Skip to main content

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ 8 μέρες! ΑΠΟ 795,00

... ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ 

ΑΝΑΧ. : 21 Ιουνίου  2016

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων 

1η μέρα: Αθήνα - Νίκαια -  Εξ αν Προβάνς - Μασσαλία -Νιμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση  για τη Νίκαια με την AEGEANAIRLINES. Άφιξη και αναχώρηση για τις όμορφες πόλεις  Εξ αν Προβάνς και  Μασσαλία. Πρώτος μας σταθμός είναι η Εξ, όπου θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Μασσαλία όπου εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ’ Ιφ . Μια πόλη μαγική, που ιδρύθηκε από Έλληνες τον 7ο αιώνα και παρέμεινε ανεξάρτητη μέχρι τον 15ο αιώνα που προσαρτήθηκε στη Γαλλία. Θα επισκεφτούμε μια από τις πιο εναλλακτικές γειτονιές το καταπληκτικό Λε Πανιέ. Πολλά μουσεία κλέβουν τις εντυπώσεις, όπως το Μουσείο Καλών Τεχνών και το Μουσείο των Ρωμαϊκών Μόλων. Βέβαια τα δυο τελευταία χρόνια η Μασσαλία φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα μουσεία της Ευρώπης, το CEREM(μισό εναέριο και μισό υποθαλάσσιο) αφιερωμένο στη Μεσόγειο. Τελευταίος  μας  σταθμός η μικρή πόλη της  Νότιας Γαλλίας  η Νιμ με τα πολύ καλά διατηρημένα Ρωμαϊκά μνημεία που αποτελούν πόλο έλξης  για πολλούς επισκέπτες η πόλη αυτή ζωντανεύει το καλοκαίρι με μια σειρά από φεστιβάλ μουσικής και θεάτρου .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο APPARTCITYNIMESARENES 4* ( www.appartcity.com ) .  Το  απόγευμα σας  ελεύθερο  για να περπατήσετε στα πλακόστρωτα δρομάκια με  τις μικρές  πλατείες και σιντριβάνια .

2η μέρα: Νιμ - Αβινιόν – Αρλ 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση έξοδα ατομικά για την  Αβινιόν μια πόλη προστατευμένη μέσα στα επιβλητικά της τείχη. Το αυστηρό και επιβλητικό Παπικό Ανάκτορο δεσπόζει πάνω στην ιστορική πόλη. Θα επισκεφτούμε το Πτι Παλέ, τον υπέροχο καθεδρικό ναό Νοτρ Ντάμ ντε Ντομ. Θα κλείσουμε την ιστορική μας βόλτα φτάνοντας στο πιο γραφικό σοκάκι της πόλης τη Rue des teinturiers, διπλα στον ποταμό Σοργκ. Επόμενη  στάση η Αρλ όπου  τα ρωμαϊκά κατάλοιπα της δίνουν έναν άλλο χαρακτήρα στην πόλη  και τα οποία ανακηρύχθηκαν το 1981 μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

3η μέρα : Νιμ ( Ναρμπόν – Καρκασόν )

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση ( έξοδα ατομικά )  για την όμορφη πόλη Ναρμπόν, η οποία ήταν η πρωτεύουσα της μεγαλύτερης ρωμαϊκής επαρχίας της Γαλατίας και μεγάλο λιμάνι μέχρι τον Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο βρίσκεται βόρεια του καναλιού Ρομπίν, που χωρίζει την πόλη στα δύο. Εδώ θα δούμε και το οχυρωμένο ανάκτορο των Αρχιεπισκόπων. Βόλτα στην πόλη και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Καρκασόν. Η ιστορική Καρκασόν με τα διπλά τείχη, τους πυργίσκους και τις πολεμίστρες θα μας μεταφέρει σε ένα κλίμα παραμυθιού. Είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή μεσαιωνική πόλη-φρούριο της Ευρώπης, η οποία δημιουργήθηκε από τους Κέλτες και οχυρώθηκε από τους Ρωμαίους. Η καρδιά της πόλης είναι το Κάστρο Κοντάλ, θα επισκεφτούμε τον υπέροχο καθεδρικό Σεν Ναζέρ με τα υπέροχα βιτρό. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια. .

4η μέρα : Νιμ – Μονπελιέ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Μονπελιέ που ιδρύθηκε το 10ο αιώνα και σήμερα είναι μια από τις πιο ζωντανές πόλεις του γαλλικού Νότου. Η καρδιά της πόλης χτυπά στην Πλας ντε λα Κομεντί, όπου βρίσκεται και η Όπερα της πόλης. Στα βόρεια και δυτικά αυτής της πλατείας βρίσκονται εκπληκτικά μεσαιωνικά σοκάκια με επαύλεις του 17ου και 18ου αιώνα. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Νιμ 

5η μέρα : Νιμ – Κάννες ( Μόντε Κάρλο )  

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, να θαυμάσουμε τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα πλωτά παλάτια στο λιμάνι των Καννών αλλά και να φωτογραφηθούμε με φόντο το περίφημο κόκκινο χαλί, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται το διασημότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου. Τακτοποίηση στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο CANNESPALACE 4* ( www.cannes-palace.com ) . Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας. Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια, απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στα μπαρ του καφέ ντε Παρί και στις σάλες του Οτέλ ντε Παρί παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο μας.

6η μέρα: Κάννες - μουσείο αρωμάτων - Μονακό

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο- εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, παλιά πόλη, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας Γκριμάλντι. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι!

7η μέρα: Κάννες - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμό

Πρόγευμα και αναχώρηση  για την εκδρομή μας στα λαοφιλή θέρετρα της Κυανής Ακτής. Πρώτος μας σταθμός είναι το διάσημο ψαροχώρι του Σαν Τροπέ, όπου θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής των διάσημων κατοίκων και επισκεπτών της. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τις πανάκριβες μπουτίκ και τα αριστοκρατικά καφέ και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος μας σταθμός το Πόρτ Γκριμό που θεωρείται, όχι άδικα ως η μικρή Βενετία της Κυανής Ακτής. Βαρκάδες, βόλτες και καλό γεύμα σας είναι κάποια από αυτά που σας προτείνουμε στον ελεύθερο σας χρόνο. 

8η μέρα: Κάννες – Νίκαια – Αθήνα  

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση τη Νίκαια . Θα ξεκινήσουμε θα ξεκινήσουμε   την περιήγηση  από την παλιά πόλη της Νίκαιας , όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών και τα παζάρια της όπως και ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη διάσημη πλατεία Μασενά και θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας και το μεσημέρι αναχώρηση για  το αεροδρόμιο της  Νίκαιας   για  την πτήση της επιστροφής  μας  

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 21 Ιουνίου 8 μέρες   

                                                          8 μέρες

SMART PRICE                                     

ΤιμήΚατάάτομο                                     

Δίκλινο                                      795                       855                 

3ο άτ έως 12 ετών                      645                       705

Μονόκλινο                                 1095                    1155

      

       

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. ( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα )

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEANAIRLINES  

• Επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Πούλμαν για τις μεταφορές, περιηγήσεις, ως πρόγραμμα

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ταξιδιωτικής για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου , πόλεων , αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.