Skip to main content

Παρίσι - Disneyland Καλοκαίρι 2015 από 649,00

ΤΩΡΑ! έκπτωση των 50€ κατ άτομο

Παρίσι-Βερσαλλίες-Λούβρο-Disneyland
CHATEAU VAUX LE VICOMPTE6ημ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ…
     Αυγούστου: 04/08, 11/08, 26/08 

 

1η ημέρα: Αθήνα - Παρίσι - πανοραμική ξενάγηση πόλεως

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πόλη του Φωτός. Άφιξη στο Παρίσι. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Βουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Μετά το πέρας της ξεναγήσεως, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ, προαιρετικά προτείνουμε μια επίσκεψη στην πανέμορφη και γραφική Μονμάρτη μαζί με την κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, όπου θα θαυμάσουμε την φωταγωγημένη πόλη του Φωτός.

2ηημέρα: Παρίσι - Βερσαλλίες – CHATEAU VAUX LE VICOMPTE

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919, κ.λ.π. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λιμνούλες Επόμενος σταθμός μας ο περίφημος Γαλλικός πύργος CHATEAUVAUXLEVICOMPTE60 χιλιομ. Νότια του Παρισιού. Αριστούργημα του 17ου αιώνα του NicolasFouquet, από όπου ο βασιλιάς Ηλιος εμπνεύσθηκε να κάνει τις Βερσαλλίες. Υποδέχεται τον επισκέπτη του με την εντυπωσιακή και αρμονική αρχιτεκτονική του, τη μεγαλοσύνη και ηρεμία των κήπων που ξεπηδούν μέσα απο τα κανάλια και αποτελούν το πρώτο δείγμα των Γαλλικών κήπων που επηρέασαν όλη τη χώρα αλλά και όλη την Ευρώπη. Για τους σινεφίλ ο πύργος είναι γνωστός απο την ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο – το σιδηρούν προσωπείο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. –

3η ημέρα: Παρίσι – ξενάγηση Λούβρο Μουσείο Μοντέρνας τέχνης Πομπιντού

Πρόγευμα και αναχώρηση απο το ξενοδοχείο για τη σημερινή μας ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα και την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μπορείτε να ακολουθήσετε την αριστερή όχθη και να επισκευθείτε το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ με την επιβλητική Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό καμπαναριό, να περπατήσετε και να γευματίσετε στα στενά δρομάκια του Καρτιέ Λατέν και Σαιν Ζερμαίν ή ακολουθώντας την δεξιά όχθη να περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια του Μαρέ και να επισκευθείτε το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού και να παρετε ένα σνακ στη BrasserieGeorgeτου μουσείου με θέα σε όλη την πόλη. Το βράδυ περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

4η ημέρα: Παρίσι - Disneyland

Μετά το πρόγευμα μεταφορά στην Disneyland. Ο κόσμος της φαντασίας ξετυλίγεται μπροστά μας, ενώ οι ήρωες του Disney περπατούν δίπλα μας και μας καλούν στο ταξίδι της χαράς και του κεφιού. Θα περπατήσουμε στην Main Street και θα μεταφερθούμε στον κόσμο της Άγριας Δύσης κάνοντας μια βόλτα με το τρένο που σε ταξιδεύει μέσα από ορυχεία στην σκληρότητα της εποχής. Η σπηλιά των Πειρατών θα σας γοητεύσει. Ο Peter Pan, ο Πινόκιο και η βαρκάδα στον Μικρό Κόσμο θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Το ταξίδι στην περιπέτεια συνεχίζεται με την Discovery Land, το Star Tour, ενώ για τους τολμηρούς η εκτόξευση στον γαλαξία με το Space Mountain θα μείνει αξέχαστη.

5η ημέρα: Παρίσι - Μουσείο Αρωμάτων FRAGONARD- (ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ)

Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για περιπάτους. Με τη συνοδεία του αρχηγού σας γνωρίστε το Παρισινό μετρό , επισκευθείτε το μουσείο αρωμάτων Fragonard, την επιβλητική Opera Garnier και το πασίγνωστο Café dela Paix. Περπατείστετη Boulevard de Capucines, τη Rue Royale , Rue de la Paix, καιRue du Marche St.-Honore. Μη παραλείψετε να επισκευθείτε τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Eναλλακτικά και για όσους θέλουν, απο το Καρουσέλ δίπλα στο Λούβρο ξεκινάει καθημερινά στις 09:00 το πούλμαν του Αστερίξ που σας μεταφέρει στο πασίγνωστο πάρκο και σας επιστρέφει στο ίδιο σημείο στις 18:30 με συνολικό κόστος περιλ. του εισιτηρίου εισόδου στο πάρκο 60€. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Παρισινό Καμπαρέ (MoulinRouge, CrazyHorse, ParadisLatin)

6η ημέρα: Παρίσι – Αθήνα

Μετά από το πρωινό μας, λίγος χρόνος ελεύθερος (αναλόγως την ώρα αναχώρησης της πτήσης) και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Επιστροφή στην Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

 

  • αεροπορικά εισιτήρια με Air France
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*,4*
  • πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • πανοραμική ξενάγηση πόλεως & Λούβρο με Ελληνόφωνο ξεναγό
  • ξενάγηση στο παλάτι των Βερσαλλιών
  • επίσκεψη στο κάστρο CHATEAUVAUXLEVICOMPTE
  • μεταφορά στη Disneyland
  • αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται:

  •     φόροι αεροδρομίου
  •     αχθοφορικά
  •     είσοδοι σε μουσεία (Λούβρο), Βερσαλλίες και στη Disneyland
  •     ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Τιμές κατ' άτομο:

Αναχώρηση

Ξενοδοχείο

2κλινο

1κλινο

Παιδί

Φόροι

air france

04/08, 11/08, 26/08

Ibis Berthier 3* SUP

649

+ 185

1 παιδί

480

2 Παιδια

575

150€

B.W Ronceray Opera 3*

695

+225

1 παιδί

480

Holiday Inn Opera Grand BLVD 4*

855

26/08 επιβάρυνση

70€

+ 375

26/08 επιβάρυνση

70€

1 παιδί

480


Πτήσεις:
Πτήσεις με Air France
04/08    Αθήνα-Παρίσι    AF 1233    12:20 – 14:45
09/08    Παρίσι-Αθήνα    AF 1032    18:55 – 23:15

11/08    Αθήνα-Παρίσι    AF 1233    12:20 – 14:45
16/08    Παρίσι-Αθήνα    AF 1032    18:55 – 23:15

26/08    Αθήνα-Παρίσι    AF 1033    06:30 – 09:00
31/08    Παρίσι-Αθήνα    AF 1032    18:30 – 22:45

 

 

Λεπτομέρειες-οδηγίες

  • Η σειρά των ξεναγήσεων σε πολλά προγράμματα μπορεί να αλλάξει λόγω του ωραρίου πτήσεων, των αργιών, και των ημερών που είναι κλειστά τα μουσεία. Όμως δεν θα παραλειφθεί τίποτα από όλα τα προγράμματα. 
  • Τα παιδία πρέπει να συνοδεύονται από 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο για να έχουν τις παιδικές τιμές.
  • Τα τρίκλινα δωμάτια (2 ενήλικες + 1 παιδί έως 11 ετών) είναι δίκλινα με έξτρα κρεβάτι.
  • Τρίκλινα για ενηλίκους μόνο κατόπιν συνεννοήσεως.
  •  Για να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές στα πιο δημοφιλή παιχνίδια και στα 2 πάρκα της Disneyland υπάρχει το Fastpass. Στα ειδικά μηχανήματα με την ομώνυμη ονομασία και στα θεάματα που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να εισάγετε το εισιτήριο εισόδου και παίρνετε ένα χαρτάκι με ώρα προσέλευσης στην ειδική είσοδο Fastpass του εκάστοτε θεάματος.

 

 

Πάρκο Disneyland:

  • Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Κινδύνου
  • Space Mountain
  • Big Thunder Mountain
  • Πτήση του Πήτερ Παν
  • Stars Tour

Πάρκο Walt Disney Studios:

  • Rock ’n' Roll Coaster Aerosmith
  • ΙπτάμεναΧαλιά (Les Tapis Volants)

    Προαιρετικά & είσοδοι μουσείων (κατ' άτομο σε €)    Ενήλικες    Παιδιά
    Είσοδος Λούβρου  (Τρίτη κλειστά)    €15-20    δωρεάν έως 18 ετών
    Είσοδος Βερσαλλίες  (Δευτέρα κλειστά)    €15    δωρεάν έως 18 ετών
    Είσοδος Πάρκου Disneyland    € 62    € 56 έως 12 ετών
    Είσοδος Πάρκο Αστερίξ    €44    €33 έως 12 ετών
    Mεταφορά & είσοδο στο πάρκο Αστερίξ    €80    €69 εως 12 ετων
    Κρουαζιέρα Σηκουάνα
    και Μονμάρτρη (διάρκεια περίπου 3 ώρες)    €40    €25 έως 18 ετών
    Νορμανδία (περίπου 200χλμ)
    με επίσκεψη στα παραθεριστικά θέρετρα Ντωβίλ & Τρωβίλ και Ονφλέρ    €70    €40 έως 18 ετών
    Moulin Rouge   (με τη μεταφορά και με ποτό)    €115    €70 έως 10 ετών
    Είσοδοι Disneyland Park & Walt Disney Studios
    1 ημέρα - 1 πάρκο    €62    €56
    1 ημέρα - 2 πάρκα    €74    €66
    2 ημέρες - 2 πάρκα    €139    €126
    3 ημέρες - 2 πάρκα    €169    €156
    Οι τιμές είναι ενδεικτικές.

 

Σημαντικές Σημειώσεις – Παρατηρήσεις

  • Η σειρά των ξεναγήσεων στα προγράμματα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων τεχνικών λόγων διεκπεραίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά παράλειψη.
  • Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 14.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο τοποθετείται κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας ως 12 ετών. Συνεπώς το δωμάτιο δεν είναι το ίδιο ευρύχωρο με το δίκλινο.
  • Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ και νέου τύπου (με ημερομηνία έκδοσης μετά την 1/1/2007) ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν στη Γαλλία.
  • Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 20 κιλά. Επιτρέπεται μόνο 1 χειραποσκευή ανά επιβάτη να φέρει εντός του αεροσκάφους. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.
  • Η τιμή συμμετοχής έχεικαθοριστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές στα μέσα μεταφοράς την περίοδο έκδοσης του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε επίσημη αύξηση επιβαρύνειτουςεκδρομείςκαι την αναφερόμενη επί του τιμοκαταλόγου τιμή συμμετοχής.
  • Τα παιδιά 2-12 ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  • Οι φόροι αεροδρομίων ισχύουν τη στιγμή της έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση που υπάρχει αύξηση των φόρων ή του επίναυλου καυσίμων η επιβάρυνση καταβάλλεται από τον ταξιδιώτη