Skip to main content

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 7 ΗΜΕΡΕΣ 12 & 19/10/2014 απο 499€

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Aναχωρήσεις: 12 & 19/10/2014

1η Μέρα: Αθήνα – Μασσαλία - Κάννες – Νίκαια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση για τη Μασσαλία, τη δεύτερη σημαντικότερη πόλη της Γαλλίας και το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Άφιξη και αναχώρηση για Νίκαια, με ενδιάμεσο σταθμό μας τις Κάννες, όπου και θα περιηγηθούμε. Η πόλη είναι γνωστή για τις μοναδικές  αμμώδεις παραλίες της και το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου. Άφιξη στη πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής, γνωστή στους γαλλομαθείς ως Coted' Azur (Κοτ ντ' Αζούρ), Νίκαια - τουριστική πόλη και λιμάνι της Νότιας Γαλλίας, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Νίκαια-Μονακό/Μόντε Kάρλο-Εζ

Πρωινό και περιήγηση της πόλης. Με το τουριστικό τρένο (ατομικά έξοδα) θα αναχωρήσουμε από την παραλιακή λεωφόρο, την πασίγνωστη “Προμενάν Ντεζ Ανγκλαιζ”, και μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία Μασσενά, την αγορά των λουλουδιών, το γραφικό λιμάνι της Νίκαιας, την παλιά πόλη, και θα καταλήξουμε στο Park du Chateau, ένα πολύ όμορφο πάρκο σε ένα λόφο από όπου μπορείτε να δείτε πανοραμικά την παραλία και τον Κόλπο των Αγγέλων. Kατόπιν αναχώρηση για το Μονακό (20 χλμ), το πιο μικρό και αριστοκρατικό κράτος στον κόσμο!!! Στην παραμονή μας στο Μονακό θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ανάκτορα των Γκριμάλντι, την Μητρόπολη, και  το Ωκεανογραφικό Μουσείο, καθώς και το Μόντε Κάρλο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές στη πόλη που το όνομα της και μόνο μαγεύει τους ανθρώπους ανα τον κόσμο.. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας,με ενδιάμεση στάση σε μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων, στο χωριό Εζ, όπου θα «μυηθούμε» στον τρόπο παραγωγής των περίφημων γαλλικών αρωμάτων. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Νίκαια-Αβινιόν-Κόστα Μπράβα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αβινιόν, τον τόπο όπου κατοικούσαν οι Πάπες κατά τον Μεσαίωνα. Διαφύλαξε τα αποτυπώματα αυτής της μεγαλειώδους μοίρας : το παλάτι των Παπών, η γέφυρα, τα τείχη, οι εκκλησίες και τα παρεκκλήσια δίνουν στην πόλη μία μοναδική ατμόσφαιρα την οποία θα γνωρίσουμε από κοντά. Συνεχίζουμε για τον επόμενο σταθμό μας, την Κόστα Μπράβα με τα κρυστάλλινα νερά, τα άγρια βράχια, τις παραλίες με άμμο και βότσαλα, τις μεσαιωνικές πόλεις και τα γραφικά χωριά στην περιοχή που απλώνεται στη βορειοανατολική Ισπανία. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η Μέρα: Κόστα Μπράβα-Βαρκελώνη (ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινό και το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται με την ολοήμερη ξενάγηση της ανεξάντλητης αυτής πόλης. Αρχίζοντας από την πλατεία Ισπανίας, μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το Ολυμπιακό Στάδιο, το παλιό και το καινούργιο λιμάνι της πόλης (Βarceloneta), την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας(Sagrada Familia), το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου και τον ξακουστό δρόμο Las Ramblas με τα πολλά καταστήματα και πανέμορφα κτίρια. Ελεύθερος χρόνος.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Κόστα Μπράβα -Ανδόρα (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή 40€)

Πρωινό και προαιρετικά αναχώρηση για την Ανδόρα. Θα επισκεφθούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρα. Στην τρίωρη διαδρομή μας θα διασχίσουμε τα Πυρηναία μέσα από μια διαδρομή γεμάτη δάση, λίμνες, ποτάμια, παρθένα τοπία οικολογικά συντηρημένα. Άφιξη στην πρωτεύουσα του κρατιδίου, την Λα Βέγια. Σας προτείνουμε ασταμάτητο shopping στην πρωτεύουσα της Ανδόρα… εδώ πραγματικά θα βρείτε τα πάντα… Φανταστείτε μια πόλη σαν ένα τεράστιο πολυκατάστημα!! Κάντε τη βόλτα σας στους όμορφους δρόμους και απολαύστε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά γραφικά μαγαζιά. Επιστροφή Κόστα Μπράβα, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Κόστα Μπράβα- Μασσαλία.

Πρωινό και αναχώρηση για Μασσαλία.Η Μασσαλία, ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα του 2013, διαθέτει την γοητεία των πόλεων, που δεν λησμονιούνται ποτέ. Είναι φημισμένο κέντρο τεχνών, πολιτισμού και μουσικής. Διαθέτει επίσης αναρίθμητες καφετέριες, σινεμά και εστιατόρια. Κυρίαρχη θέση στην πόλη κατέχει το κτίριο της Όπερας. Προσφέρει στους επισκέπτες της την αυθεντικότητα 26 αιώνων ιστορίας, την φιλικότητα των κατοίκων της, και τον πλούτο της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Περιήγηση της πόλης, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στο παλιό λιμάνι (Le Vieux Port) στο οποίο καταλήγει η διάσημη λεωφόρος Canebiere με τα πολυάριθμα εστιατόρια και τις καφετέριες, που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας! Διανυκτέρευση.

7η Μέρα: Μασσαλία - Αθήνα.

Πρωινό και υπόλοιπο ημέρας στη διάθεση σας για να «αποκτήσετε» τις τελευταίες εικόνες της ξεχωριστής αυτής πόλης. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, έχοντας αποκτήσει μοναδικές εικόνες που θα σας συντροφεύουν για μία ζωή!

Η σειρά των διανυκτερεύσεων / ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

 
 

3* ΝΙΚΑΙΑ

(NICEA, AZUREA or sim)

&

4* ΚΟΣΤΑΜΠΡΑΒΑ

(H-TOP ROYAL BEACH or sim)

4* ΝΙΚΑΙΑ

(ΗΙPARK, APOGIA or sim)

&

4* ΚΟΣΤΑΜΠΡΑΒΑ

(H-TOP ROYAL BEACH or sim)

Δίκλινο

499€*

540€*

3ο άτομο έως 12 ετών

469€

510€

Μονόκλινο

659€

720€

*TIMH ΕΑRLYBOOKING ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ +30€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Μασσαλία-Αθήνα με απευθείας πτήση της AirFrance.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*ή 4* επιλογής στη Νίκαια με πρωινό καθημερινά.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεί4* στην Κόστα Μπράβα με ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* στη Μασσαλία (HiparkMarseille, IbisEuromedsim) με πρωινό καθημερινά.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια, ξενοδοχεία εξωτερικού.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ενημερωτικά έντυπα.
  • Ασφάλεια ταξιδιού (Αστικής Ευθύνης).
  • Φ.Π.Α.

    Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 150€.
  • Checkpoint πόλεων 20€
  • Είσοδοι σε Μουσεία.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Παρατηρήσεις:

Οι διανυκτερεύσεις στην Nίκαια μπορεί να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά και στις Κάννες.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

ΑF 4301 AΘΗΝΑ-ΜΑΣΣΑΛΙΑ 11.05 - 12.55

AF 4300 ΜΑΣΣΑΛΙΑ-ΑΘΗΝΑ 16.35 - 20.05