Skip to main content

ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΑΡΙΣΙ 5, 6 ΗΜΕΡΕΣ απο 669,00

ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - DISNEYLAND – ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD

(ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 5, 6 ΗΜΕΡΕΣ

 1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε τη Γαλλική Ακαδημία, τη πλατεία Σατλέ, το Δικαστικό μέγαρο, τη γέφυραν Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, το Πανεπιστήμιο της Σορβώνης, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, το μικρό και μεγάλο παλάτι, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την Όπερα, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ.., κ.λ.π. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

 2η ΗΜΕΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ-ΛΟΥΒΡΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τελειώνουμε με την επίσκεψη στο μουσείο αρωμάτων Fragonard. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

 3η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για περιπάτους. Ξεκινείστε με την επιβλητική OperaGarnier και το πασίγνωστο Café delaPaix, περπατείστε τη BoulevarddeCapucines, τη RueRoyale , RuedelaPaix, και RueduMarcheSt.-Honore. Μη παραλείψετε να επισκευθείτε τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της GallerriesLafayette και Printemps. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Παρισινό Καμπαρέ (MoulinRouge, CrazyHorse, ParadisLatin), διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ-DISNEYLAND

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STARTOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Επιστροφή στο Παρίσι και χρόνος ελεύθερος, διαν/ση

 5η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ (ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

Πρόγευμα και ημέρα αφιερωμένη στη κοσμοπολίτικη πόλη. Προαιρετικά μπορείτε να ακολουθήσετε την ολοήμερη εκδρομή μαςστην Νορμανδία. Επίσκεψη στην διάσημη πόλη Ντοβίλ γνωστή από το διεθνές φεστιβάλ κιν/φου, και παραθεριστικό θέρετρο διασημοτήτων, την Τρουβίλ και το ψαροχώρι Ονφλέρ με την ξύλινη εκκλησία.

 6η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος, επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIRFRANCE/AEGEAN.
  • METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.      
  • 4, 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΙΝΙ ΜΠΑΡ, ΑΙRCONDITION, SAFEBOX .
  • ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  • 3ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ.
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
  • ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ DISNEYLAND.
  • ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ GALLERIES LAFAYETTE.
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΧΑΡΤΕΣ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Φόρους αεροδρομίων 150 €, εισόδους Λούβρου 17€, Βερσαλλιών 15€ και Disneyland71€, ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΑΕΡ. ΕΤΑΙΡΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΠΟΛΗ ΦΩΤΟΣ

ΠΑΡΙΣΙ

DISNEYLAND

ΛΟΥΒΡΟ

ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

(ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

6

14/05 – 19/05

21/05 – 26/05

AIR FRANCE/

AEGEAN

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΩΙ/ΑΠΟΓΕΥΜΑ

IBIS PARIS BERTHIER 3***SUP

669 €

390 €

250 €

RONCERAY OPERA 3*** SUP

739 €

390 €

300 €

MILLENNIUM PARIS OPERA 4****

819 €

430 €

400 €

5

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

29/04 – 03/05

AEGEAN

08:35/20:40

RONCERAY OPERA3***SUP

MILLENNIUM PARIS OPERA

670 €

735 €

460 €

480 €

285 €

370 €

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

28/05 – 01/06

AIR FRANCE

12:20/18:55

 

RONCERAY OPERA 3***SUP

MILLENNIUM PARIS OPERA 4****

719 €

775€

460 €

480 €

285 €

370 €

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ 5ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ.

Η Σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και τροποποιείται σύμφωνα με ώρες πτήσεων, αργίες, κ.λ.π