Skip to main content

Λονδίνο Γουίντσορ Φεβρουάριος - Μάρτιος 2017 από 425,00

4 ημέρες

Γενικά
Ταξιδέψτε Λονδίνο Γουίντσορ για να γνωρίσετε από κοντά μια σύγχρονη μεγαλούπολη, πλούσια σε ιστορικά μνημεία, που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας.


Πτήσεις British Airways

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι / αχθοφορικά /φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Ατομική προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστος 15€
  • Η ροή των ημερησίων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

Απαραίτητα
Απαραίτητο διαβατήριο η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες


Ημερήσιο Πρόγραμμα

1η μέρα: Θεσσαλονίκη/Αθήνα - Λονδίνο

Αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Λονδίνο. Άφιξη, συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό και ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση της πόλης από την περιοχή του Γουάιτχολ και Ουέστμινστερ που αποτελούν το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, τα ογκώδη δημόσια κτίρια της οδού Γουάιτχολ όπου στεγάζονται εδώ και αιώνες διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, την πλατεία Τραφάλγκαρ με την Εθνική πινακοθήκη.
Στη συνέχεια περνώντας από το φημισμένο Σέιντ Τζέιμς Παρκ θα φθάσουμε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ. Διασχίζοντας την Παρκ Λέιν με τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία από την μια και το πανέμορφο Χάιντ Παρκ από την άλλη θα μας οδηγήσει στο έργο του Τζόν Νας Μάρμπλ Αρτς.
Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας περνώντας από τη περιοχή του Σάουθ Κένσινγκτον βλέποντας το μνημείο του Αλβέρτου, το Άλμπερτ Χωλ, τα δαιδαλώδη μουσεία Φυσικής Ιστορίας & Επιστημών. Θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, τον Πύργο του Λονδίνου και την γέφυρα του Πύργου. Τέλος θα επισκεφθούμε το Βρετανικό Μουσείο και την Ελληνική πτέρυγα όπου θα δούμε τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Προαιρετικός βραδινός γύρος της πόλης με αφετηρία την πλατεία Πικαντίλι για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το Σόχο και την κινέζικη συνοικία, την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

2η μέρα: Λονδίνο

Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δεκάδες μουσεία για να επισκεφτείτε όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητικών τεχνών του κόσμου, το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο .Προαιρετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην κρουαζιέρα με τα ειδικά πλοιάρια στον Τάμεση

3η μέρα: Λονδίνο

Σήμερα, στην ελεύθερή σας μέρα, μπορείτε να απολαύετε μία κρουαζιέρα στον Τάμεση & Γκρήνουιτς. Τα πλοιάρια φεύγουν καθημερινά κάθε μισή ώρα από τις κεντρικές αποβάθρες της πόλης (Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier & Greenwich Pier). Το βράδυ μπορείτε να δειπνήσετε σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.

4η μέρα: Λονδίνο - Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Σήμερα η μέρα μας περιλαμβάνει την επίσκεψη στην πόλη του Γουίντσορ με το κάστρο και τα θερινά ανάκτορα της Βασιλικής οικογένειας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά δρομάκια της πόλης και στον ελεύθερο χρόνο προτείνουμε μίνι κρουαζιέρα στον Τάμεση ή επίσκεψη στον κολέγιο Ίτον. Μπορείτε να επισκεφθείτε, το κάστρο με τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο του Βασίλισσας. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Αναχωρήσεις & Τιμές
Πα 24/02/2017
Διαμονή: 4* Holiday Inn London Kensington ή παρόμοιο.. Δίκλινο: 425€, Μονόκλινο: 545€, Φόροι: 165€

Πέ 23/03/2017
Πα 24/03/2017
Διαμονή: 4* Holiday Inn London Kensington ή παρόμοιο.. Δίκλινο: 465€, Μονόκλινο: 615€, Φόροι: 165€

Παρατηρήσεις:

  • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
  • Όπου εμφανίζονται τιμές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης.
  • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με British Airways
  • Διαμονή: 4* Holiday Inn Bloomsbury ή παρόμοιο
  • Διατροφή: πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές: όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: 'Οπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Φ.Π.Α