Skip to main content

Καρναβάλι 2017 Νίκαιας! ΑΠΟ 449,00

Νίκαια - Μόντε Κάρλο - Κάννες - Μονακό.

Διαμονή στο ξενοδοχείο BEAU RIVAGE 4*με μπουφέ πρωινό καθημερινά.

SMART PRICE: Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως τις 23/1/2017.
4 μέρες

Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Νίκαια ( Μόντε Κάρλο )
  Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση με ALITALIA μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Νίκαια. Άφιξη στη γιορτινή Νίκαια. Θα ξεκινήσουμε από την παλιά πόλη με την αγορά των λουλουδιών, τα παζάρια της, τον καθεδρικό της ναό, το μέγαρο της δικαιοσύνης και την όπερα. Συνεχίζουμε στη διάσημη πλατεία Μασενά, αφιερωμένη στον ομώνυμο στρατηγό. Θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο BEAU RIVAGE 4* (www.hotelnicebeaurivage.com ) Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες . Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στα μπαρ του καφέ ντε Παρί και στις σάλες του Οτέλ ντε Παρί παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο μας.
Ημέρα 2 Κάννες - Μεγάλη παρέλαση αρμάτων
  Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση για την πόλη των αστέρων του σινεμά, τις Κάννες. Το γνωστό κτίριο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η παραλιακή Κρουαζέτ με τους φοίνικες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Νίκαια όπου το μεσημέρι στις 14.30 θα απολαύσουμε από τις εξέδρες FLOWER PARADE τη μεγάλη παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και το βράδυ στις 21.00 μ.μ PARADE OF LIGHTS, την παρέλαση με τα φωταγωγημένα άρματα. Απολαύστε το ποτό σας στη φημισμένη Promenade des Anglais με τους πανύψηλους φοίνικες και γιατί όχι να δοκιμάσετε τη τύχη σας στο ΚΑΖΙΝΟ της πόλης.
Ημέρα 3 Νίκαια - μουσείο αρωμάτων - Μονακό
  Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στο Μονακό, όπου θα ανέβουμε στο βράχο. Εν συνεχεία, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι.
Ημέρα 4 Μεγάλη παρέλαση αρμάτων - Πυροτεχνήματα - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και άλλη μια γιορτινή αποκριάτικη μέρα στη Νίκαια. Στις 14.30 CARNIVAL PARADE, μια φαντασμαγορική παρέλαση αρμάτων ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό υπερθέαμα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ και το κάψιμο του Καρναβαλιού. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

SMART PRICE: Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως τις 23/1/2017.
Ξενοδοχείο: BEAU RIVAGE

  23/02/2017 εώς 26/02/2017
Δίκλινο € 449.00
3ο άτομο € 449.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 399.00
Μονόκλινο € 549.00

Περιλαμβάνονται

  • Φ.Π.Α.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως πρόγραμμα
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ - ΝΙΚΑΙΑ - ΑΘΗΝΑ με ALITALIA
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BEAU RIVAGE 4*

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 185, φόροι πόλεων εισιτήρια αριθμημένων θέσεων-εξέδρες, είσοδοι σε μουσεία και χώρους, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.