τα παζάρια της όπως και ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη διάσημη πλατεία Μασενά και θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο.

3η μέρα: Κάννες - μουσείο αρωμάτων - Μονακό
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο- εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας Γκριμάλντι. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι!

4η μέρα: Κάννες - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα λαοφιλή θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ, όπου θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής των διάσημων κατοίκων και επισκεπτών της. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πόρτ Γκριμό που θεωρείται, όχι άδικα ως η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Βαρκάδες, βόλτες και καλό γεύμα σας είναι κάποια από αυτά που σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση στην Ορθόδοξη Μητρόπολη της Κυανής Ακτής αφιερωμένη στον Άγιο Σπυρίδωνα.

5η μέρα: Κάννες - Εξ αν Προβάνς - Μασσαλία (προαιρετική)
Πρόγευμα, η ημέρα σας είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας (έξοδα ατομικά) στην Εξ αν Προβάνς και στη Μασσαλία. Πρώτος μας σταθμός είναι η Εξ, όπου θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα - φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ’ Ιφ. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα και ψώνια στο πολυκατάστημα Γκαλερί λα Φαγέτ. Το απόγευμα επιστροφή στις Κάννες

6η μέρα: Κάννες - Σαν Πωλ ντε Βανς - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αριστοκρατικό χωριό Σαν Πωλ ντε Βανς. Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία, αποδώστε φόρο τιμής στο Μαρκ Σαγκάλ, πιείτε το ρόφημα σας στo ιστορικό καφέ Le Tilleul και επισκεφθείτε το ίδρυμα Μεγκτ με την πλούσια συλλογή έργων επιφανών καλλιτεχνών της μοντέρνας τέχνης. Μη λησμονήσετε να ανεβείτε στο γοτθικό καθεδρικό ναό του χωριού όπου φυλάσσεται η Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής .

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Στο πενθήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Αντίμπ και το Σαν Πωλ ντε Βανς . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


ΑΝΑΧ. : 1 Ιουνίου 5,6 μέρες

                                       1 Ιουν.
                                          6 μέρες
Τιμή Κατά άτομο
Δίκλινο                                655
3ο άτ έως 12 ετών             555
Μονόκλινο                          935
 
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 185 με την SWISS και € 150 με την AEGEAN
Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. ( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα )

Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με απευθείας πτήση της AEGEAN ή με την SWISS INTERNATIONAL με ενδιάμεσο σταθμό
  •  Τέσσερις, πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SUITE NOVOTEL 4*
  •  Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •  Πούλμαν για τις μεταφορές, περιηγήσεις, ως πρόγραμμα
  •  Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ταξιδιωτικής για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •  Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων , αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.