Skip to main content

25η ΜΑΡΤΙΟΥ2016 ΝΙΚΑΙΑ – ΜΟΝΑΚΟ!ΑΠΟ 635,00

5 ΗΜΕΡΕΣ

EARLY BOOKING Έως 26/2

1η μέρα: Αθήνα - Νίκαια – Κάννες ( προαιρετική επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο )

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Νίκαια με πτήση της SWISS INTERNATIONAL. Άφιξη στο αεροδρόμιο “Κοτ Ντ’ Αζουρ” και αναχώρηση για την περιήγησή μας στην πόλη της Νίκαιας. Θα ξεκινήσουμε από την παραλιακή της λεωφόρο που ονομάζεται PromenadeDesAnglaisκαι φιλοξενεί υπέροχα κτίρια σε στυλ belle époque. Στη συνέχεια θα περάσουμε στο λιμάνι που χαρακτηρίζετε από πολύχρωμα γενοβέζικα αρχοντικά παλάτια . Θα ολοκληρώσουμε το γύρο μας στη παλιά πόλη όπου δεσπόζει η αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, ο καθεδρικός της ναός, το μέγαρο της δικαιοσύνης και η όπερα. Ολοκληρώνουμε τη περιήγηση μας στη διάσημη πλατεία Μασενά , σημείο αφετηρίας της οδού Ζαν Μεντεσάν που είναι ο πιο εμπορικός δρόμος της πόλης . Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BOSCOLOPLAZA 4*  (www.boscoloplazanice.com ) .

Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες που ολοκληρώθηκαν υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη του Καρόλου Γκαρνιέ. Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στο μπαρ του Cafe de Paris. Δοκιμάστε Kir Royal στο Le Bar Americain στις σάλες του Hotel de Paris παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου, και χορέψτε στους ρυθμούς του Buddha Bar. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο μας.

2η μέρα: Σαν Πωλ ντε Βανς & Κάννες

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το αριστοκρατικό χωριό Σαν Πωλ ντε Βανς. Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια με τα υπέροχα παλαιοπωλεία, αποδώστε φόρο τιμής στο Μαρκ Σαγκάλ. Μη λησμονήσετε να ανεβείτε στο γοτθικό καθεδρικό ναό του χωριού όπου φυλάσσεται η Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας, πίνακας που αποδίδεται στον Τιντορέτο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες . Θα περπατήσουμε στην εντυπωσιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, τόπος συνάντησης των πλουσίων όλου του κόσμου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα εντυπωσιακά πλωτά παλάτια στο λιμάνι των Καννών αλλά και να φωτογραφηθούμε με φόντο το περίφημο κόκκινο χαλί που βρίσκεται στο παλάτι, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται το διασημότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου .

3η μέρα: Εζ μουσείο αρωμάτων Fragonard - Μονακό

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψή μας στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στο βράχο, όπου κυριαρχεί το ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό, τα διαμερίσματα των Πριγκιπισσών και τους εξωτικούς κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας, της οικογένειας Γκριμάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέϊς και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ’. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αγορές .

4η μέρα: Κάννες – (προαιρετική εκδρομή Μασσαλία - Εξ αν Προβάνς)

Μετά το πρόγευμα, η ημέρα σας είναι ελεύθερη να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην περιοχή της Προβηγκίας, ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας στην Μασσαλία και στη Εξ αν Προβάνς. Πρώτος μας σταθμός το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, η Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα στο Miramar, το καλύτερο εστιατόριο του λιμανιού ή στο Le Cirque, και ψώνια στο πολυκατάστημα Galleries Lafayette. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη των νερών, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στοιστορικό της κέντρο, όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από το 13ο έως και το 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό Les Deux Garcons αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών ζωγράφων. Το απόγευμα επιστροφή Κάννες και στο ξενοδοχείο μας.

5η μέρα: Νίκαια - Αθήνα

Πρόγευμα & χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής μας.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. :  23 Μαρτίου 5 μέρες

                                    Έως 26/2

Τιμή Κατά άτομο              

Δίκλινο                               635              695

3ο άτ έως 12 ετών               535              595

Μονόκλινο                           855               905

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 200 με την SWISS

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με την SWISS INTERNATIONAL με ενδιάμεσο σταθμό    

ΑΘΗΝΑ ΖΥΡΙΧΗ 06:30 – 08:20 // ΖΥΡΙΧΗ ΝΙΚΑΙΑ  08:55 – 10:05

ΝΙΚΑΙΑ ΖΥΡΙΧΗ 18:55 – 20:10 // ΖΥΡΙΧΗ ΑΘΗΝΑ  21:10 – 00:50

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BOSCOLOPLAZA4* στη Νίκαια

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

 • Σύγχρονο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις, ως ανωτέρω πρόγραμμα

 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου & πόλεων , αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.