Σκωτία, Χάιλαντς 8 Ημέρες

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

Αναχωρήσεις: 15.7, 2.8, 12.8

Ένα 8ήμερο ολόκληρο αφιερωμένο στη Σκωτίαμε ημιδιατροφή!

Εδιμβούργο, Μπάνοκμπερν, Κάστρο Στέρλινγκ, Τρόσσακς, Σαιντ Άντριου, Νταντί
 Αμπερντήν, Άβιεμορ, Μπλερ Άθολ, Πίτλοχρι, Ίνβερνες, Λοχ Νες (βόλτα με πλοιάριο)
 Φορτ Ουίλιαμς, Λοχ Λόμοντ, Γλασκώβη

Η Σκωτία αποτελεί το βόρειο τμήμα της Μεγάλης Βρετανίας. Πρωτεύουσά της είναι το Εδιμβούργο (μίααπό τις 5 ωραιότερες πόλεις του κόσμου) αλλά μεγαλύτερη πόλη της είναι η Γλασκώβη, που στην ευρύτερη αστική της περιοχή συγκεντρώνει τον μισό σχεδόν πληθυσμό της χώρας,

Το Φθινόπωρο του 2014 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Σκωτία χωρίζεται σε δύο περιοχές: στις ορεινές περιοχές (Highlands) και στις πεδινές περιοχές (Lowlands). Αντίστοιχα οι κάτοικοί της, που είναι κυρίως κέλτικης προέλευσης, χωρίζονται σε ορεινούς (Χάιλαντερς - Highlanders) και πεδινούς (Λόουλαντερς - Lowlanders). Οι Χάιλαντερς ζούνε στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια της χώρας και θεωρούν τους εαυτούς τους, τους πιο γνήσιους Σκωτσέζους.

Τα Highlands είναι μια περιοχή υπέροχη, συχνά ομιχλώδης και μυστηριακή. Γεμάτη πύργους, lochs (λίμνες) και glens (ποτάμια), που ξεπροβάλλουν πίσω από γρανιτένιους βράχους, αλλά και απόκοσμα εξωπραγματικά τοπία, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Η ομορφιά του τοπίου συναγωνίζεται τη φιλόξενη διάθεση των ντόπιων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για "την Αθήνα του Βορρά", το πανέμορφο Εδιμβούργο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απογευματινή, πεζή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ, εκτεταμένη ξενάγηση

Η πρωινή μας ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Γεωργιανό τμήμα της πόλης, που άρχισε να κτίζεται στα μέσα του 18ου αιώνα. Θα δούμε υπέροχες πλατείες, μεγάλους δρόμους και ιστορικά κτίρια, που διατηρούν μέχρι σήμερα τη μεγαλοπρέπειά τους. Συνεχίζοντας, θα ανεβούμε στο λόφο Carlton, όπου βρίσκεται το μνημείο του Νέλσωνα και ο ημιτελής Παρθενώνας. Από την κορυφή του λόφου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το ιστορικό παλάτι του Χόλιρουντ – την επίσημη κατοικία του μονάρχη στη Σκωτία. Δια μέσου του RoyalMile- του Βασιλικού Μιλίου - θα διασχίσουμε την παλιά πόλη του Εδιμβούργου βλέποντας το Τόλμπουθ (Talbooth), το σπίτι του Τζον Νοξ και την παλιά αγορά Grass Μarket στους πρόποδες του πύργου. Στο τέλος της ξενάγησής μας θα επισκεφθούμε το ιστορικό κάστρο του Εδιμβούργου (προαιρετική είσοδος). Εδώ βρίσκονται τα κοσμήματα του στέμματος στη Σκωτία, το Σκωτσέζικο Στέμμα, το Σπαθί, το Βασιλικό Σκήπτρο, η θρυλική Λίθος του Scone ή Λίθος του Πεπρωμένου, το παρεκκλήσι της Αγίας Μαργαρίτας και το Μαυσωλείο των Σκωτσέζων στρατιωτών. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στην υπέροχη πόλη. Το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε (προαιρετικά) σε μία Σκωτσέζικη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ - ΜπΑνοκμπερν - ΣτΕρλινγκ - ΤρΟσσακς – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ, Ολοήμερη εκδρομή

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό τα Χάιλαντς – μια ιστορική εκδρομή στην κεντρική Σκωτία. Πρώτη μας στάση το Μπάνοκμπερν, όπου δόθηκε η περίφημη μάχη, με τον ήρωα του πολέμου της ανεξαρτησίας της Σκωτίας Γουίλιαμ Γουάλας (1272/76-1305) και τους Χαϊλάντερς του, απέναντι στον Αγγλικό στρατό του Εδουάρδου Β’ (τον Γουίλιαμ Γουάλας υποδύθηκε ο Μελ Γκίμπσον στην ταινία Braveheart). Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Κάστρο του Στέρλινγκ – από τα πλέον διάσημα της Σκωτίας, χτισμένο ψηλά σε ένα λόφο. Εδώ έζησαν πολλοί Σκωτσέζοι βασιλείς και εδώ εστέφθη βασίλισσα η Μαρία της Σκωτίας. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας το Εθνικό πάρκο Τρόσσακς με επίσκεψη στο Αμπερφόιλ και στάση στη ρομαντική λίμνη Λοχ Κάτριν. Επιστροφή το απόγευμα στο Εδιμβούργο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – Σαιντ Αντριους – Νταντί – Αμπερντήν

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς με βόρεια κατεύθυνση. Θα διασχίσουμε την παλαιότερη κρεμαστή γέφυρα της Σκωτίας, την περίφημη γέφυρα του ποταμού Φορθ (FirthofForth) και τη λίμνη Λοχ Λέβεν με τα ερείπια του Κάστρου στο οποίο φυλακίστηκε η Μαρία Στιούαρτ. Συνεχίζουμε για το Περθ, την παλιά πρωτεύουσα της Σκωτίας, περνάμε από χαρακτηριστικά πανέμορφα τοπία, το Γκλάνις Καστλ (γενέτειρα της πρώην βασιλομήτορος) και καταλήγουμε στο Σαιντ Άντριους. Στάση και επίσκεψη στην πόλη με το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Στη συνέχεια διασχίζουμε τον ποταμό Τάι και φθάνουμε στο Νταντί, γνωστό και ως CityofCakes! Άφιξη το απόγευμα στο Αμπερντήν, τη γρανιτένια πόλη της Σκωτίας. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και ξενάγηση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: Αμπερντήν - ΑβιεμΟρ/Ινβερνες

Πρωινή αναχώρηση δια μέσου της κοιλάδας του ποταμού Τάι, προς το Μπαλμοράλ, θερινή κατοικία της βασιλικής οικογενείας. Στάση και επίσκεψη εφόσον είναι ανοικτά (όταν απουσιάζει η βασιλική οικογένεια). Συνεχίζουμε για το Μπράμερ (σύντομη στάση) και το Πιτλόχρι, μέσα από τα δάση των Χάιλαντς (στάση και επίσκεψη). Στη συνέχεια ένα παραδοσιακό σκοτσέζικο αποστακτήριο ουίσκι. Η πορεία μας συνεχίζεται μέσω του Κιλλικράνκι για το Κάστρο του Μπλαιρ - έδρα του Δούκα του Μπλαίρ Άθολ. Επίσκεψη στο διάσημο κάστρο και τους κήπους του. Άφιξη στο Άβιεμορ ή στο Ίνβερνες, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

6η ΗΜΕΡΑ: ΑβιεμΟρ/ Ινβερνες - ΓΛΑΣΚΩΒΗ

Πρωινή επίσκεψη στην "πρωτεύουσα" των Χάιλαντς, το Ίνβερνες και αναχώρηση με κατεύθυνση νότια, παράλληλα με τη μυστηριώδη λίμνη Λοχ Νες και τη Νέσι της, το θρυλικό τέρας, που ο θρύλος (ή για άλλους η πραγματικότητα) τη θέλει να ζει μέσα στα νερά της. Στάση στο κάστρο του Ουργκουάρντ και επιβίβαση σε πλοιάριο για μια μίνι "κρουαζιέρα" μέχρι την αντίπερα όχθη, το Φορτ Αουγκούστους, όπου θα μας περιμένει το πούλμαν μας για τη συνέχεια της διαδρομής μας μέχρι το Φορτ Ουίλιαμς στους πρόποδες του όρους Μπεν Νέβις (η υψηλότερη βουνοκορφή της Σκωτίας). Στάση, επίσκεψη και αναχώρηση δια μέσου της περιοχής των Λοχάμπερ για το Γκλένκο (στάσεις για φωτογράφηση). Στη συνέχεια περνάμε από τη λίμνη Λοχ Λόμοντ (η μεγαλύτερη λίμνη της Σκωτίας) και σταματάμε στο Λους για τις απαραίτητες και πάλι φωτογραφήσεις μας. Άφιξη αργά το απόγευμα στην πανέμορφη, αναγεννημένη Γλασκώβη. Μια παλαιότερα άσχημη και βιομηχανική πόλη σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε ένα ακόμη κόσμημα της Σκωτίας. Τακτοποίηση το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.  

7η ΗΜΕΡΑ: ΓΛΑΣΚΩΒΗ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την Πλατεία του Γεωργίου με τα επιβλητικά βικτοριανά κτίρια, το πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, τον Καθεδρικό Ναό του StMungo, καθώς και την παλιά Γεωργιανή συνοικία. Βόλτα στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου της πόλης. Απόγευμα ελεύθερο. Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο ξενοδοχείο μας ή σε τοπικό εστιατόριο με παραδοσιακή Σκωτσέζικη κουζίνα. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΓΛΑΣΚΩΒΗ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 10/06/13 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 €  - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία. *** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου +290 €

Σημαντική Παρατήρηση

Η παραπάνω τιμή   ισχύει για συμμετοχή 20 ατόμων.

Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 10 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται.

Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 120 € κατ’ άτομο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά  εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 7 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* κεντρικά ως επί τω πλείστον
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εντός των ξενοδοχείων - Αγγλικό πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ εντός των ξενοδοχείων και δείπνο
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Έμπειρος αρχηγός, σύνοδος και ξεναγός του Γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Βόλτα με το πλοιάριο στη λίμνη Λοχ Νες (καιρού επιτρέποντος)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Σκωτία αποτελεί το βόρειο τμήμα της Μεγάλης Βρετανίας. Πρωτεύουσά της είναι το Εδιμβούργο (μίααπό τις 5 ωραιότερες πόλεις του κόσμου) αλλά μεγαλύτερη πόλη της είναι η Γλασκώβη, που στην ευρύτερη αστική της περιοχή συγκεντρώνει τον μισό σχεδόν πληθυσμό της χώρας,

Το Φθινόπωρο του 2014 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Σκωτία χωρίζεται σε δύο περιοχές: στις ορεινές περιοχές (Highlands) και στις πεδινές περιοχές (Lowlands). Αντίστοιχα οι κάτοικοί της, που είναι κυρίως κέλτικης προέλευσης, χωρίζονται σε ορεινούς (Χάιλαντερς - Highlanders) και πεδινούς (Λόουλαντερς - Lowlanders). Οι Χάιλαντερς ζούνε στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια της χώρας και θεωρούν τους εαυτούς τους, τους πιο γνήσιους Σκωτσέζους.

Τα Highlands είναι μια περιοχή υπέροχη, συχνά ομιχλώδης και μυστηριακή. Γεμάτη πύργους, lochs (λίμνες) και glens (ποτάμια), που ξεπροβάλλουν πίσω από γρανιτένιους βράχους, αλλά και απόκοσμα εξωπραγματικά τοπία, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Η ομορφιά του τοπίου συναγωνίζεται τη φιλόξενη διάθεση των ντόπιων

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για "την Αθήνα του Βορρά", το πανέμορφο Εδιμβούργο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απογευματινή, πεζή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ, εκτεταμένη ξενάγηση 

Η πρωινή μας ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Γεωργιανό τμήμα της πόλης, που άρχισε να κτίζεται στα μέσα του 18ου αιώνα. Θα δούμε υπέροχες πλατείες, μεγάλους δρόμους και ιστορικά κτίρια, που διατηρούν μέχρι σήμερα τη  μεγαλοπρέπειά τους. Συνεχίζοντας, θα ανεβούμε στο λόφο Carlton, όπου βρίσκεται το μνημείο του Νέλσωνα και ο ημιτελής Παρθενώνας. Από την κορυφή του λόφου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το ιστορικό παλάτι του Χόλιρουντ – την επίσημη κατοικία του μονάρχη στη Σκωτία. Δια μέσου του Royal Mile - του Βασιλικού Μιλίου - θα διασχίσουμε την παλιά πόλη του Εδιμβούργου βλέποντας το Τόλμπουθ (Talbooth), το σπίτι του Τζον Νοξ και την παλιά αγορά Grass Μarket στους πρόποδες του πύργου. Στο τέλος της ξενάγησής μας θα επισκεφθούμε το ιστορικό κάστρο του Εδιμβούργου (προαιρετική είσοδος). Εδώ βρίσκονται τα κοσμήματα του στέμματος στη Σκωτία, το Σκωτσέζικο Στέμμα, το Σπαθί, το Βασιλικό Σκήπτρο, η θρυλική Λίθος του Scone ή Λίθος του Πεπρωμένου, το παρεκκλήσι της Αγίας Μαργαρίτας και το Μαυσωλείο των Σκωτσέζων στρατιωτών. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στην υπέροχη πόλη. Το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε (προαιρετικά) σε μία Σκωτσέζικη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς. Διανυκτέρευση.  

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ - ΜπΑνοκμπερν - ΣτΕρλινγκ - ΤρΟσσακς – ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ,  Ολοήμερη εκδρομή

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό τα Χάιλαντς – μια ιστορική εκδρομή στην κεντρική Σκωτία. Πρώτη μας στάση το Μπάνοκμπερν, όπου δόθηκε η περίφημη μάχη, με τον ήρωα του πολέμου της ανεξαρτησίας της Σκωτίας Γουίλιαμ Γουάλας (1272/76-1305) και τους Χαϊλάντερς του, απέναντι στον Αγγλικό στρατό του Εδουάρδου Β’ (τον Γουίλιαμ Γουάλας υποδύθηκε ο Μελ Γκίμπσον στην ταινία Braveheart). Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Κάστρο του Στέρλινγκ – από τα πλέον διάσημα της Σκωτίας, χτισμένο ψηλά σε ένα λόφο. Εδώ έζησαν πολλοί Σκωτσέζοι βασιλείς και εδώ εστέφθη βασίλισσα η Μαρία της Σκωτίας. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας το Εθνικό πάρκο Τρόσσακς με επίσκεψη στο Αμπερφόιλ και στάση στη ρομαντική λίμνη Λοχ Κάτριν. Επιστροφή το απόγευμα στο Εδιμβούργο. Διανυκτέρευση.  

ΗΜΕΡΑ: ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ Σαιντ Αντριους – Νταντί – Αμπερντήν

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς με βόρεια κατεύθυνση. Θα διασχίσουμε την παλαιότερη κρεμαστή γέφυρα της Σκωτίας, την περίφημη γέφυρα του ποταμού Φορθ (Firth of Forth) και τη λίμνη Λοχ Λέβεν με τα ερείπια του Κάστρου στο οποίο φυλακίστηκε η Μαρία Στιούαρτ. Συνεχίζουμε για το Περθ, την παλιά πρωτεύουσα της Σκωτίας, περνάμε από χαρακτηριστικά πανέμορφα τοπία, το Γκλάνις Καστλ (γενέτειρα της πρώην βασιλομήτορος) και καταλήγουμε στο Σαιντ Άντριους. Στάση και επίσκεψη στην πόλη με το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Στη συνέχεια διασχίζουμε τον ποταμό Τάι και φθάνουμε στο Νταντί, γνωστό και ως City of Cakes! Άφιξη το απόγευμα στο Αμπερντήν, τη γρανιτένια πόλη της Σκωτίας. Χρόνος ελεύθερος για  βόλτα και ξενάγηση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: Αμπερντήν - ΑβιεμΟρ/Ινβερνες

Πρωινή αναχώρηση δια μέσου της κοιλάδας του ποταμού Τάι, προς το Μπαλμοράλ, θερινή κατοικία της βασιλικής οικογενείας. Στάση και επίσκεψη εφόσον είναι ανοικτά (όταν απουσιάζει η βασιλική οικογένεια). Συνεχίζουμε για το Μπράμερ (σύντομη στάση) και το Πιτλόχρι, μέσα από τα δάση των Χάιλαντς (στάση και επίσκεψη). Στη συνέχεια ένα παραδοσιακό σκοτσέζικο αποστακτήριο ουίσκι.  Η πορεία μας συνεχίζεται μέσω του Κιλλικράνκι για το Κάστρο του Μπλαιρ - έδρα του Δούκα του Μπλαίρ Άθολ. Επίσκεψη στο διάσημο κάστρο και τους κήπους του. Άφιξη στο Άβιεμορ ή στο Ίνβερνες, όπου θα διανυκτερεύσουμε. 

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΑβιεμΟρ/ Ινβερνες - ΓΛΑΣΚΩΒΗ 

Πρωινή επίσκεψη στην "πρωτεύουσα" των Χάιλαντς, το Ίνβερνες και αναχώρηση με κατεύθυνση νότια, παράλληλα με τη μυστηριώδη λίμνη Λοχ Νες και τη Νέσι της, το θρυλικό τέρας, που ο θρύλος (ή για άλλους η πραγματικότητα) τη θέλει να ζει μέσα στα νερά της. Στάση στο κάστρο του Ουργκουάρντ και επιβίβαση σε πλοιάριο για μια μίνι "κρουαζιέρα" μέχρι την αντίπερα όχθη, το Φορτ Αουγκούστους, όπου θα μας περιμένει το πούλμαν μας για τη συνέχεια της διαδρομής μας μέχρι το Φορτ Ουίλιαμς στους πρόποδες του όρους Μπεν Νέβις (η υψηλότερη βουνοκορφή της Σκωτίας). Στάση, επίσκεψη και αναχώρηση δια μέσου της περιοχής των Λοχάμπερ  για το Γκλένκο (στάσεις για φωτογράφηση). Στη συνέχεια περνάμε από τη λίμνη Λοχ Λόμοντ (η μεγαλύτερη λίμνη της Σκωτίας) και σταματάμε στο Λους για τις απαραίτητες και πάλι φωτογραφήσεις μας. Άφιξη αργά το απόγευμα στην πανέμορφη, αναγεννημένη Γλασκώβη. Μια παλαιότερα άσχημη και βιομηχανική πόλη σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε ένα ακόμη κόσμημα της Σκωτίας. Τακτοποίηση το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.  

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΓΛΑΣΚΩΒΗ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την Πλατεία του Γεωργίου με τα επιβλητικά βικτοριανά κτίρια, το πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, τον Καθεδρικό Ναό του St Mungo, καθώς και την παλιά Γεωργιανή συνοικία. Βόλτα στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου της πόλης. Απόγευμα ελεύθερο. Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο ξενοδοχείο μας ή σε τοπικό εστιατόριο με παραδοσιακή Σκωτσέζικη κουζίνα.  Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΓΛΑΣΚΩΒΗ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα. 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάντε την κράτηση σας έως 10/06/13 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 €  - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία. *** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου +290 

Σημαντική Παρατήρηση

Η παραπάνω τιμή  ισχύει για συμμετοχή 20 ατόμων.

Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 10 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται.

Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 120 € κατ’ άτομο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ø       Αεροπορικά  εισιτήρια οικονομικής θέσης

Ø       7 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* κεντρικά ως επί τω πλείστον

Ø       Ημιδιατροφή καθημερινά εντός των ξενοδοχείων - Αγγλικό πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ εντός των ξενοδοχείων και δείπνο

Ø       Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Ø       Έμπειρος αρχηγός, σύνοδος και ξεναγός του Γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

Ø       Βόλτα με το πλοιάριο στη λίμνη Λοχ Νες (καιρού επιτρέποντος)

Ø       Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ø       Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα,  Φόροι αεροδρομίων,  επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων

 

 

Share

Κράτηση τώρα!

 

Κράτηση τώρα!

Ονόματα στα Λατινικά

Ονόματα στα Λατινικά, ακριβώς όπως στο Διαβατήριο/Ταυτότητα. Για τα παιδιά έως 12 ετών, να αναφέρεται η ημερομηνία γέννησης

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Γενικοί Όροι Κράτησης

Επιβεβαίωση και Απάντηση στην Κράτηση σας θα λάβετε και τηλεφωνικώς και γραπτώς τις ώρες λειτουργίας του Taxidevo.gr

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
09.00 – 17.00
Τρίτη και Πέμπτη
09.00 – 20.00
Σαββάτο
10.00 – 14.00

Εφόσον είμαστε ανοικτά την ώρα Κράτησης σας θα απαντηθεί αμέσως, ειδάλλως θα απαντηθεί στην επόμενη εργάσιμη.

Σε περίπτωση μη καταβολής της Προκαταβολής μέχρι τη συμφωνημένη ημερομηνία, η Κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα. Στην σπάνια περίπτωση που καταθέσατε προκαταβολή πριν λάβετε επιβεβαίωση και έτυχε ταυτόχρονα να εξαντληθούν οι θέσεις, άμεσα επιστρέφουμε την προκαταβολή στον ίδιο λογαριασμό, και όχι με μετρητά.

Η Κράτηση σας θεωρείται οριστική και δεσμευτική μόνο μετά την Επιβεβαίωση και την Κατάθεση Προκαταβολής του 1/3 της αξίας της εκδρομής (ή άλλου ποσού κατόπιν ενημέρωσης) στα γραφεία μας ή στους παρακάτω Λογαριασμούς Τραπέζης. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση ταυτόχρονα με την Κράτηση σας, ή κατόπιν συνεννοήσεως και 1 ή 2 μέρες μετά την Κράτηση.

Λογαριασμοί τραπεζών για την κατάθεση προκαταβολής:

ΑLPHA ΒΑΝΚ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
360 002320 000458
ΙΒΑΝ
GR7401403600360002320000458
SWIFT BIC ALPHA BANK
CRBAGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – NATIONAL BANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
178/440466-19
ΙΒΑΝ
GR9101101780000017844046619
SWIFT BIC ETHNIKI
ETHNGRAA
EUROBANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
0026 0460 55 02 0019 5145
ΙΒΑΝ
GR8402604600000550200195145
SWIFT BIC EUROBANK
ERBKGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
5076 - 075490-750