Skip to main content

Παρίσι 5 ημέρες 6/11, 20/11, 4/12 από 458€

 

Μαγευτικές αποδράσεις στην πόλη του Φωτός!

Με Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης

& κρουαζιέρα στο Σηκουάνα!

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το εντυπωσιακό Παρίσι! Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση πόλης. Θα ξεκινήσουμε από την Παναγία των Παρισίων, θα συνεχίσουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων. Θα θαυμάσουμε τους κήπους που αποτελούσαν και αγαπημένο σημείο των καλλιτεχνών και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, στη συνέχεια στη Σαιν Ζερμαίν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και το ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το μουσείο Ορσαί, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Αʹ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας στη νότια όχθη του Σηκουάνα με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ, θα κάνουμε στάση στο Τροκαντερό και θα βγάλουμε φωτογραφίες. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας στη βόρεια όχθη του ποταμού θα θαυμάσουμε την Αψίδα θριάμβου που αποτελεί αφετηρία της φημισμένης λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων. Στην Πλατεία Ομονοίας θα δούμε το Γαλλικό Κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, το Ναό της Αγίας Μαγδαληνής, την Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής, την Πλατεία Βαντόμ. Μετά το τέλος της ξενάγησης μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος.

2,3, 4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ –ΔΩΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ

Μέρες ελεύθερες. Σας προτείνουμε μία προαιρετική εκδρομή στη Ντίσνευλαντ. Γευτείτε την μαγεία του παραμυθιού και γνωρίστε τους ήρωες από κοντά! Χρόνος στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε το μέρος, όπου η φαντασία κυριαρχεί και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στη Frontierland, χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street USA. Μπορείτε ακόμα, να παρακολουθήσετε τη Χιονάτη στη Fantasyland και να θαυμάσετε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπτεν Νέμο στην Discoveryland. Το απόγευμα προτείνουμε να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα με τα καραβάκια του Σηκουάνα.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ-ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Το πρωί παράδοση του δωματίου σας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.  

Τιμή κατ’ άτομο από

Αναχώρηση

Τιμή σε δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

Ξενοδοχείο 3*

6/11, 20/11, 4/12

458€

200€

Ξενοδοχείο 4*

555€

269€

Περιλαμβάνονται:

Ÿ Αεροπορικά εισιτήρια με AirFranceŸ Τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρόγευμα ŸΜεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο Ÿ Πανοραμική ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό Ÿ Εισιτήριο για κρουαζιέρα στο Σηκουάν០Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Ÿ Φόροι αεροδρομίων (περίπου 146€)

Σημειώσεις:Ÿ Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για ελάχιστη συμμετοχή 4 ατόμων

ΠΤΗΣΕΙΣ:

Αθήνα Παρίσι 6:35 πμ. 9:00 πμ.

Παρίσι Αθήνα 18:30 μμ. 22:45μμ.